Bir erkek bir kadini ozel bulup onunla ilgili her detaya dikkat edip sonra neden bırakır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
9 ayFlört cinsel çekimle başlar. Pozitif başlar. İnsan mutluyken vaadedici olur. Otuz yaş erkek için artık yorgunluğun ufaktan hissedildiği yaşlar. Haliyle fazladan enerji harcayacağımız durumlardan kaçınıyoruz. On beş otuz arası gibi, nefes alsın, naz da yapsa, ömür de tüketse atlarım uçarım kafası gidiyor. Tanıyana kadar bir yağlama durumu olsa da bakıyor adam enerji çok gidiyor salıyor. Kadınlar beklememeli artık vermeli. burada cinsellikten bahsetmiyorum. İki tatlı söz, biraz teşvik, motivasyon. Yastık gibi beklememek lazım.
07 Yorumla
Soran9 ayBen zaten cok tatlı gidiyordum
Soran9 ayBana gec yazınca ona bana yazma dedim ona takmış oysaki öfke ile soyledim
- 9 ay
Geç yazdı diye bir daha yazma dediysen o da yazmaz :D
Soran9 ayInstagramda aktif whatsapta ise bana dönmüyordu
Soran9 ayHem o zaman cok açıklama yaptı yarını nedense bitirmek istedi
Soran9 ayÇökmüştük zannediyordum
- 9 ay
Hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBunu yaşla ilgisi yok merak duygusu denen bir şey var İlk zamanlar biri hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışırsın daha sonra bu merak duygusu azaldıkça yazma isteğinde düşer.. ilgisini cezbetmeyen kadınlara zaman ayırmayan bir adama denk gelmişsin bekleme boşa
02 Yorumla
Soran9 ayPeki açik kapi bırakıp paylasimlarima neden bakiyor sizce. Ve beni kaçırılmayacak fırsat olarak görüyorsa ilerde ciddi düşünürse gelir mi
Soran9 ayBana gec yazınca ona bana yazma dedim ona takmış oysaki öfke ile soyledimhem uzun uzun destan yazıyor, çünkü ben öyle yazıyordum. Ona da ben öyle uzun uzun yazıyorum diye uzun uzun yazmak durumunda kalıyormuş. Normalde onu bir gün buluşmaya kala engellemiştim. Bana ulaşıp neden yaptın diye ikna etmeye çalışmıştı. Başkası yapsa dünyayı başına yakardım, sana kıyamadım demişti. Ve beni kırmamak için yazılarını, sözlerini seçerek konuşuyordu. Geç yazmak konusunda ise işi varmış vs., ona çok inanmadım.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Bazen insanlar duygusal anlamda gerçekten kafa karışıklığı yaşayabiliyor. 😔 Belki partnerin, ilişkide ne istediğini tam anlamıyla bilmeyen biri ya da kendi iç hesaplaşmaları var. Özel hissettirmiş olabilir ama bırakmasının ardında kendi korkuları, geleceğe dair çekinceleri ya da uyumsuzluk gibi sebepler olabilir. Sabırlı olmak ve kendini suçlamamak çok önemli, unutma ki herkes kendi hikayesini yazıyor. 🌸
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
37Cevap
9 aybirçok sebeb olabilir ilişkilerini bilmek lazım olayların öncesini baskasından hoşlanmıs olabilir yalan söyleyebilir ciddi olmayabilir sayısız sebeb var
06 Yorumla
Soran9 ayBana gec yazınca ona bana yazma dedim ona takmış oysaki öfke ile soyledim
Soran9 ayHayatımda elimi dahi tutamamış kimse olmamış. Kendimi eşime saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biriydim. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor. Instagram sifremi bile verebilirim istersen demiştim
- 9 ay
boş ver kafana taktıgına degmez en bastan seni ikna edip buluşabilecegini birşeyler yaşanabilecegini kafasından kendi kendine planlamıstır durum böyle oluncada bitirmiştir
Soran9 ayBaşından sınırlarımı bilip kabul etmişti kesse basta kesmezmiydi
- 9 ay
içten kabul etmemiş işte onu diyorum
sözle kabul etmiş ama içten kendi kendine ben bunu ikna ederim demiş böyle düşünen çok erkek var maalesef
kadınlarda durum aynı bazen karşıdakinin fikrini başta kabul etmiş görunurler ama içten kabul etmezler ben zamanla bunun fikrini degiştirirrim derler
sadece bu konuda degil her konuda degiştiremeyincede kaçacak yer ararlar
Soran9 ayPeki kaçacak yer arıyorsa neden bana birkac gun once hikayeme yanit verir sonra bugun ona mesaj attim. “Fatih merhaba, biraz düşündüm ve yol yakınken adım atmak istedim. Benim ilişki içinde güç savaşı gibi bir derdim olmadı, bundan sonra da olmaz. Özür dilemem gerekirse özür dilerim, yapmam gerekeni de yaparım. Seni yönetmek gibi bir amacım yok. Eğer bazı konularda benim bilmediğim, çekindiğim ya da adım atamadığım noktalar olursa, beni yönlendirmeni isterim; bundan yana bir itirazım olmaz. Sadece bir kere, yapmak istemediğim bir şey olduğunda bile kabul edilmek istedim. Sana ‘yazma, bana’ gibi verdiğim tepkilerin yanlış olduğunu kabul ediyorum. Bunları düzeltmem için bana bir şans verir misin? Müsait olduğun bir zamanda yanına gelsem, oturup konuşabilir miyiz?”
