Güncellemeler
+1 yıl
4 kişi buluşucaz yani, aramızda bi şey de yok başka yere çekmeyin ben sadece benim çabalamam garip mi diyorum. ama onlar da buluşmak istiyor zorlamıyorum
6 kişiyiz gruptaki kızlar şehir dışında, 3 erkek ve ben kaldık burada. ben de evde sıkılıyorum buluşalım dedim tamam dedi 2 si diğeri zaten gelir de ne biliyim ben yazıyorum tek tek hepsine gelicek misin diye garip mi sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tuhaf bence
gayet güzel bir buluşma olur. Herkes arkadaş yeterki kafalar uysun.
Sennyazma işte bekle onlar yazsın ee hani buluşmuyormuyuz diye. Yazmayanla da sen de yazma yazanla görüş ve cidden çok eğlen kıskansınlar
yazdım zaten biri çok sempatik hemen wp grubu açmış organize işini ona devrettim, yorumlardakiler hep abaza herkes yanlış anlamış, 3 ü de gayet iyi insanlar yvşk değiller normal arkadaşız işte ama anlamıyo kimse
Bırak abaza olsun daha güzel
Bunu sormana gerek yok. Yanlış oldugu çok açık. Onlar senin arkadaşın değil. Onlar bir kapı açmanı bekliyorlar. Buldukları anda seni isteyecekler. Sıralarını bekleyen senin etrafında dönen tipler. Şimdi Onlar öyle değil falan dersin.
Buluşun buluşun. Nasıl geçtiğini de güncelleme atarsın artık:)
Kanka buraya sormaman gereken soru çünkü o kadar cahil insanlar var ki yanlış yönlendirilebilirsin sen kiminle hangi arkadaş olarak yakınlık derecedeysen muhabbetin nasılsa ona göre davranman gerektiğini bilirsin zaten diye düşünüyorum
evet hepsinin aklı fikri saçma sapan şeylerde sormasaydım keşke:/ teşekkür ederimm yazdım arkadaşlarıma grup kurmuşlar bile hemen ekdöspdöhdödhdm sahilde cips kola yapıcaz alt tarafı millet neler yazdı aw yine sinirlendm
Sorma okurken yine sinirlendim bende neyse
Sen caba gostermen senin o yolda hevesli oldugunu dusundurebilir
Hayır niye garip olsun
@beachgirl07 ?
Kardeşim okey mi atacaksınız
Bence olay sana patlar
Sanırım tost olmak istiyorsun
Kusura bakmayın da harem kursaydınız
Okey falan atarsınız
okey olur kadıköyde cips kola olur tavuk pilav falan da olur
Yuh ya 😃
garip mi ya
Yani biraz
😂😂
Aynı anda gelseler ya kargaşa çıkar
Birtanesi ile konuş ve buluş
aynı anda zaten? hepimiz arkadaşız 4 kişi buluşucaz
Hmm peki
Evli misin
üniversite öğrencisiyim evli de değilim
Grup seviosun :)
ya mal mısın arkadaşım diyorum
Yaaa bırak... :)
abi sana kanıtlamak zorunda değilim çok tatlış iyi çocuklar ailem de tanıyor
Peki, kendini keşfettiğinde konuşalım :)
kalsın
hayır
Yaz tabi
Off bende geleyim 4 erkek
Değil