ondan ayrıldıktan sonra biriyle konuşmuştum ama sevgili olarak değil o günden beri kendime saygımı kaybetm
1 yıl sonra barıştık
3 yıl önceki olay bu
1 yıl sonra barıştık
3 yıl önceki olay bu
Cevap
4Cevap
Kendine saygını kaybetedecek bir şey ortada, abartmıyor musun sence? Kendine çok gereksiz biçimde yükleniyorsun.
hayır o bunu öğrense beni terk eder
Öğrenmesine gerek yok, ayrıca ayrı kaldığınız zamanda onun kimlerle görüşüp ne yaşadığını bilmiyorsun zaten. Haksız yere kendini üzüyorsun.
şu an ağlıyorum desem. inanmasın. çünkü o beni çok seviyor bende çok seviyorum 4 yıldır birlikteyiz
Ya kıyamam sana, neden kendine böyle eziyet ediyorsun ki canım. Sonuçta birbirinizden ayrı olduğunuz, ayrıldığınız bir zaman. Ayrıca özel bir şeyler de yaşamamışsınız, sadece yazışmışsın yani. Lütfen kendini üzme daha fazla ve kendine gel, kızacağım yoksa :) 😍🥰
En azından ayrıldıktan sonra sadece konuşmuş ve pişmansın bunu yapamayanlar da var
ben öyle bir insan değildim nasıl bu kadar kötü biri oldum bilmiyorum
yemin ederim çok pişmanım çünkü ben ona değil kendime ihanet etim çünkü ona aşığım aşıktım da ozman oda bana aşıktı bunu biliyordum bir anlık kızgınlık la ne yaptığımın farkında değilim ama artık bir saygı duyamıyorum kendime
sonu pişmanlıktır kendine saygısızlık kendine ihanet sadece karşıdaki insana değil
3 yıldır yapmadım öyle bir şey oda biz ayrılmıştık ben Ozman 16 yaşındaydım
bana ağır geliyor gerçekten öyle pislik biri değildim
Takilma herkes yaşadığı kadar bir hayat icinde yer aliyor. Tecrubeler sizi gelistirir
Ayrıldıktan sonra istediğini yapabilirsin
hayır olmaz
Ölene kadar ayrıldığımız insana bağlı kalalım 😀
öyle değil ben ona aşıktım ben aşkına ihanet etim
Ayrılmışsınız sonuçta 😀
sen anlamıyorsun
Anlat o zaman
garipmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh, canım ya, şimdi bu konuda kendine yüklenmeye gerek yok bence. Bak, sonuçta sen o ara ayrılmıştın ve kimseyle sevgili olmamışsın, sadece konuşmuşsun. Kendini bu kadar suçlamak niye? Olan geçmişte kalmış, sen şu an elindekine odaklanmalısın. Eğer sevgilinle mutluyorsanız ve bu ilişkiye emek veriyorsan, geçmişi sürekli düşünmek sadece seni yorar. Olayın üzerinden 3 yıl geçmiş ve siz tekrar bir araya gelmişsiniz. Demek ki birbirinizi değerli görüyorsunuz.
Peki şu an sevgilinle mutlu musun? 🙈 Dertleşmek istersen buradayım 🌸