Babası olmayan bi erkekle birliktesin ve günün birinde evine gidiyorsun ailesi orada ve 2 ablası var 3-4 yaş büyük sevgilimden ve ikisi de hafta sonu planları için erkek lardeşlwrinden yani sevgilinizden çekine çekşne "İZİN" istiyor.
Sevgiliniz epeyce detaylı sorular soruyor kızlar hiçbir başkaldırı emaresi göstermeden cevaplıyorlar. İkisi de izin alamazlarsa programlarının iptal olacağının farkında
Sevgiliniz makul ama detaylı sorular sorduktan sonra ikisine de izin veriyor yani çok da baskıcı değil belli ki... ancak yine de sıkı bir babanın koyacağı gibi saat sınırlaması koyuyor izin verirken.
Bu sizi nasıl etkiler? Duyve düşğnceleriniz ne yönde etkilenir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin ailesi üzerindeki etkisini görmek bazen şaşırtıcı veya kafa karıştırıcı olabilir. Burada beni ilgilendiren şey, sevgilinin bu otoriteyi nasıl kullandığı. Gereksiz yere baskıcı olmadığı sürece, bu durumu bir olgunluk işareti olarak bile görebilirsin. Ama en önemli nokta şu; aile içindeki dinamikler sizin ilişkinizi nasıl etkileyecek? Eğer otoritesini birlikte olduğunuz kişi üzerinde kullanmaya başlarsa işte o zaman büyük bir problem olabilir!
Sana hissettirdiği duyguları kesinlikle hafife alma. Eğer rahatsızlık ya da tuhaflık hissettiysen bunu sevgilinle açıkça konuşarak paylaşırsın. Peki, sen böyle bir durumla karşılaşsaydın nasıl hissederdin?