Aile & Toplum Sevgilisi olan biriyle arkadaşça tanışsam sorun olur mu? Isimsoyisimyok Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Oturduğum yerde beğendiğim birisi var. Lakin sanırım sevgilisi vsr. Yine de arkadaşça tanışsam bi sorun olur mu sizce? Güncellemeler+1 yıl Ffdd Güncellemeler+1 yıl Cccc Sevgilisi olan biriyle arkadaşça tanışsam sorun olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sorun olmaz 0 0 Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ee arkadaşça tanışıp sevgilisindrn mi ayıracaksın. hiç tanışma bence 2 0 Yorumla
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaagni tanısmakta sıkıntı yoktaa. O cocugun sevgilisi kıskancsa sıkıntı olabilir 0 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sevgilini beğenen birisi onunla arkadaşça tanışsa nasıl olurdu? 0 2 Yorumla TheXays +1 yıl Herkes empati kuramaz hele burdakiler 😄 Yorumla bireylulmeselesi_ +1 yıl onu fark ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sevgilisi olanlarla çok konuştum görüştüm de dışardan bakınca ne kadar yanlış bişeymiş sen sorunca fark ettim, yapma 0 0 Yorumla
bağatarhan Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Her tanıştığınla manita olacaksın diye bir kaide yok ki. Arkadaş olabilirsin tabiki. Şayet ondan hoşlandığını anlar, uygun ortam olur ve bir kişiye ait olmayı beceremeyecek biriyse kısa vadede mutlu olursunuz. 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı. ya daha da çok seversen 0 1 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Hakşısın Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kendini kandırmak nasıl bişey bana da öğretin ya 1 0 Yorumla
emirchapo Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl beğendiğin biriyle nasıl arkadaş olacaksın? 1 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. Olmazzz 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek ise olur 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sonra ne olacak peki 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sorun olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sorun olmaz
ee arkadaşça tanışıp sevgilisindrn mi ayıracaksın. hiç tanışma bence
Yaagni tanısmakta sıkıntı yoktaa. O cocugun sevgilisi kıskancsa sıkıntı olabilir
Sevgilini beğenen birisi onunla arkadaşça tanışsa nasıl olurdu?
Herkes empati kuramaz hele burdakiler 😄
onu fark ettim
Ben sevgilisi olanlarla çok konuştum görüştüm de dışardan bakınca ne kadar yanlış bişeymiş sen sorunca fark ettim, yapma
Her tanıştığınla manita olacaksın diye bir kaide yok ki. Arkadaş olabilirsin tabiki. Şayet ondan hoşlandığını anlar, uygun ortam olur ve bir kişiye ait olmayı beceremeyecek biriyse kısa vadede mutlu olursunuz.
ya daha da çok seversen
Hakşısın
beğeniyosan arkadaş olarak göremezsin ki
Kendini kandırmak nasıl bişey bana da öğretin ya
beğendiğin biriyle nasıl arkadaş olacaksın?
bağlandığın an bittiğin an olur aga
Müsaitsen yarın sevgili ol
Bunu dusunmek bile sorun
Sıkıntıya yola açabilir
Olur da sevgilisi duyarsa sıkıntı
Ne olacağı belli olmaz
Olmazzz
Delikanlıyı bozar.
ayırırsın sende
Tnş.
Tabıkıde olur
Erkek ise olur