''Don't call me up..''
#smellsmoke

Bakış açısına göre değişir bu durum..
Ne sevgilimi kıyaslarım eskisiyle ne de kendimi onun eskisiyle.. O konuda kimse benimle yarışamaz asla.. Kendimi bireysel olarak bu tartıya koyamam.. Kişisel olarak, ben olarak.. Benden üstün, artıları fazla vs.. gibi olumsuz bir hale girmedim şimdiye kadar..
Benim için önemli olan, beraber olduğum insanın duygularıdır. Kıyaslanan şey, sevgi ve hissettikleri noktasındadır aslında..
O konuda bir şüphe varsa ve bu hissediliyorsa, ifade edebilmeli insanlar.. Buna karşılık öyledir ya da değildir.. Cevapsız bırakmamak da en az o kadar önemli.. Bilinmesi şart yani..
Cevap
15Cevap
Kıyaslamak değil de merak ediyor insan tabiki nasıl biri olduğunu ya da anılarını vs yalan değil 🤷 Yoksa benden sonra onu unutacağına eminim kıyaslama ihtimalim olamaz 😎
Kendimi kimseyle kıyaslamam. Gereği yok çünkü. Sadece önüme ve yaşadığım ilişkiye bakarım.
Bu kendime saygısızlık olur.
Kimseyle bir tutmam kendimi, kıyas olayına hiç girmiyorum bile.
Olumlu ya da olumsuz herkes birbirinden farklıdır sonuçta bu tür saçmalıklara girmem hiç. Bir de sevgilimin eski sevgilisi ile artılarımı ve eksilerimi yarıştırmak kesinlikle cahilce olur.
Kimseyi kimseyle kıyaslamayı sevmiyorum. Herkes kendi karakteristik özelliklerini taşır.
Adı üzerinde eski sevgili uygun davranışları olsa zaten eski sevgili değil sevgilim olarak kalırdı.
Bu şekilde kıyaslayan biriyle de olmak istemem...
Tabii ki hayır, belki benden daha iyiydi, her hali belki benden üstün de olabilir fakat o kızın elleri artık benim elimde! O da gitsin kumda oynasın artık 😎…
Kaşarlarla kendimi niye kıyasliyim ki ama sevgilim bazen beni kıyaslıyor. Benim gibi mükemmelini görmemiş olduğu için oda şaşkın tabi 😂
Çok yanlış bişey insanların kıyaslanması. Ne kendimi ne de başka birini kıyaslamayı sevmiyorum. Özellikle çocuklar için çok yapılıyor ama çok yanlış
Hayır kıyaslamam.
Sonuçta eski olmuş biri kıyaslayarak hem kendime saygısızlık yaparım hemde kendimi eski sevgili olma konumuna düşürürüm.
Asla. O eskimiş gitmiştir bende ondan iyiyimdir ötesi yok.
eğer onla ilgili bana bişeyler anlatırsa şöyleydi böyleydi diye kıyaslarım evet
Hayır bilirim ki benden daha iyi değildir olsaydı ondan neden ayrılsın ben ondan daha iyiyimdir
Gerek yok hayatında ben olduğuma göre öncekiler kıyaslamayı çoktan kaybetmiştir.
kıyas yapan değerinden kaybeder. hiç bir insan kendini başka insanla kıyas etmemeli
Kıyaslamam buna hiç gerek yok. Ben benim, sevgilim olacak kız beni ben olduğum gibi kabul etsin.
Gerçekten güzel huyları varsa imrenirim. Ama kıyaslamam.
Kıyas yapmayı hiç sevmem.
Kanka dediklerinin sonuna kadar haklısın demek isterdim amaa bazı şeyleri görmeleri için bir sonraki hayatlarına bakmaları gerekiyor
Asla ben özelim kendimi kimseyle kıyas etmem ettirmem
Yok canım kıyaslamam kesinlikle
Öyle biriyle arkadaş olabileceğimi sanmıyorum.
Hayir eski sevgilimle yeni sevgilimi kıyaslarım
Kıyaslamam
Hayır ya bunu yapmam
Umurumda olmaz hiç kıyaslamadım şimdiye kadar
Kendime hakaret olur bu.
Kimseyle kendimi kiyaslamam.
Evet kesinlikle
Yapmam ya
Öyle huylarım yok
Hayır kıyaslamam.
kiyaslamam icin vasfi olmasi lazim
Hayır