“Belki senin bana karşı bu kadar kısa sürede derin hislerin oluşmamış olabilir, ama bende sana karşı oluştu. O yüzden adım atmak istedim. Eğer senden yana istenmediğimi hissetseydim, bu adımı atma gereği de duymazdım.”
2 saat oldu yanit vermedi aksine hareketli müzik ile arabada şarkı paylaşti
- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
9 ayKişiyle konuşmadan bunu anlamak zor. Ya işine gelmeyen bir şey vardır ya da bazı zorunluluklar.
05 Yorumla
- 9 ay
Her insanın sabır, dikkat, tepki ve ilgi eşiği farklıdır. Buna göre hareket etmen daha iyi olur.
Soran9 ay32 yasina girdi tekirdagda ben ise İstanbuldayım supriz yapıp gitsem eminim mutlu olur ama içimden de gelmiyor ne biliyim benimle buljsmamak icin bahane etmiş gibi geldi
- 9 ay
Stres sebebini o açıklamadan bilemeyiz veya bahanesinin dayanağı nedir gerçeği o söylemeden bilmek sadece müneccimliğe özentilik olur. Net sorularla net cevaplar istemelisin.
Soran9 ayMerak ediyorum, bir erkek neden hep 3'te uyumaz, dışarıda olur ve neden fake hesabı olur? Neden bir kıza ilgisi olduğunu, tanışmak istediğini söyleyip uzaklaşır? Kızın hikayesinde paylaştığı bir şeyi neden üstüne alır ve sorma gereği duyar?
9 ayKafada belli şeyler oturmuştur 30 yaş üzeri için dolayısıyla yazmayabilir de
04 Yorumla
- 9 ay
Yani o insan 25 yaşında olsaydı mesela yazardı mutlaka ama 30 yaşında artık belli şeyler oturduğu için kafada hayat felsefesi de değişiyor. Çok zor yazar bir daha
Soran9 ayAnladim ama beni takip edip izliyor
Soran9 ayBende yazmam artik bu arada ama varsayalım o yazdı ne icin yazar
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
9 ayDemek ki kafasında birleştiremedigi birşeyler olmuş
07 Yorumla
Soran9 ayÇözülmeyecek sey degildi
Soran9 ayHayatımda elimi dahi tutamamış kimse olmamış. Kendimi eşime saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biriydim. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor. Instagram sifremi bile verebilirim istersen demiştim
- 9 ay
Bunu daha naif bir şekilde söylemek varken böyle tepki vermenden kaynaklı olabilir.
Soran9 ayEvet ama pişman olduğumu soyledim
- 9 ay
Valla sen de ne emmeye ne gömmeye modunda kalmışsın. Kusura bakma da kimse çekmez senin bu tavrını
Soran9 ayAma ben cekiniyorum goruntulu onunla telefonda konuşurken bile heyecan yapıyordum
bu yaşla iligili 30 dan sonra baktığın incelik olan şey farklı oluyor
09 Yorumla
Soran9 ayBulusucaktik korktum engelledim neden korktum tam olarak bu durumdan beni bulutlara çıkarıp birakmasindan yani bağlanmaktan oda zaten başka hesaptan ulaşıp yazmisti tum hersey sen yönet demisti kabul etmemiştim pisman olup döndüm affetti sonra yine bitti
Soran9 ayBu kisi neden kıyamıyordu bana sizce
Soran9 ayÇünkü hem uzun uzun destan yazıyor, çünkü ben öyle yazıyordum. Ona da ben öyle uzun uzun yazıyorum diye uzun uzun yazmak durumunda kalıyormuş. Normalde onu bir gün buluşmaya kala engellemiştim. Bana ulaşıp neden yaptın diye ikna etmeye çalışmıştı. Başkası yapsa dünyayı başına yakardım, sana kıyamadım demişti. Ve beni kırmamak için yazılarını, sözlerini seçerek konuşuyordu. Geç yazmak konusunda ise işi varmış vs., ona çok inanmadım.
9 ay30 yaş artik terazinin dengeye geldiği zamanlar çünkü
01 Yorumla
Soran9 ayBu kişi degerli ve ozel buluyordu. Kızın hayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Fakrlı düşünüyorsa olmayacağını anlayıp vazgeçmiş olabilir.
03 Yorumla
Soran9 ayKızın hayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor
Soran9 ayGelsede kabul etmiyicem zaten
Cinsellik her ilişkinin tuzu biberi
O. olmamissa yoluna bakmistir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Beğenmediği bir detay olmuştur. 30 yaş üzeri Beğenme zor olur zaten Armudun sapı üzümün çöpü zamanıdır artık.
03 Yorumla
Soran9 ayAslinda begendi Kızın hayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor. Bitirmeden öncede acik kapi bırakmıştı cevap vermedim
Soran9 ayBen ona sifremi dahi vermemi soyledim mesaj attığında hemen dönüyordum deger verdigimi söylüyordum onun gibi değildim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayGörüşleri değişmiş olabilir. Hayatında başka biri olabilir
03 Yorumla
Soran9 ayAma acik kapi birakti gitmeden once. Ve Kızın hayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor
- 9 ay
Bi süre bekle ve izle o zaman. Ama bu bi kaç günke sınırlı kalsın. Hala aynı modda devam ederse artık görüşmemen ve silmen en iyisi olacaktır
Soran9 ayTabiki dönsede kabul etmiyicem
9 ay30 yas uzeri erkekler kolay bağlanmaz cunku aşk yerini mantığa bırakır mantığının uymadığı en ufak bir konu görürse hemen soğur
04 Yorumla
Soran9 ayBana sen mucevher gibisin seni bırakmak ahmaklik olur diyiyordu ne zaman ilgimi gordu yapici olusu degistim Hayatımda elimi dahi tutamamış kimse olmamış. Kendimi eşime saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biriydim. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor. Instagram sifremi bile verebilirim istersen demiştim
- 9 ay
O zmn kendini tatmin etmek için yapmış bakmis sen evlenmeden bisy yapmayacaksin gitmis
Soran9 ayBeni evlenecek kisi olarak goruyordu evlilik düşüncesi olusana kadar baska kadınlarla vakit geçirip sonra bana evlilik icin gelir mi
9 ayAni bırakma nedeni genelde sende umduğunu bulamamaktan kaynaklanır... Başka nedenlerde olabilir...
01 Yorumla
Soran9 ayBana gec yazınca ona bana yazma dedim ona takmış oysaki öfke ile soyledimhem uzun uzun destan yazıyor, çünkü ben öyle yazıyordum. Ona da ben öyle uzun uzun yazıyorum diye uzun uzun yazmak durumunda kalıyormuş. Normalde onu bir gün buluşmaya kala engellemiştim. Bana ulaşıp neden yaptın diye ikna etmeye çalışmıştı. Başkası yapsa dünyayı başına yakardım, sana kıyamadım demişti. Ve beni kırmamak için yazılarını, sözlerini seçerek konuşuyordu. Geç yazmak konusunda ise işi varmış vs., ona çok inanmadım.
Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Daha iyisini bulmuştur
02 Yorumla
Soran9 ayPeki açik kapi bırakıp paylasimlarima neden bakiyor sizce. Ve beni kaçırılmayacak fırsat olarak görüyorsa ilerde ciddi düşünürse gelir mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
9 ayDetaylı merak ettiklerini yazabilirim
07 Yorumla
Soran9 ayAkli bulanmış
- 9 ay
Bu tarz cümleler karşındakini kırabilir. öfkeyle söylemek cok yanlış bence
Soran9 ayOyle ama cok ozurdiledim
- 9 ay
Sence özür dileyince her şey çözülüyor mu
Soran9 ayBana cozum odaklı yaklaş dedi bende dedim tamam sen gelme ben geliyim yuz yuze konuşalım oda diretti görüntülü konusmaya bende kabul etmedim
- 9 ay
Sakin kal benc eorts yoku bul. eğer istiyorsan karşındakini
Bir hareketini görüp soğumuştur
01 Yorumla
Soran9 ayAcik kapi neden birakti peki ve neden her paylasimimi takip ediyor sizce
9 ayAradığını bulamaz
03 Yorumla
Soran9 ayAradığı kisi isem
Soran9 ayHayatinda kimse olmamis duygusal naif buluyordu. Güzel ve çekici ideal kadinsin diyiyordu
- 9 ay
Belki de öyle sandı
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sen bir düşün nerede hata yaptım diye
02 Yorumla
Peki bu diyalog reeldemi, sanaldanmıydı
04 Yorumla
Soran9 aySanal
Soran9 ayBana gec yazınca ona bana yazma dedim ona takmış oysaki öfke ile soyledimHayatımda elimi dahi tutamamış kimse olmamış. Kendimi eşime saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biriydim. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor. Instagram sifremi bile verebilirim istersen demiştim
9 ayİstediğini alamamıştır
01 Yorumla
Soran9 ayBasindan biliyordu ama Hayatımda elimi dahi tutamamış kimse olmamış. Kendimi eşime saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biriydim. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor. Instagram sifremi bile verebilirim istersen demiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
9 ayZevki yasamistir cazebesi kalmamistir
01 Yorumla
Soran9 ayYaşamak istedi yaşamadı kızın hayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor
9 ayOna karşı bir yanlış yapmış olabilir misin
013 Yorumla
Soran9 ayYazma bana demiştim ona takılmış bu kadar kolay olamaz bunlari demen goruntulu konuşalım mimiklerimi gor hisset çöktüğümu vs dedi bende cekindim goruntuluden istemedim konu ayrılığa geldi
Soran9 ayKızın hayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor
- 9 ay
Gerçekten bir karşılık görmesi gerekiyor yani görüşmeniz gerekiyordu bence
Soran9 ayBen aklını bulandırmışım yazma bana diyerek daha önce de buluşmaya yakın engellemiştim ama benim korkularım vardı, açıklamasını yapıp çaba gösterip barışmıştık. Yazma bana dememin sebebi de ani öfke ile söylemiştim.
- 9 ay
Yani gerçekten görmediğin bir şey sadece hayal olarak kalmaya devam eder kısacası ilişkilerde görüşmek kişilerin birbirini tanıyıp kaynaşması için çok önemlidir.
Soran9 ayBu neden bulusmadi peki yani can atıyordu bulusmak icin
- 9 ay
Sen net yaklaşmamışsın yani hep havada kalmış gibi olmuş o yüzden inancını yitirmiş olabilir
- 9 ay
Hepsi olabilir, yedekte görüyor bile olabilir. Zor görmüş olabilir öncesinde farklı ilişkiler yaşamak istiyor olabilir
Soran9 ayPeki farklı iliskiler yaşayıp evlilik düşüncesi olduğunda mi gelir
- 9 ay
Bilmiyorum kişiden kişiye değişiklik gösterebilir
Soran9 ay32 yaşına girdi gidip supriz yapmak isterim ama içimden hiç gelmiyor
- 9 ay
O zaman yapma bence
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
9 ayDaha iyisini bulduğu için.
04 Yorumla
- 9 ay
Beklentisi farklı demek ki. Günümüz ilişkilerinde artık öyle maalesef
Soran9 ayAma basindan biliyordu sınırımı ve acik kapi neden birakti ki
- 9 ay
Başta olsbilir diye düşünmüştür ama sonra dürtüleri ağır basmıştır
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkılmıştır. Aradığını bulamamıştır
011 Yorumla
Soran9 ayÖzel buluyordu aslinda
Soran9 ayHayatında kimse olmamış, elini dahi tutamamış kimse olmamış. Kendisini eşine saklamayı ve sınırlarını korumayı tercih etmiş biri. Bu kişiye de başından söyledim, başta saygı duydu, hatta hoşuna bile gitmişti, özel buluyordu, güzel de buluyordu ki bakımsız da değilim. Görüntülü konusmak istedi ben cekindim buluşalım dedim konu ayrılığa kadar geldi paylasimlarina bakmıyorum ama o hemen bakıyor
Soran9 ayBana açık kapı birakti gitmeden önce ben ise cevap vermedim
Soran9 ayNasıl net
Soran9 ayPeki neden hikayelerime bakıyor ve benimle ilgili her detayı farkediyordu uzun uzun destan destan yazıyordu ilgisi sevgisi var gibiydi
Soran9 ay28 yasindayim 31 yasinda beni cok kibar naif zarif buluyordu ve hassas
9 ayBuyrun yardımcı olabilirim
015 Yorumla
Soran9 ayAçıklamada sordum 🙏😌
- 9 ay
Anlık hazdır bunlar heyecanı biter o yüzden bırakır
- 9 ay
Bir bakabilir misiniz rica etsem
- 9 ay
Siz nerede tanıştınız ki?
Soran9 ayO buldu beni instagramdan yaptığım yorum dikkatini cekmis
- 9 ay
İnternetten sevgili olunmaz
Soran9 ayOyle ama o bana yakin gelmişti yoksa bende karşıydim
- 9 ay
Sana nasıl yakın gelebiliyor ki daha hiç yüz yüze bile görüşmemişsin hayalinin kurbanı olmuşsun
Soran9 aymaalesef. Bana cok ilgili davranıp beni anlıyor gibiydi peşimden gelmesi ve affetmesi sevdiğini ya da guzel seveceğini düşünmüştüm
Soran9 ayBeni cok zarif ve naif buluyordu kıyamıyordu
- 9 ay
Hayır bak bunlar hep laf hep manipüle bir sürü insan hep böyle manipüleye gelir hepimiz hayallerimizin kurbanıyızdır sende hayalinin kurbanı olmuşsun adam gerçek yüzünü göstermiş çekmiş gitmiş yüz yüze görüşmediğin insanlarla sevgili olmaya çalışma üzülürsün bir de bir gelebilir misin rica etsem
- 9 ay
niye engelledin
Soran9 aySosyal medyadan tanışmıştık ilişkilerden korkuyordum ama sonra beni gerçekten severmiydi dite kafamda soru işareti olmamasi icin ve onu hayal kırıklığına ugrattigim icin ozurdiledim affetmisti
- 9 ay
Dediğim gibi sosyal medya dan ilişki olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Amac uğruna çalış sonra geç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
9 ayKarın hiç ilgi göstermemiştir
00 Yorumla İçinin boş olduğunu fark ettiği için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBezdirmişsindir
01 Yorumla
Soran9 ayPeki neden paylasimlarina hemen bakar kiz bakmadığı halde
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
9 ayİstediği olmamıştır
02 Yorumla
Soran9 ayhem uzun uzun destan yazıyor, çünkü ben öyle yazıyordum. Ona da ben öyle uzun uzun yazıyorum diye uzun uzun yazmak durumunda kalıyormuş. Normalde onu bir gün buluşmaya kala engellemiştim. Bana ulaşıp neden yaptın diye ikna etmeye çalışmıştı. Başkası yapsa dünyayı başına yakardım, sana kıyamadım demişti. Ve beni kırmamak için yazılarını, sözlerini seçerek konuşuyordu. Geç yazmak konusunda ise işi varmış vs., ona çok inanmadım.
Bırakır
02 Yorumla
Soran9 ayNeden
9 ayİşini görmüştür
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayYazarız
04 Yorumla
Soran9 ayAçıklamada sorum 🙏
- 9 ay
Detaylarda çelişkili ya da kendine uymayan birşeyler görmüş olabilir
9 ayQyy yazar bana çok yazıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
9 aykonuşalım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Sıkılır
00 YorumlaDayılar ne bilecek
00 Yorumla
9 ayXper kaptım
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi