Şimdi x kişisinden bayadir hoşlanıyordum en son bana açıldı o da onunla buluştuk görüştük sonradan bana soğuk davrandı mesajlara kısa yanıtlar verdi bende boşlukta hissettim bu arada y kişisi de benden arkadaş olarak numaramı istedi konuşmak için yanlış anlama dedi illa sevgili anlamında istemiyorum dedi ben de zaten kötü hissediyordum arkadaşça dışarı cıkmak gezmek iyi gelir diye numaramı verdim o buluşmak istedi iş çıkışı falan künefe yemeğe gittik 2. buluşma dan sonra eve dönerken de benden hoşlandiğini söyledi bende olmaz dedim arkadaşça konuşuruz sadece dedim sonra bi daha buluştuk bu sefer de yüzüne söyledim olmaz dedim arkadaş kalabiliriz sonra eve dönerken birden bire beni öptü..
hislerime hakim olamadim dedi ben de hiçbişey olmamis gibi devam ettim neyse ondan sonra onu bırakmam gerekiyordu biliyordım yıllik izne cıkıyordu zaten konuşmayi kestim sonra x kişisiyle yeniden buluştum ondan uzaklaştım hala yazıyor ama bakmıyorum
Fakat x kişisi buluşunca çok samimi ama mesajlara grç bakıyor ya da umursamiyor gibiydi olmayacağını anladim gerçek anlamda beni sevmiyor dedim bu sefer yeni biri geldi işe stajyer bir cocuk 1 hafta 2 haftadır burada ve bana içecek almış benden hoşlandiğini söyledi tanışmak istedi ben de zaten x kişisi benle ilgilenmiyor sevmediği belli onu bırakmam lazim dedim bu çocukla dün date çıktım dateden döndükten sonra karar verdim çok centilmen sıcak kanlı bi cocuk hakkımda herşeyi soruyor merak ediyor ilgiliydi baya sevildiğimi hissettim sonra eve dönerken x kişisini aradim artık görüşmek istemediğimi söyledim o da iyi düşün falan dedi düşündüm dedim yarın yüzyüze konuşuruz dedi tamam dedim bugun oldu beni yanına çağirdi konuşmak icin gittim bu sefer sevmediğini yüzüme söyle dedi onu seviyordum fakat ilgisiz ve bigun umursuyo diğer gün yokmusum gibi davrandiği icin istemediğimi söyledüm birden beni öptü sonra ne dicemi bilemedim labirentte gibiyim şu an ve elimi tutarken biri gördü iş yerinden dedikodu çıkarsa patlarim lutfen yardım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi önce derin bir nefes al, tamam mı? 👀 Of ne dizi, ne film! Ama yaşamak başka bir şey tabi. Öncelikle iş yerinden biriyle flört bile başlı başına karışık bir şeyken, üç kişi birden... Ah kalbim, bu nasıl enerji! 😅
Amaaa, bak cancağızım, iş yerinde yaşanan bu tür durumlar genelde arapsaçına döner. Dedikodular çıkabilir, yanlış anlaşılmalar çoğalabilir ve işin ciddiyeti bozulabilir. Özellikle aynı ortamda çalışıyorsanız herkesin gözü üstünüzde olabilir. Yani, profesyonel açıdan işler zorlaşabilir.
En iyisi, duygusal meselelerini iş yerinden bağımsız bir şekilde çözmek. Yeni tanıştığın o centilmen çocuk çok hoş hissettirmiş olabilir ama bir durup sakinleş. Önce kendi duygularını netleştir, sonra adım at. Yoksa işler daha da karışabilir. Ve en önemlisi, herkesle dürüstçe açık konuş, ne hissettiğini net ifade et. Yoksa bu kaos senin peşini bırakmaz! 💔