Kıyaslamam kıyasladığımızda aşk adı altında bir şey yaşamış olmazsın sadece diğerinden daha fazla artılarını eksilerini düşünürsün bu da bencil bir insan olduğunu gösterir kendi çıkarları olan biri ancak kıyaslama yapar.
Tamamen kendi huzurunuzu bozarsınız. Aynı Anneden doğan kardeşler dahi birbirine benzemez, elimizde parmaklar dahi farklı iken bu tamamen kendinize ve karşı tarafa saygısızlık olur.
Kızlar Ne Diyor
Kıyaslamam kıyasladığımızda aşk adı altında bir şey yaşamış olmazsın sadece diğerinden daha fazla artılarını eksilerini düşünürsün bu da bencil bir insan olduğunu gösterir kendi çıkarları olan biri ancak kıyaslama yapar.
💯💯💯👍👍👍
Tamamen kendi huzurunuzu bozarsınız. Aynı Anneden doğan kardeşler dahi birbirine benzemez, elimizde parmaklar dahi farklı iken bu tamamen kendinize ve karşı tarafa saygısızlık olur.
Evet maalesef zaten ayrıldık 😬😬😬😔
Detayı okumamıştım
Yenisi eskisiye göre daha iyi olmak zorunda yoksa neden sevgilim olsun 🙂
😅🙄böyle demesen olcakti 😬😬
İnsanlar farklı yani bu normal bir şey, kıyaslamanın ne anlamı var
Belalti kıyaslama yaptığı için affetmedim bnde..😬 olmayacak yerden kıyaslama yaptı maalesef..
Şu an sevgilim yok ama olsa insan ister istemez kıyaslar sanki ya
Ama belalti da kıyaslanamaz ki ya🙄🙄😔😔
Ahdjshs yok artık onu yapıyorsa zaten gitsin eski sevgilisine
😬😬ya şey olayı sana anlatabilir mıyım 😔birine bunu anlatmak istiyorum içimi dökmek ama bu tanımadığım birisi olsa utanmam diye düşünüyorum 😒
Biraz utanıyorum durumdan 😔
Sanırım yanlış anladınız beni özür dilerim
hayır kıyaslamam zaten su an onunla sevgiliysem tum yonleriyle kabul etmisimdir
Demi ama doğru diyorsunuz
onun karaktersizligiymis 🤷🏻♀️
Öyle. Ayrıldık zaten bitti gitti 😊😊😬
👍🏻
Kıyaslamam çünkü hayatımda kim varsa o an için özeldir başkasının seviyesine düşürmem.
Kıyaslamak en saçma iş. Hele de ifade ederek.
Oo eskisi çok iyiymiş falan filan.. madem iyiydi 6-7 ay benle niye sevgili oldun 🤔😬
kiyaslamam ayrica eskinin, simdiki sevgilimle kiyaslanicak bi tarafi da yok
Eski sonuçta demi.. eskimiş sonuçta 😒
kıyaslamam tüm odağım şu ankine olur
Benim de sevgilim öyle bir kıyaslama yaptı ki hâlâ unutamıyorum aradan 4-5 ay geçti 🙄😒
ne konuda kıyaslandı sizi
Bunu burada yazmak istemiyorum 😒😬. Ama anlatmakta istiyorum birine 😔
anlat bana 😂
Sorumu beğenir misin en azından normalden yazayım burada başkalarını rahatsız etmiş olmayiz 😔🙄
Bekliyorum 🖐️👍
beendim
En mide bulandırıcı iş
kıyaslamam
Hayır ikisi asla bir olamazz
Hayır doğru degil
Iyi ettin boş ver
Hayır kıyaslamam
Yokkk
Hayır tabi ki