Eski sevgilisi benden iyi olabilir; gerek tip, gerek fizik, gerek eğitim bakımından.. Bunları öne sürerek kıyaslama yaparız, yaptığı vakit ben de eski sevgilisi olurum.
Geçmişte yaşadığı sorunları ise aynı şekilde bana yansıtamaz. Eski sevgilisiyle birkaç sorun yapmıştır ve benim yapacağımı düşünüyorsa asıl sorun o zaman başlar.
Kısacası benimle olacak kadın dönüp eskiye bakmayacak.
Unutulmamış bir aşkın üzerine gitmemeye çalışırım başta tamamen ilişkiye mantıkla baktığım için hiç böyle şeyler yaşamadım umarım da yaşamam da karşımdakinin gözü Bi beni gördüğüne eminsen zaten onunla olurum, eski sevgiliyle diyelim kıyasladı o zaman onu triple allahına kavuştururum 👍😊😊😅
Genel olarak kıyas çok çirkin birşey. Hayır yani, yarışıyor muyuz? Sadece eski sevgilisi değil, örneğin, annesi ablasıyla da karşılaştırsa canımız sıkılır fakat eski sevgilisiyle karşılaştırdığını açıkca söyleyecek kişiyi cesaretinden dolayı tebrik eder hayatımdan kovarım.
Çok arıyorsa gözleri gitsin buluşsun elleri hiç başıma gelmedi ama bunu görmezden gelen katlananın kendine saygısı yoktur ki sevgilisinin ona saygısı olsa bunu dillendirmez derim çok meraklısın sanırım eskisine öyleyse yenisi neyine hadi naş naş
Rahatsız olsam bile belli etmem. Krizi fırsata çevirip, onun gerçekte olan eksi yönlerini şimdikinin artı yönlerini dile getiririm.. Böylece eskinin eskide kaldığını, yeninin iyi olduğunu tam olarak ifade etmiş olurum..
İlişkime son verirdim çünkü bir insanı bir insanla kıyaslamak bı insanın hayatına son verebilmesi için oldukça önemli bir rol oynuyor benim görüşüm böyle ki en basitinden örnek k popta gerçi dünyanın her yerinde var beni sevmedi onu sevdi ya da o kötü bu daha iyi