Sevgiliniz sizi eski sevgiliyle karşılaştırırsa ne yaparsınız ?
Bacaklarını kırarım
Konuşmayı sonlandırırım
Kapıyı çeker giderim
Bunu yapmamasını söylerim
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilinçsizce yapılan bir kıyas ve dünyanın en berbat şeyi...
Yapılır çünkü eski sevgili o denli mükemmel o denli kusursuzdur ki her yenide onu arar adeta tenler arasında ruhlar arasında kaybolursun. ondan bir parça , bir bakış, bir gülümseme arayışı sarar içini. kah dertte kederde kah en mutlu anlarda onun vereceği muhtemel tepkileri hatırlar, karşındaki hödükte aradığını bulamayınca pişmanlık hissedersin. tabi bir yandan da yeni sevgiliye hissettirmemeye çalışırsın bunu .ama büyük olasılıkla o da aynı kıyası yapıyordur. giden kıymete biner çünkü. belki o da ara sıra telefonunda sakladığı bir resmi açıp hüzünleniyor , içerken kadehini ona kaldırıyordur.Tamamen şuursuzluk olsa da kıyaslar iç dünyası insanoğlunun giden eski sevgiliyle gelen yeni sevgiliyi. kıyas tutmaz bu iki varlığa, adı üstünde biri eski, mazinin tozlu yapraklarının insanı diğeri ise yepisyenidir, giyilmeye kıyalamayan tertemiz bir ayakkabı gibi. aman çizilmesin burnu, kimse basmasın üzerine diye imrenilendir. hoşgelsin efenim yeni sevgili giden eski sevgili de boş gitsin bir zahmet, bir şeyleri koparmadan, canları acıtmadan.
Ağzına kürekle vururum.
Off bu çok fena
hhaha aynen :D
oyüzden daha kimseyle çıkmadım kimseyle çıkmamış güzel bir bayan arıyom ilkim ve sonum olcak hehehe :) ama olurda birgün öyle bir duruma düşersemki ilkim herzaman sonum olcak diye bekledim bu yaşıma kadar sanırım direk terk ederim ben benim eski çıktığıda eski çıktığıdır benle onu kıyaslayamaz
E şıkkı; maaşına zaman(hediye olabilir) işine son...Süresiz izne gönderilebilir veya:)
Cevap
23Cevap
İkimizde farklı karakterde ve kişilikte olmadığımızdan ikimizi karşılaştırmaması gerektiğini, bunun ise hoş olmadığını tatlı dille söylemeye çalışırım.
Eğer halen daha yapmaya kalkarsa sabır ettiğim kdar sabreder sonrasında ise o zaman ona git diye resti çekerim...
Herkesin bir sabrı ve karakteri var.
Sinirlenirim tabi ki. Ama öncelikle bunu yapmamasını söylerim iğneleyici bir şekilde. Eğer devam ediyorsa büyük ihtimalle ayrılırım.
böyle karşılastırmaya devam edersen en önemli farkımız olan "eski sevgili"yle "yeni sevgili" kavramlarınada son verirsin derim
eski eskide kalmıştır çok saçma olur valla o an ki duruma bğlı ne yapacapım büyük ihtimal kyamet kopardı heralde.
ayrılıyorum demem. numaramı değiştirirm ve bir daha beni bulamaması için elinden geleni yaparım. gerisini o düşünsün...
Madem bu kadar özel birisiymis ona geri dön derim ne diycem:)
1 kez olabilir lakin bunun artması sakıncalıdır.. Önemli ölçüde soğutur ve biter..
Niye böyle bir kıyaslama içine girdiğini sorar.
Cevabı aldıktan sonra ayrılırım :)
gözümdeki değeri biter.haliyle iyi niyetim de bi,ter.bırak onu,bana eski sevgilisinden bahsetsin yine aynı olur.kantarımda tüy kadar ağırlığı olmaz.
Bütün erkek isimleriyle seslenirim ona sadece onu ismiyle değil
İlk anda konuşmayı sonlandırırım aptal gibi yüzüne bakarım ve aynı zamanda ne dedi la bu diye düşünürüm sonra, demek öyle! der ve giderim :)))
Önce D: Bunu yapmamasını söylerim.
Devam ediyorsa C: Kapıyı çeker giderim
ya çekicek kapı yoksa ?
Uf.
diger secenek neden ozaman ondan ayrilip bana geldin der ona geri dönmesini söylerim...
o tanımlamayı yapacak kişi asla benim sevgilim olamaz,
beni iyi veya kötü karşılaştıramaz,
geçmişe dönük yaşayan kişiyle sevgili olunmaz
bunu yapmamasını söylerim... tekrarlarsa dönüşü olmaz
Next Vs. Ex diyorsun yani,kafasını kırarım efenim -.-
öyle bir saçmalık mı olur olmaz tabiki yaparsada kayarım fırçayıı iki gün muhabbeti keserim
güle güle yavruuuumm..
güle güle sana güle güle
haha, sevgilime diyorum yahu! eskisiyle karşılaştırıyorsa şutu hop çekiyoruz durumu:)
Karsılastırsa derken .. Kıyaslasa mı demek ıstedın ?
derim ki;
sennki çok küçükmüş ondan ayrılmış senden =)
öyle bir karşılaştırma yapamaz benim yanımda varsayalım öyle bişey dedi benim için bitmiştir kendisi.
Ağzını burnunu dağıtırım ve dünyasını burnundan getiririm
neremi karşılaştırıyorsun mesela derim ve arkamı dönüp giderim
abartırsa*git eski sevgiline derim..
bacaklarını kurarım onun!
Bize de hırsız dadandı :(
ayy yazık :(
biliyomusun sen çok tatlısın <3
biliyorum
kandırmıştım.
hadi ordan :D
Bir bakış baktın kalbimi yaktın <3
kanmıyorum bu sefer :D
Sen bilirsin bebeğim şansına küs <3 :'(
şansım kendini bana küstürdü :(
Başka bahara artıkın :(
"Ayıp be ayıp" der kapıyı çeker giderim : )
Şutt ve goll
Ayip ya
Hayatinin hatasini yapar :)
insanlık hali der gecerim
bilerek yapıyosa biter
yenisiyle degistiririm.
ne halin varsa gör kapıyı çeker giderim
döverim :$
Vur kır parçala.
O zaman Neden ben ? diye sorarlar kıza :)
musait bir yerlerine koyarım.
Hayatının hatasını yapar.
unutamadıysa eski sevgilisinin kapısına bırakırım
git onunla ol o zaman mk derim
beni sevmediğini düşürüm ve ayrılırım
Konuşmayı sonlandırırım.
o zaman onunla olmaya devam etseydin derim
Kapıyı çeker giderim
mevzu çıkar :D
Konuşmayı sonlandırırım