Bir kadın ilk görüşte sizden etkilense bunu dile getirmek zorunda kalsa ne düşünürdünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılçoğu etkileniyor ama söylemiyor söylese çok hoşuma gider ama söylemeyince ben şahsen huzursuz oluyorum benden bekliyor olabilir ama ben sevip sevmediğini o an anlayamıyorum iş işten geçtikten sonra anlıyorum o zamanda gitmiş oluyor. söylemeli bence
08 Yorumla
Soran1 yılAma şöyle ilk görüşte 20 dakikalık konuşmada etkileniyor davranislarinizdan kibar olusunuz vs daha da göremiyor, mesaj olarak size bunu söylese kötü düşünmez misiniz?
- 1 yıl
asla kötü düşünmem iyi misin insan sevilmek ister hiç sevmeyeceğim bir kız bile olsa bana söylemesinde çok mutlu olurum. bence böyle bir durumun varsa ret yiyeceğini bilsen bile söylemelisin. ret yersen de utanılacak bir durum yok arkadaş kalırsınız
Soran1 yılİş görüşmesine gittim. Aslında WhatsApp'tan resmini görmüştüm ve etkilenmemiştim. Hatta görüşmeye gitmeyecektim. Gittim, bana karşı kibar tavırları, kapıya kadar yolculaması çok hoşuma gitti. Eskiden bir yerden tanıyormuşum hissi vardı ilk gördüğümde. Maalesef işe de alınmadım. Başka yerde aramışlardı, "Gel, başla" diye. Gitmedim. Burada almadı ama üç günde aklımda ve çok üzüldüm. Keşke orada başlasaydım diye. Normalde iş görüşmesine gittiğimde ben biraz cekingenim ve çocukluğumdan beri sesim alçaktır herkes bu anlamda beni kirarken o kişi olabilir herkes sonuçta bağırarak konuşmak zorunda değil dedi. Genel hoşlandım yani etkilendim adini pek koyamıyorum.
- 1 yıl
bence kendisine söylemiş olsan kabul etmese bile içinde bir uhde olarak kalmaz. en azından ben şansımı denedim ama olmadı diyebilirsin. şansını denemezsen aklına şu gelir hep belki de teklif etseydim kabul edecekti. sana adam bağıracak hali yok şu anda böyle bir şey düşünmüyorum ilginize teşekkür ederim der istemese bile.
Soran1 yılXok haklısınız enazindan yazıyım. Çünkü 3 gün aklimda
Soran1 yılSizce nasıl dile getiriyim
- 1 yıl
ekle istersen oradan anlatayım ama lütfen yanlış anlama burada uzun sürer onun için dedim
Soran1 yılİstek attım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir bir durum erkekler nasıl yapıyorsa kadın da öyle yapıyor başka ne olacak zaten beynine sinyal mi gönderecek veya başka bir sey mi yapacak erkegin ben senden hoslanıyorum kalk bana gel diye tabiki de istiyorsa gidip konuşacak
01 Yorumla
Soran1 yılİş görüşmesine gittim. Aslında WhatsApp'tan resmini görmüştüm ve etkilenmemiştim. Hatta görüşmeye gitmeyecektim. Gittim, bana karşı kibar tavırları, kapıya kadar yolculaması çok hoşuma gitti. Eskiden bir yerden tanıyormuşum hissi vardı ilk gördüğümde. Maalesef işe de alınmadım. Başka yerde aramışlardı, "Gel, başla" diye. Gitmedim. Burada almadı ama üç günde aklımda ve çok üzüldüm. Keşke orada başlasaydım diye. Normalde iş görüşmesine gittiğimde ben biraz cekingenim ve çocukluğumdan beri sesim alçaktır herkes bu anlamda beni kirarken o kişi olabilir herkes sonuçta bağırarak konuşmak zorunda değil dedi. Genel hoşlandım yani etkilendim adini pek koyamıyorum.
Bu durum zaten bence özgüven işi herkes rahatlıkla sevdiğini ya da hoşlandığını söyleyebilmeli bahsettiğin yaş grubu da anlayışla karşılayacaktır bu durumu hiçbir sakınca görmüyorum
015 Yorumla
Soran1 yılGarip olmaz mı soylesem yanlış dusunmezmi
Soran1 yılOyle degilde acik qcik hissettiklerimi yazsam davet ederse o eder etmezsede hayatinda biri varsa ya da istemezsede sağlık olsun enazindan icimde kalmaz
Soran1 yıl[4/10 22:47] +: İyi akşamlar. Saygı duyuyorum size fakat benim kız arkadaşım var betul hanım her şey gönlünüzce olsun
[4/10 22:50] : Rahatsiz ettiysem özür dilerim.
[4/10 22:50] +: Estağfurullah betul hanım
Bu sekil konuşma oldu cok utandim
Soran1 yılOyle tabi biraz mahcup oldum sildim numarasini zaten
Soran1 yılUmarım kötü dusunmemistir
Soran1 yılIcimde kalmadı enazinda zaten hep tek taraflı olarak seçiyorum uzaktan
Soran1 yılOyle başarı ama zor oluyor tabi :/
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
İlk görüşte etkilendiğini dile getirmek gerçekten cesurca bir hareket ve bence bunu dile getiren kadın oldukça kendine güvenen biri! 🎉 Ben olsam böyle bir durumla karşılaşsam, hem şaşırır hem de hoşnut olurum. Çünkü itiraf etmek, karşı tarafın olumlu bir enerji ve samimiyet taşıdığını gösterir. Ayrıca, bu tür cesur hamleler genellikle ilişkilerin başlangıç noktası olabilir. Yani pozitif bir izlenim bıraksa da, kişinin samimiyetini ve niyetini iyice anlamak önemli. İlk etkilenme anı kadar sonrasında gelişecek sohbet ve bağlantı da önemli 😊✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBunu saygılı şekilde karşılarım.
eğer benimde hoşlantım varsa güzel bir ilişki başlangıcı olabilir ama hoşlantım yoksa nazikçe öyle bir hissim olmadığını söyler onu kıramamaya çalışırım
019 Yorumla
Soran1 yıl27 yasindayim kimse olmadi hayatimda yalnizligida seviyordum ama İş görüşmesine gittim. Aslında WhatsApp'tan resmini görmüştüm ve etkilenmemiştim. Hatta görüşmeye gitmeyecektim. Gittim, bana karşı kibar tavırları, kapıya kadar yolculaması çok hoşuma gitti. Eskiden bir yerden tanıyormuşum hissi vardı ilk gördüğümde. Maalesef işe de alınmadım. Başka yerde aramışlardı, "Gel, başla" diye. Gitmedim. Burada almadı ama üç günde aklımda ve çok üzüldüm. Keşke orada başlasaydım diye. Normalde iş görüşmesine gittiğimde ben biraz cekingenim ve çocukluğumdan beri sesim alçaktır herkes bu anlamda beni kirarken o kişi olabilir herkes sonuçta bağırarak konuşmak zorunda değil dedi. Genel hoşlandım yani etkilendim adini pek koyamıyorum.
- 1 yıl
İlk izlenim genelde olumlu olunca ister istemez bir hoşlantı oluyor
Soran1 yılBeni işe almadı ama işe girmek için yaptığımı düşünmez inşallah iş bulduğumu soylerim zaten oyle düşünmesin diye
- 1 yıl
Sen yinede dikkatli ol çok üzerine düşme
Soran1 yılDüşmem zaten mesaj atıcam olmazsa sağlık olsun içimde kalmaz
Soran1 yılİyi akşamlar... bey.
Umarım iyisinizdir. Belki size biraz garip gelebilir ama size hissettiklerimi iletmek istedim. Birçok iş görüşmesine katıldım, ancak sizin bana karşı gösterdiğiniz davranışlar ve tavırlar beni çok etkiledi. Kibarlığınız, beni kapıya kadar yolculayışınız ve konuşmalarınızdaki anlayışınız beni çok etkiledi. Başta böyle bir his yoktu, ancak sizi gördükten ve kısa bir süre konuştuktan sonra size karşı bir hoşlanma hissettim. Bu sekil atsam olur mu sizce- 1 yıl
Olur bence
Soran1 yılİşe alınmak için yaptığımı düşünmemesi için ne yazabilirim belkide işe girmek icjn böyle birsey yaptığımı dusunucek
- 1 yıl
Bir kahve içmek istediğini söyle sohbetin ilerleyişine göre sende ona göre hareket edersin
Soran1 yılYazdim
- 1 yıl
Cevap geldi mi?
Soran1 yılYok goruldu olmadı
Soran1 yıl[4/10 22:47] +: İyi akşamlar. Saygı duyuyorum size fakat benim kız arkadaşım var betul hanım her şey gönlünüzce olsun 🙏🏼
[4/10 22:50] ✨: Rahatsiz ettiysem özür dilerim.
Bu sekil konuşma oldu cok utandim- 1 yıl
Hayır gayet normal bir konuşma bunda utanacak bir şey yok
Siz kadın olarak bunu ilk defa yaşıyorsunuz biz erkekler ise buna daha çok maruz kalıyoruz.
Çünkü hoşlanan ve hislerini açıklamak zorunda olan erkeklerdir şeklinde bir algı oluşmuş toplumda
Soran1 yılIcimde kalmadı enazindan hem sildim numarasinida nasip
Soran1 yılEfendi oluşu cok hoşuma gitmisti
Soran1 yılBu zamanda iyi efendi gerçekten iyi bir insan çok zor bulunuyor pars pul diş görünüş bunlar gecici
- 1 yıl
Anladım sizin için hayırlısı olsun
- 1 yıl
Efendi insan bulmak gercekten zor her iki cinsiyet için de gecerli
1 yılOy kurban olurum benim istediğim şey zaten o bana açılsın o bana teklif etsin vesaire
06 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi varmış
- 1 yıl
Tüh o zaman maalesef ama üzülme boş ver
Soran1 yıl[4/10 22:47] +: İyi akşamlar. Saygı duyuyorum size fakat benim kız arkadaşım var betul hanım her şey gönlünüzce olsun
Bu sekil konuşma oldu cok utandim- 1 yıl
Canım bunda utanılacak ne var gayet düzgün bir şekilde düzgün bir üslup ve düzgün bir dilek ile karşı vermiş sana utanmana vesaire gerek yok eğer ki sevgilisi olmasa idi onun sevgilisi sen olacaktın işte düzgün düşün güzel düşün
Soran1 yılEvet çok isterdim çok efendiydi ama kısmet Allah yolunu açık etsin
- 1 yıl
Amin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen çirkinim bana yazmaz hiçbir kız. Yazarsa da dalga geçtiğini düşünüp cevap vermem.
00 Yorumla bence o yaştan sonra hepimizin hoşuna gider kabul et
00 YorumlaKonuşsun ne varki insan sonuçda herkes arada hayvan çok o ayrı
028 Yorumla
Soran1 yılDaha önce çok görüşme yaptım hayatimda en sevdiğim insanlar bile bana bu sekil kibar değillerdi
Soran1 yılDiğerleri gibi bu kisiylwde bir kere görüştüm ama ve işe alınmadım ama 3 gün onu dusunuyorum
Soran1 yılYok alınmadım, olabilir benden daha iyi seçenek vardır, faydası dokunacak kişi onları seçmiştir ama üzüldüm, keşke ben gitseydim diye. Nasip ama.
Soran1 yılZaten üzülecek halim kalmadı
Soran1 yılAsistanlık, stilstlik felan
Soran1 yılİnşallah
Soran1 yılOna üzülmüyorum genel uzuluyorum hayatım pek yolunda gitmiyor
Soran1 yılArıyorum ama bu kişiden etkilenmiştim hemde işide olsun istemiştim içime en sinen yer olmustu
Soran1 yılSoylwdim hissettiklerimi size ne söylediysem
Soran1 yılIcimdw kalmadı ama numarasinida sildim
Soran1 yılYok İstanbul'da
Soran1 yılHayir of bir git ya
Soran1 yılHissettiklerimi soyledim buraya gelip anlatacağıma oda bilsin istedim
Normal şeyler bunlar.
03 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Ortama bağlı ama zor tabi
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yıl33 yaş sıkıntı olur mu.. o erkeyin hoşuna gider
06 Yorumla
Soran1 yılKötü düşünmez mi
- 1 yıl
Hayır tabiki hoşuna gider bir erkeyin beğenilmedi çok çok güzel bişe konuş
Soran1 yılMesaj atıyım mı yani
- 1 yıl
Ama aranızdaki iliski ne onu bilmiyomki
Soran1 yılBir kere gördüm iş görüşmesinde o kadar
Soran1 yılResimde etkilenmemistim
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
1 yılBen de etkilendiysem sıkıntı yok konuşuruz
07 Yorumla
- 1 yıl
Peki ya sonra bayan copy paste
Soran1 yılDedigini anlamadim
- 1 yıl
Kopyala yapıştır yapmışsın ya eee sonra ne oldu diye sordum
Soran1 yılCuma günü yani bugün arayacaklardi aramadilar işede alınmadım rahat şekilde dile getirebilirim hislerimi
- 1 yıl
Getir o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzelse sevgili olurum
00 Yorumla
1 yılAyran gönüllü ise bir şey ifade etmez
06 Yorumla
Soran1 yılHayatimda kimse olmadi istemedim ilk defa birine açılmak istedim garip
- 1 yıl
Emin ol diğer kızlara da öyle davrandigini görsen Ilgın alakan biter.
Soran1 yılBana çok temiz geldi
- 1 yıl
Pis demedim.
