Ozellikle 30 yaş üstü erkekler yazabilir mi?

2 sene bir yerde calisiyorum. patronuma ilgim var ama evliymis ben bekar zannediyordum bana karsi ilk ilgili davranan oydu hatta ben sadece isimdeydim zamanla benimde ona karsi duygularim olustu fakat cok belli oluyordu artik patronum bu durumdan rahatsiz oluyordu. Nasil belli oluyordu onuda soyliyeyim onu gorunce tam leyla oluyordum elim ayagim titriyordu heyecandan elim ayagim birbirime dolasiyordu ve en son nokta şu oldu mesai saat disinda mesaj attim direkt aramisti 2 sene onceden bahsediyorum sonra mesaj atmistiki bana betul hanim ne soyliyecekseniz arayip soyleyin ya da mesai saati disinda yazmayin gibi tepki verdi aramistim baya sinirli sekilde buyur dedi dedim bana karsi tuhaf davraniyorsunuz istemeden bir seymi yaptim kafanda kurup kurup durma demisti yarini mudurumude odasina cagirdi ve üçumuz konustuk bana dedi mudurunle coz ne varsa isle ilgili felan demisti 2 sene once olmustu onlar Şu an normal ama hala brnden bir sey gorsun heyecan felan hala uzak durur ama bir sey goturdugumde evrak felan elini elime degdiriyor bazen bakiyor bazen ozellikle yuzume bakmamaya calisiyor hatta cogunlukla sizce ne yapmaya calisiyor
Ozellikle 30 yaş üstü erkekler yazabilir mi?