Sevgilim arkadaşlarıyla buluşuyor ama onların da sevgilileri geliyor, sorun etmeli miyim?

Sevgilime güveniyorum o kizlarla da tanismisligim var Şu an aramizda mesafe olduğu için gidemiyorum. Uzun ilişkileri var birkac aylık değil. Sevgilimd e gidiyor bir de başka erkekler de oluyor sevgilisi olmaynlar da falan. Bir iki saat oturuyor onlarla sizce tepki vermem gerekir mi
Sen de erkek arkadaşları yanlarında olan kız arkadaşlarınla buluşmaya başlayacaksın. Sorun ederse ağzına edip bana güvenmiyor musun diye ciyak ciyak bağıracaksın. Bu ortamı sağlayıp buluşamadıysan bile uydur buluşuyormuş gibi davran birkaç kere. Bakalım nasıl bir duyguymuş köpek aynısını yaşasın. Yazıp kavga ederse de yazma dersin.
Mantıklı bende böyle düşündüm ama tehlike olacak bir yere gitmem ben nereye gidip gitmeyecegimi biliyorum demişti, sevgililerinden banane falan dedi sonrw kavga oldu bana yazma dedi kıskancsin herkese karşı hasetin var dedi bende görüldü attım dün
Ben din söylemiştim bunu
Sorun edilecek bir şey yok bence erkek arkadaşının arkadaşının sevgilileri sonuçta ortada yanlış bir şey varsa sorun edebilirsin Ama şu an öyle bir şey gözükmüyor gibime geldi.
Evet sorun yok ama ne bileyim ne gerek car ko gitmesine bir ara bunu sordum diye kendisini darladigimi ve ona güvenmediğimi düşündü
Hayır tabi ki. Absürt bir şey görmüyorsan abartma.
Ben de arkadaş grubumla neredeyse her gün buluşuyorum ve çoğunun sevgilisi de geliyor. Sevgililerin de hepsi de kardeşim gibi, çok yakınız. Kız arkadaşım da bazen gelemiyor ve bunu biliyor. Hiçbir sorun etmiyor.
Aklında soru işareti varsa gidip sorabilirsin.
Ben kizlarla yakin degilim olmayi da düşünmüyorum benim ki sadece sohbet ediyor oyle sürekli iletisimde değiller bilmiyorum icim rahat olmalı mi
Yakın arkadaşlarının sevgilisi.. Geldiklerini söylüyor, bir şey saklamıyorsa niye olmasın? Soru işaretin varsa onunla konuş. Böyle kendine takıntı yapma:)
Ya sadece anlam veremiyorum ben bunu konuştum kendisine güvenmedigimi düşündü baska ne şekilde konuşabilirim bilmiyorum birisi yanlış bir hareket yaparsa zaten haddini bildiririm demişti bunu saklayamam dedi
Senin rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yok.. Sonuçta senden gizli saklı bir eylemde bulunmuyor.. Arkadaşları ve arkadaşlarının sevgilileri ile zaman geçiriyor.. Eğer sen orada olsaydın, sende katılacaktın.. Daha ılımlı yaklaşmanda fayda var..
Kavga ettik ya
Cevap
6Cevap
Sevgiline güvensende diğer kızlara güvenemezsin kızlar sevgilileri olsa bile yanındaki arkadaşına yavşar yani teklif eder sevgili olabilirmiyiz diye
Olmaz benim olmadığım yerde sevgilimde bulunamaz. Ben kıskanırım net.
E o zmn sıkıntı yapma ilişkinizi güveniyor isen tamam
Uzak mesafa ilişkisi yürümez, araya çok kavga girer, erkek zaten dayanmaz görüşür oturur birini çoktan bulur gizler uzak mesafe ilişkisi olmaz.
Sende kız arkadaşlarınla çık yanında sevgilileri olsun, erkek te olsun gidin oturun hele bişey desin aynı cevabı ver sen bana güvenmiyor musun de konuşma de, görsün o zaman tavrını, %80 başka kız da gelmiş tir öyle ortamda biri sap kalsın istemez en azından kızlar getirmiştir
Sende onun gibi yap
Arkadaslarinin sevgilisine bakan da harbi 0cdur yani.
Valla o kızlar bakarsa bitiririm hepsini ama yaşları küçük biraz
Eger birsey olursa onlardan olur zaten. Bir erkek samimi bir arkadasinin sevgilisine bakmaz, ama sevgilisi kuyruk sallarsa ortaya birseyler cikabilir
Ya dedi ki bunlardan zarar gelmez eğer başkasi olsaydi zaten gitmezdim dedi
Sadece arkadaslari ve sevgilileriyse birsey olacagini sanmam. Arada sap kiz falan varsa o sikinti olur ama onu da soylemeyebilir sana. Uzun sureli bir mesafe iliskisi degildir umarim
Yok ya birlitke yasiyorduk zaten
Onların sevgilisi geliyorsa sen neden gitmiyorsun? Bana biraz saçma geldi arkadaş buluşmasında sevgilinin işi ney? Ja herkesin eşi sevgilisi gelir ya da teke tek
Ya toplu bulusuyorlar bazen o da gidiyor
Ben Şu an uzağım o yuzden gitmiyotum
hayır eve mi kapanıcak
Gerekirse kapanır bir erkek kadını için herşeyi yapar
gerekliyse yapar gerekli değil bu
Bir erkek ne kadar kız ortamının içinde bulunursa okadar aldatmaya meyillidir
@soneryurt07 benimmi kizlarla konuşmuyor ki öyle her seyden haberdar ediyor
arkadaşlarının sevgilileri
Haber etmesi seni biraz saf görmüş bana güven duygusuyla sıkıntı olmanın üstünü kapatıyor bugün bu onayı almış senden yarın evlenince hür yaşamak için elinden geleninin en iyisini yapacak bişey dediğinde bugün olduğu gibi üzecek olay net
@soneryurt07 ya her sey böyle değil ilişkiyi bilmiyorsunuz sonuçta haber veriyoruz birbirimize
Bakalım sende onun arkadaşlarıyla takıl ne diyecek onun sevgilisi olan bir arkadaşına ışık at ne tepki alacaksın
Hayır bos bos uzmeyin birbirinizi
Sende git sokak kedisi gibi kenarda durma
Ben cok uzaktayim sehir olarak suanlik
Pardon ya
Ben sadece soruyu okumuştum
Sevgiline söyle arkadaşlari sevgilileriyle geldikleri zaman sen gitme de
Ben mesela sevgilisi olan arkadaşlarimlan sevgilileri yanlarindayken bulusma taraftari değilim
En son buluşmamizda arkadaşimin sevgilisi bana bakti diye kan çikiyordu
Evet boyle seyler sacma ya
Tabiki sorun etmelisin
Bi gecede tabular değişir asla temas sıkıntı
Temas ne ya allah korusun
Bütün erkekler oturduğu arkadaşının sevgilisini eşini ister istermez tatlı rollerle sergilerim kendini en ufak bi ışık olursa karşıdan sabahına anlamazsın bile kıskanmalısın senden başkasıyla asla ortama göndermemelisin ateşlede oynuyorsun yanıverir sonra karışmam
Bak yazma demiş sana bir bağlılığı yok sallamamış bile oyüzden bas S ktiri yazmaya dewam edersen seni suçlu çıkartmaya çalışır bana güvenmiyormusun diye güvenilebilecek asla birisi değil kanma aldanma sonra kendini mahvedersin
Ben olsam ben de kıskanırdım bilemedim
Bence etmemelisin
Neden etmemeliyim
Hayir ama herkes bir degil
Etmemelisin
En İyi Cevap