2 yıl bir yerde calisiyorum ilk ise girdigim gunden beri patronumla aramızda çekim var hatta bana ilklerde ilgiliydi sonra benimde ona karsi ilgim olusunca 2 yil önce mesafe aldı. Hatta 2 yıl önce mesai saati disjnda ona yazmam onu cok rahatsiz etmisti beni odasina cagirip konusmustu isten kovma imasinda bile bulunmustu ama blörftü o zamandan sonra hic yazmadim hatta sonralari 5 defa cikmak istedim birakmadı. Şimdi yine aramizdaki cekim olusmaya basladi. Beni etkilemeye calisiyor, beni begeniyor her anlamda bakimsizda degilim eskisi gibi mesafede koymuyor ama yine arada koyuyor. Dün onu dusunup o gelmeden klimasini actigim icin cok hosuna gitti. Benden etkileniyor ama bana dedi parani car cur etme ceyiz al altin al bir gun evlenirsin ama benden hoslaniyorda neden oyle diyiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senden hoslaniyor olabilir ama seninle gelecek dusunuyor diyemem. Donemsel ve gecici bir etkilesim oldugunu düşünüyorum patronun icin.
5 kere işi birakmak istedim bırakmadi beni baska personel cikmak istedi ona direkt tamam dedi
Benden hem uzak durup kacmak istiyor gibi hemde yakin olmak istiyor gibi
Tamam yine de gelecek dusuncesi icin yeterli sebep degil bunlar.
Gelecek dusunemez zaten
Oyle bir beklentim yok olamazdaq
En fazla anlik kacamaklar icin seni dusunuyor olabilir ama seninde bunu gizli tutmani isteyebilir. Şu an bence bunu senin gizli tutup tutamayacagindan emin degil.
Gizli tutarım
Kendince emin olmak istiyordur bundan.
Kendisi evli 6 yıllık cocugu yok bende sonra ogrendim ondan uzak durmak icin biseyleri bahane edip 5 kere istifa ettim birakmadilar kaldim yine aramizda biseyle oluyor bu durum beni hem mutlu ediyor hem korkutuyor 26 yasindayim 34 yasinda bu yasima kadar 1 kisi disinda kimse girmedi hayatima bakimliyim guzelde bulurlar ben istemedim iliskilerden korktugum icin simdi en korkulacak durumun icindeyim
senden hoşlanıyor sanırım ama dikkatli de ol derimmm
Niye
seni kullanabilir
Oyle biri değil
Kullanacagi oyle firsatlar olduki o zamanlar kullanirdi
ya da uzak durup kacmazdi benden
ben uyardım gerisi sana kalmis
Kendisi evli 6 yıllık cocugu yok bende sonra ogrendim ondan uzak durmak icin biseyleri bahane edip 5 kere istifa ettim birakmadilar kaldim yine aramizda biseyler oluyor bu durum beni hem mutlu ediyor hem korkutuyor 26 yasindayim 34 yasinda bu yasima kadar 1 kisi disinda kimse girmedi hayatima bakimliyim guzelde bulurlar ben istemedim iliskilerden korktugum icin simdi en korkulacak durumun icindeyim.
adam seni bağlamış kendine birakmaz ama ilişkiye de girebilir
Sonra birakirmi
sevmiyorsa bırakır tabiki
Seviyor yani etkilenip hoslandigindan eminim
o zaman evli adam seninle ileri gidemez sadece ilişki yasar
patronunun seninle olmamak için sosyal bir sebebi var mı?
Var
Kendisi evli 6 yıllık cocugu yok bende sonra ogrendim ondan uzak durmak icin biseyleri bahane edip 5 kere istifa ettim birakmadilar kaldim yine aramizda biseyler oluyor bu durum beni hem mutlu ediyor hem korkutuyor 26 yasindayim 34 yasinda bu yasima kadar 1 kisi disinda kimse girmedi hayatima bakimliyim guzelde bulurlar ben istemedim iliskilerden korktugum icin simdi en korkulacak durumun icindeyim.
cevabı biliyormuşsun. konu bitti. kendi mutluluğun için yarın o işe gitme. o da kendince vicdan ve korku yüzünden seni s. km. yor başka da bir beklentisi yok senden. olsaydı zaten adım atardı. şu an yalnızca egosunu okşaman bile yetiyor.
Ben çok cikmak istedim işe gitmemek istedim ama yapamadim yapamiyorum
patronunun hastalığı başka, diğer erkeklerle rekabet ve daha çok kız s. kmem. ş olmak gibi ergence bir tatminsizlik.
senin ki de madem bu kadar güzelim çekiciyim. istediğim şey neden benim olmadı gibi tipik kadın hırsı, başarısızlığı kabul edememe hali,
o yüzden kendi mutluluğun için yarın o işe gitme. çıkmaya çalışma, işe gitme olsun bitsin.
bu yaşadığın bir başarısızlık değil. başarısızlık normal koşullarda olurdu. karşındaki zaten hasta, bu durumda eğer onunla olursan başarısız olursun.
35 yasindayim fakat konu biraz derin burdan konuşulmaz acik acik
Gizlisiniz
Degilim
Yemeğe çıkın oradan otele geçersiniz
Konusmuyoruz bile çok
Mesaj gönder tatlim
buyur
Aciklamada sorum
bekar mı evli mi
Belki senden ilk adımı bekliyor
Ama atıncada mesafe koymuştu 2 yıl önce
Şu son birkaç gün aşiri bir cekim var aramizda bakislarimiz konusuyor biz susuyoruz
Belki giyimin fiziğin bakımlınolman onun daha da hoşuna gidiyordur
Giyimim hep bol ve kapali ama guzel giyinirim bakimliyimda sacima kasima gozume her yerime bakım yapiyorum seviyorum
Yani bnce dikkatini çekmiştir ama ilerleyen zamanlarda bu iş daha özel şeylere kadar gider benden demesi
Banada öyle geliyor
Yakınlaşma olur bnce
Nasıl olucak ben ondan o benden uzak dueuyor arada elini elime dokunduruyor gecende onunla konustum yuzune bile bakamiyorum utaniyorum ve sacma sapan ellerimle oynuyorum oda bakiyor elime felan ona karsi asiri heyecanlaniyorum ve cekiniyorum
Bnce olacak sende istiyorsun onu daha önce özelin oldu mu başkasıyla
kimseyle öpüsmedim bile bu zamana kadarda patronuma karsi besledigim bu istegi kimseye duymamistim. Daha once calistigim yerde patronum bana asik olmustu işi direkt birakmistim sevmiyordumda dis gorunusude iyiydi zengindi ama evliydi tiksinmistim bunda oyle olmadi
Hımm o zaman ilklere hazırlan bnce
Olmaz hele iş yerinde
Bnce olur görürsün demedi deme
Ne yapabilir ki iş yerindeyiz ve herkes anliyor aramizdaki cekimi