Eğitim & Kariyer Arkadaşlar 3 meslek arasında kaldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sınıf öğretmenliği HukukPdr Bu bölümler arasında kaldım sosyal anksiyetem var hangi bölümü tercih etmeliyim Arkadaşlar 3 meslek arasında kaldım? Cevapla Meslek Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pdr'de iş imkânı daha yüksek muhtemelen. Sınıf öğretmenliği yapma yeter 0 0 Yorumla
Seňorrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hukuk seçersen atanma gibi bir derdin olmaz ama benim gibi PDR okursan boşta kalırsın 0 0 Yorumla
Yıkılmadımdireniy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl En iyisini yapmaya çalış ama PDR düşünme ataması çok düşük sınıfın gene iyi 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 624 cevap paylaştı. Kendini hangisinde daha başarılı görüyorsan onu seç 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Sosyal anskiyatre varsa hiçbiri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Git de yazmayı öğren var diye herkesin var evde mi oturuyum elbet aşacam herhalde Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Klavye yanlış yazmış sory Tabii ki aşabilirsin. Kendine inancını kaybetme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pdr'de iş imkânı daha yüksek muhtemelen. Sınıf öğretmenliği yapma yeter
Hukuk seçersen atanma gibi bir derdin olmaz ama benim gibi PDR okursan boşta kalırsın
En iyisini yapmaya çalış ama PDR düşünme ataması çok düşük sınıfın gene iyi
Kendini hangisinde daha başarılı görüyorsan onu seç
Sosyal anskiyatre varsa hiçbiri
Git de yazmayı öğren var diye herkesin var evde mi oturuyum elbet aşacam herhalde
Klavye yanlış yazmış sory Tabii ki aşabilirsin. Kendine inancını kaybetme
İlk ikisi sıkıntı çıkarır Pdr
Bence öğretmenlik
Hukuk
Pdr
A101 kasiyer
Kalma