Cilve yapmayı unuttum, eski halime dönmek istiyorum. Aşk istiyorum, ne yapacağım?

Çok sert bir yapım var. Tüm erkeklere güvensizlik yüzünden cilve yapmayı unuttum. Eskiden 2 gülüşüm ve konuşmam ile mest olanlar şimdi korkuyor. Aslında arkadaş olunca sorun yok. Nazik insan olduğum için yaklaşıyorlar. Ne zaman bana senden hoşlanıyorum deseler içimden deccal çıkıyor. Bazen de farkında olmadan kırıyorum. Bir erkeğe yetersiz ya da sen erkek değilsin demekten hiç kendimi alamıyorum. Bana köpek gibi aşık olan adam da benden uzaklaşıyor. Mesela hala sevmesine dagmen benden uzaklaşan biliyorum. Bu normal değil. Aslında kimseyi kırmak istemiyorum. Yemin ederim kimseye hakaret etmek istemiyorum. Ama aşık olucam yine kötü tecrübeler yasicam diye çok kötü davranıyorum. Lütfen bana tavsiye verir misiniz? Nasıl kendimi yavaş yavaş düzeltelbilirim? Ben hiçbir insanı kırmak istemiyorum. Erkeklere olan güvensizliğim onları kırmaya sebep oluyor.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar çok şaşırdım. Gerçekten sıradan bir cilve bile işe yarıyor. Ayrıldığımız sevgilim kendime yonelince ona hiç kızmayınca yine peşimde köpek oldu. Bu nasıl iş. Erkekler sürekli eğlenmek istiyor. Bu nasıl iş. Ciddi konulara konusamicak mıyız? Cilve yaptım üstüne kızdım ettim yine cilve yaptım herif eriyor. Erkekler cilve uğruna neleri görmezden gelirsiniz yazar mısınız?
Cilve yapmayı unuttum, eski halime dönmek istiyorum. Aşk istiyorum, ne yapacağım?