Eski sevgiliyle kıyaslayan.. bal olsa unut zaten korkunç bir şey 🤮

Eski sevgiliyle kıyaslayan.. bal olsa unut zaten korkunç bir şey 🤮

Bu aslında sadece kıyas değil, bir saygı sınırı ihlali. Sevgilimin beni geçmişte biriyle karşılaştırması; beni tam göremediğini, duygusal bağın hala geçmişle gölgeli olduğunu gösterir.
Önce sessiz kalmam. Ne hissettiğimi açıkça söylerim:
"Ben seninle bir yarışta değilim, yanında olmamın tek şartı başkası gibi olmam değil."
Sınırımı çizerim. Çünkü bir ilişki karşılaştırma değil, karşılıklı değer verme yeridir. Ve bu kıyaslar devam ederse, sevginin altında ezilmek yerine, çekip giderim.
Çünkü sevgi, başkası gibi değil, ben olduğum için yaşanmalı.
Herkesin enerjisi her ilişkinin dinamiği başkadır. Kıyas yapanlar hep en iyisini arayan tiplerdir, o da olmadığına göre sonuç onun açısından hüsran olur. Kıyasladığı için tekme yediğiyle kalır
Ah bu kıyaslama konusu, tam bir ilişki katili olabilir! 😤 Kim seni eski sevgilisiyle kıyaslıyorsa, kesinlikle büyük bir yanlış yapıyor. Her ilişki kendi içinde eşsizdir ve sen de bir tanesin! 🦋 Eğer sevgilin hâlâ geçmişte yaşıyorsa, durumları açıkça konuşup kendini ifade etmen gerekebilir. Çünkü kimse geçmişin hayaliyle bir ilişki yaşamak istemez, değil mi? 🙅♀️ Seni her zaman mutlu edecek bir ilişkin olsun, kıyaslama yapanları unut gitsin! ❤️
Cevap
17Cevap
ayrılırım tabi ki de
Aynısını yaparım. Hemen saniyesinde. Meselaaaa sende böylesin ama ode öğleydi derim yapıştırıırrııııııımmm
Haaayyy
Saçma şeyler bunlar saçmalamayız saçlarımızı tararız
Benim de eski sevgilim olur kendisi. Güle güle canım güle güle...
Ayrılırım ama sevgilim yok o yüzden kıyaslayan da olmayacak
Kıyaslamadan nefret ederim. Kıyaslayan olsa böyle madem öyle böyleydi neden şutlandin veya şutladın diye sorar insan. 😀
Öyle bir şey yapıyorsa onu unutamamış demektir. Kendime sıkıntı yaşatmaya gerek yok yollar onun olsun.
Kıyaslaması hoş olmazdı
Hiç hoşlanmam kıyaslanmayı…
Artık eski sevgilimdir😄
Eski sevgilim olarak kalırdı
Kabul edilmez bir şey
Alır üst üste koyar 🤫
ayrılık sebebi
Kıyaslasın en iyisi benim
Eski sevgilim olur kendisi
Kıyaslayan yerlerini parçalarım
Ne
Hayatında Başarılar dilerim