Aşk İlişkileri DDün 3 tane çıkma teklifi aldim normali bu ya😁? Gülüş2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Biri instadan 2 si arkadasimdi🙈 Güncellemeler1 yıl Burdan değil DDün 3 tane çıkma teklifi aldim normali bu ya😁? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. normaldir evet 1 0 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cıkma teklifini biz babaanemizin sandıgına gömmüştük kalkmış gelmiş mi 2 15 Yorumla Utaka 1 yıl Yavaş yavaş gelişim seziyorum Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka cıkma teklifinde mi Yorumla Utaka 1 yıl Çıkma teklifimi kaldı cano ya karakolluk oluruz 😅 Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka cıkma teklifi kağıdı da geri gelsin o zaman Yorumla Utaka 1 yıl Hiç oyle bir şey olmadıki gelsin 😄 Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka Yorumla Utaka 1 yıl Düşünmek istiyorum seçeneğini de eklemiş garantici arkadaş Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka kart kac defa gidip geldiyse evet hayır koparılıp koparılıp bantlanmıs Yorumla Utaka 1 yıl Ozaman keşke gelseymiş fikrim değişti samimi gözüktü biran gözüme 😄 Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka güclerimizi birlestirirsek cıkma teklifini geri getirebiliriz Yorumla Utaka 1 yıl Olabilir aslında sacma sapan instagram Dm olayından kurtuluruz iyi aklıma geldi Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka tamam bak söyle yapalım sürekli hoslandıgına hoslanmadıgına saka yollu benimle cıkar mısın de bu yayılıt bi süre sonra cıkma teklifi geti gelir böylece Yorumla Utaka 1 yıl Hoşlandığım kişi yok ama bakalım deneyelim şansımızı sonumuz nasıl olacak ben yaparken sende boş durma sonuçta bu işe beraber girdik 😅 Yorumla Munkesir 1 yıl @Utaka o is bende 👍🏻👍🏻 Yorumla Utaka 1 yıl Süper ozaman 👌🏻 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Görgüsüz olmayın lütfen 22 senedir kız eli degmeyenler var burada 2 3 Yorumla Munkesir 1 yıl Nazar etme ne olur calıs senin denolur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nazar edecez artık hakedilmeyen aşklara Yorumla Munkesir 1 yıl 😓 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl o sırada 28 yaşında ve bir tane bile almamış olan ben hahdsha Allah bereket versin 2 1 Yorumla Subayyyy51 1 yıl 😄😄😄 Yorumla
hayalperestmelodika Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl teklif sayisi normal de senin bu kadar cok kisiye cesaret vermen anormal 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kurban kesmelisin. Aksi halde nazar değer, seneler boyu teklif alamazsın😎 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ooo baya iyisin bence 1 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Gunluk kotan dolmus yani :) 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 11 yaşında gibisin 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. 5 10 bulur 1 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl olabilir. 1 1 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl olur neden olmasın Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal değil 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. tabii 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bereketli günmüş 0 0 Yorumla
paşalı09fb Takip Et Xper 6 Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Dört gelmeyince üzuldunmu 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. iyimisss 1 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. helal sana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
normaldir evet
Cıkma teklifini biz babaanemizin sandıgına gömmüştük kalkmış gelmiş mi
Yavaş yavaş gelişim seziyorum
@Utaka cıkma teklifinde mi
Çıkma teklifimi kaldı cano ya karakolluk oluruz 😅
@Utaka cıkma teklifi kağıdı da geri gelsin o zaman
Hiç oyle bir şey olmadıki gelsin 😄
@Utaka
Düşünmek istiyorum seçeneğini de eklemiş garantici arkadaş
@Utaka kart kac defa gidip geldiyse evet hayır koparılıp koparılıp bantlanmıs
Ozaman keşke gelseymiş fikrim değişti samimi gözüktü biran gözüme 😄
@Utaka güclerimizi birlestirirsek cıkma teklifini geri getirebiliriz
Olabilir aslında sacma sapan instagram Dm olayından kurtuluruz iyi aklıma geldi
@Utaka tamam bak söyle yapalım sürekli hoslandıgına hoslanmadıgına saka yollu benimle cıkar mısın de bu yayılıt bi süre sonra cıkma teklifi geti gelir böylece
Hoşlandığım kişi yok ama bakalım deneyelim şansımızı sonumuz nasıl olacak ben yaparken sende boş durma sonuçta bu işe beraber girdik 😅
@Utaka o is bende 👍🏻👍🏻
Süper ozaman 👌🏻
Görgüsüz olmayın lütfen 22 senedir kız eli degmeyenler var burada
Nazar etme ne olur calıs senin denolur
Nazar edecez artık hakedilmeyen aşklara
😓
o sırada 28 yaşında ve bir tane bile almamış olan ben hahdsha Allah bereket versin
😄😄😄
teklif sayisi normal de senin bu kadar cok kisiye cesaret vermen anormal
Kurban kesmelisin. Aksi halde nazar değer, seneler boyu teklif alamazsın😎
Çıkma mi orjinal parça mi 😊
bence kaçırma bir daha bulamzsın
Ooo baya iyisin bence
Gunluk kotan dolmus yani :)
Burdan mı aldın
4. ben ediyorum 😂😉🔥🔥
Çok daha fazla alırsın
Çakma teklifi olmasın kanka o
11 yaşında gibisin