Soran1 yılYani bana yürüme amaçlı yapmadi tabi öyle anlamadim oyle anlasam ilgim olmazdi zaten
1 yılKarşılıklı hersey
05 Yorumla
- 1 yıl
Nerelisin
Soran1 yılTrabzon
- 1 yıl
Meslek?
Soran1 yılLise mezunuyum. Stilistlik yapıyordum, bıraktım. Sonra oraya başvurdum. Öncesinde çok yerle görüştüm, içime sinmedi. Buraya asistanlık için başvuru yapmıştım. O kişi aradı, konum attı. Resmini gördüm, hiç etkilenmedim. Gittim, geç kaldım hatta. Sonrasındaki tavırları, baştan aşağı beni çok etkiledi.
1 yılCesur olduğunu düşünüyorum
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel ama çekingen aslinda ama ilk gorustede davranışlarınızdan etkilenip size söylüyor kötü dusunmezmisiniz
- 1 yıl
Hayır düşünmem
- 1 yıl
Hayırlısı olsun 😀
Soran1 yılBisey demedim ki ona
1 yılCesur kadın severim
012 Yorumla
Soran1 yılGüzel ama çekingen aslinda ama ilk gorustede davranışlarınızdan etkilenip size söylüyor kötü dusunmezmisiniz
- 1 yıl
Neden kötü düşüneyim ki kötü bir şey mi yapıyor
Soran1 yılHayir ama İş görüşmesine gittim. Aslında WhatsApp'tan resmini görmüştüm ve etkilenmemiştim. Hatta görüşmeye gitmeyecektim. Gittim, bana karşı kibar tavırları, kapıya kadar yolculaması çok hoşuma gitti. Eskiden bir yerden tanıyormuşum hissi vardı ilk gördüğümde. Maalesef işe de alınmadım. Başka yerde aramışlardı, "Gel, başla" diye. Gitmedim. Burada almadı ama üç günde aklımda ve çok üzüldüm. Keşke orada başlasaydım diye. Normalde iş görüşmesine gittiğimde ben biraz cekingenim ve çocukluğumdan beri sesim alçaktır herkes bu anlamda beni kirarken o kişi olabilir herkes sonuçta bağırarak konuşmak zorunda değil dedi. Genel hoşlandım yani etkilendim adini pek koyamıyorum.
- 1 yıl
Adını koyacak bir şey yok zaten hoşlanmışsn tavırlarından o kadar
- 1 yıl
Ama iş görüşmesinde bu konuda muhabbete girmen uygun olmazdı zaten 😂
Soran1 yılNumarası var soyliyimmi sizce
- 1 yıl
Yani şu an yeri olabilir evet çaya davet edersin dışarda vs tabi sevgilisi yoksa 😂
Soran1 yılOyle yapamam acik qcik hislerimi ve hissettiklerimi soylesem
Soran1 yılDavet ederse sonra zaten kendi eder etmezsede sağlık olsun içimde kalmaz
- 1 yıl
Fazla olur o
Soran1 yılAma davetimi kabul etmezse
- 1 yıl
Neyse sen bildiğin gibi takıl
Yaşandı
00 Yorumla
1 yılBayılırım
06 Yorumla
Soran1 yılKötü dusunmezmisinjz
- 1 yıl
Hayır
Soran1 yılŞöyle oldu 27 yasindayim hayatimda kimse olmadi ilk defa birine hissettiklerimi soylemek istedim. İş görüşmesine gittim. Aslında WhatsApp'tan resmini görmüştüm ve etkilenmemiştim. Hatta görüşmeye gitmeyecektim. Gittim, bana karşı kibar tavırları, kapıya kadar yolculaması çok hoşuma gitti. Eskiden bir yerden tanıyormuşum hissi vardı ilk gördüğümde. Maalesef işe de alınmadım. Başka yerde aramışlardı, "Gel, başla" diye. Gitmedim. Burada almadı ama üç günde aklımda ve çok üzüldüm. Keşke orada başlasaydım diye. Normalde iş görüşmesine gittiğimde ben biraz cekingenim ve çocukluğumdan beri sesim alçaktır herkes bu anlamda beni kirarken o kişi olabilir herkes sonuçta bağırarak konuşmak zorunda değil dedi. Genel hoşlandım yani etkilendim adini pek koyamıyorum.
Soran1 yılOnamı yazıyım yani detayli
- 1 yıl
Bana
Soran1 yılDetayı bu işte hani, 27 yaşındayım, daha önce hiç böyle açılma tarzı bir şey olmadı, hoşlanmıştım, olmuştu, bu denli açılacak kadar değildi, ilk defa bu kişiye karşı oldu. Resimde gördüm olmamıştı gidip konusunca oldu
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası