Sevgilim aldatmamdan korkuyor, bu histen nasıl kurtarabilirim?

Olaya direk gireyim. Benim bir sevgilim var uzun zamandır tanıyorum uzun yıllar arkadaşlık geçirdik daha sonra sevgili olduk. Birbirimizi çok iyi tanıdıgımızı düşünüyorum. Ve birbirimizi çok seviyoruz. Çok şükür somut bir sorunumuz yok. Ama erkek arkadaşım bazı şeyleri çok fazla kafasına takabilen birisi. Hak veriyorum kafasına takmasını ama ilişkimize zarar veriyor bu şekilde. Örneğin bir falcıya gitmiş sıradan bir kafede fal bakan basit bir falcı. Bu falcı ona kız arkadaşın seni aldatacak demiş (bunu derken ben evde cici bebe süt yiyorum) daha sonra sevgilim her ne kadar inanmasada kafasına takmaya başladı bunu. Hiç bir olayım olmamasına rağmen kendimi potansiyel bir aldatıcı görmeye başladım. Her hareketimde erkek arkadaşımı aldatmış gibi hissediyorum. Bu da beni çok yıpratıyor. Belki fark etmiyor bunu ama sürekli her an aldatacakmışm gibi tetikte bekliyor. Konuşup aklından çıkardığımı düşünüyorum ama gel gelelim aldatıp ayrılan bir çift görünce her şey sil baştan tekrar başlıyor. Evet günümüzde yaygın bir şey bu hepimiz şüphe edebiliriz bu çok normal ama sürekli bu olay çıkması bize zarar veriyor. Bu hissin içinden nasıl çıkarabilirim erkek arkadaşımı?
Sevgilim aldatmamdan korkuyor, bu histen nasıl kurtarabilirim?