- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBir insanın yapısı neyse odur kolay kolay değişmez Ama biraz daha yumuşak olmayı deneyin. Etrafınıza biraz daha sempatik olmaya çalışın. Kendisi kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz Ama ne kadar sert olursanız insanlar o kadar kaçabilir :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yaşadıkların ve hissettiklerin çok normal. Güvensizlik, insanın kendini koruma mekanizmasıdır ve bazen istemeden insanları kırmana sebep olabilir. Ama sen bunu fark etmişsin ve değiştirmek istiyorsun, bu çok değerli. Kendine karşı sabırlı olmalısın çünkü değişmek zaman alır. Öncelikle, ne hissettiğini anlamaya çalış; neden böyle sert davranıyorsun, hangi anlarda bu tepkiler ortaya çıkıyor? Bunları fark etmek önemli. Sonra duygularını daha sakin ve anlayışlı şekilde ifade etmeye çalışabilirsin. İnsanların senden hoşlandığını fark ettiğinde, buna olumlu yaklaşmaya çalış. Küçük adımlarla başlayabilirsin; mesela birine güzel bir söz söylemek ya da kırıcı olmadan düşüncelerini paylaşmak gibi. Mümkünse bir uzmandan destek almak da faydalı olur. Unutma, kimse seni hemen değiştirmeni beklemiyor, önemli olan niyetin ve kendine gösterdiğin sabır. Böyle devam edersen zamanla hem kendin hem de çevrendekiler için daha rahat olacaksın.
04 Yorumla
Soran1 yılKendimi çok sevip çok beğeniyorum. Her espriye gülmüyorum. Zekice olsun diyorum. Güvensizlik var. Bir de üstüne 4 senelik ilişki ve aldatılma. Artık korkuyorum. Ama mesela bilsem ki yurtdisina cikcam biri karsimaa çıksın. Hiç umursamam ben orada kendim olurum. Ama burada öyle değil. Burdaki erkeklerden korkuyorum. Seviyorum ölüyorum diyene de inanmıyorum. Zaten en çok onlar can yakıyor. Kime inanacağım şaşırdım.
Cevap sahibi1 yılYaşadıkların çok ağır ve içten, hissettiklerin de gayet anlaşılır. Kendini sevmen, zekanı ön planda tutman harika, bu seni özel kılıyor. Ama güvensizlik ve aldatılma gibi yaşadığın deneyimler seni derinden etkilemiş ve insanlara karşı mesafe koymana sebep olmuş. Özellikle uzun süreli bir ilişkinin ardından böyle hissetmen normal, çünkü kırgınlıklar kolay geçmiyor.
Yurt dışına çıkınca daha özgür hissedeceğini söylemen, içinde bulunduğun ortamın seni kısıtladığını ve belki de burada insanların samimiyetine güvenemediğini gösteriyor. Türkiye’de bazen insanlar ilişkilerde daha temkinli ya da sorgulayıcı olabiliyorlar; bu da seni korumaya itiyor olabilir.
Soran1 yılBen bunun üstüne ne diyebilirim ki her dedigin zaten benim durumumu anlatıyor.
Cevap sahibi1 yılİstersen konuşabiliriz
1 yılGörücü usulü den evlen git piyasadan çekil hem rahat edersin hem kafan ağrımaz. Vaktin gelmiş anneye söyle bulun birini anney de bulsunlar. Sen yoksa bu gidiş gidiş değil 💨 müşteriye 10 tane mal çıkartıyorum kafayı yiyor size 100 mesaj geliyor günde sıyırırsınız kafayı 🤙
03 Yorumla
Soran1 yılSon dediğinizi anlamadım
- 11 ay
Önüne 100 farklı kek getirsem ne olursun... obur olursun... Sana 2 tane kek göstersem ya kremalı ya çikolatalı seçersin... Bu kadar basit olay.
- 11 ay
Seçenekler çoğaldıkça seçmek imkansızlaşır... senin yaşadığın bu durum 😉
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu durumda ne diyebilirim sana? Karakterin olmuş bu senin.
Erkekliğini aşağılıyorsun. İtaatkâr ol, dişil enerjini yükselt desem yapabilecek misin?
073 Yorumla
Soran1 yılBen güven duymak istiyorum. Bakma dişil enerjimi kadınlar da fark ediyor. Erkek arkadaşlarım bana eriyip biterdi.2 defa aldatıldım. Hep sadakat gösterdim. Son ilişkim 4 seneydi. Kaldıramadım. Ondan sonra erkeklerden nefret eder hale geldim. Arkadaş olarak sorun yok ama.
Soran1 yılBen bu hayatta ilişkide en çok saygı ve güvene önem verdim. Saygı ve güven olursa sevgi olur. Hatta saygı güven ve seks bence en önemli üçlü. Bu üçü varda sevgi oluşuyor.
Soran1 yılO zaman ayrılsın neden aldatıyor?
Soran1 yılBana yürüyenlere duvar örüyorum. İlişki içinde asagiladim sinirden.
Soran1 yılMesela bana yetemeyen sevgilime kavga etmeden önce tatlı dille tedavi ol demiştim. Tamam demişti. Beni aldattigindan şüphe ettim varsa ayrılalım yapamıyorum dedim. Ama bir şeyler hissediyordum. Ben de saydirdim. Hem beni düt hem de beni mi aldatiyorsun dedim.
Soran1 yılAdamı sevdim. Bahane aramadım. 4 sene sevgili olduk. 2 sene başkasıyla da sevgili olmuş. Yani beni 2 sene aldatmış. Benden de ayrılmadı. Bana hep kızdı bana saygı duy diye. Ama bir yandan da sen beni sevmiyosun benim seni sevmemi seviyosun dedi. Sonra da beni kendine hastalık bahanesi ile yaklastirmiyosun dedi. Ama başka kadına gidene kadar ben ayrılmam istiyorum diyebilirdi.
Soran1 yılAynı evde yaşarken beni evde yalnız bırakıp onunla gwzdi tozdu bu mu onu kenarda tutmak?
Soran1 yılEe nasıl 2 sene birlikte oldular? Hadi ben sevdim. Evlenmek istedim ya diğeri? Bana yetmiyordu. Ama gitti başkasını buldu. Hem bana hem ona gitti. Kadını görsen hem çirkin hem en az 45 50 yaşında dersin. Hem vücudu kötü. Benden kısa. Ben 170 boyunda diri bir fiziğe sahibim. Ama sağlık sorunu nedeniyle hep onu kendimden uzak tuttum. Sigara içmem o içiyordu. Ben öperken dil seven biriyim. Sigara içiyor diye doğru düzgün opusmedim bile.
Soran1 yılAma seks yapmıyorduk opusemiyorduk aynı evde yaşıyorduk ben ailemin yanına geldim
Ayarlar sonra evi boşalttığında video gönderdi ağlıyordu canım acıyor diye
Sonra işte ayrı olmamıza rağmen her ihtiyacımı karşıladı hep para gönderdi. 2 sene aynı evde 2 sene ayrı yaşadık. Beni aldatmaya aynı evdeyken başladı. Ben uzaktayken bana hep para gönderdi harçlık olarak.
Soran1 yılE şimdi kimi seviyor?
Soran1 yılEn mantıklısı bu. Diğeriyle görüşmeye başladığı dönemde babasını kaybediyor. Bu yüzden de ondan ayrılmak istememiş olabilir mi? Ya da daha fazla ilgi göstermek istemiş olabilir mi?
Soran1 yılSana şöyle diyeyim. İlk günden beri yapamıyor. Yani tarihimizi her yere yazarken ilişkide bana cenneti yasatirken de bana yetmiyordu. Ben onu kaç defa yatakta yalnız bıraktım. Dokunmasını opmesini istemedim. Benim anlamadığım madem istemedi neden ayrılmadı? Neden ben farklı şehirdeyim diye arkamdan ağladı. Gel yanıma burada iş bul sonra sana ev tutarım dedi? Bu nasıl soğuma? Daha ilk seksimizde bile ben yarım kaldım. Son seksimizde de.
Soran1 yılSonuçta aldatıldım. Ona kaç defa ayrılalım dedim hayır senden vazgecmem evlencez dedi. Ama beni 2 sene aldatmış.
Soran1 yılSonra da beni aldattığını düşünüyorum diye bir ay boyunca kavga ettim. Aldatmadım ben seni diyerek yeter bıktım ayrılalım dedi. Ama ben seni aldatmadım derken aldatiyordu hala. Ben ona etmediğim hakareti bırakmadım. Yetersiz filan da dedm yine. Senden bıktım. Lanet olsun seninle tanıştığımız güne. Ben seni hiç aldatmadım. Bitsin dedi. Ayrılalım git başkasıyla evlen dedi.
Soran1 yılBeni dışarı çıkarsa gezse benimle eğlense bunlar olmazdı. Lüks restorana gidip yılbaşı kutlaması yapacaktık. Elbise şok güne kaldı. Akşama kadar aradık bulamadık. Dedim bar evden giyeyim. Bir şey olmaz dedi. Beni eşofman ile yılbaşı gecesi kutlamaya götürdü. Ama aldattigi kadın için görenler tam şeytan diyor. Yaşlı çirkin ama bakımlı. Sürekli mini etekler tırnakları yapma makyajlı. Benden de aynısını istiyordu. Ama Beni gezdirmedigi için benim her şeye hevesim kaçtı. Beni insan içine çıkarmadı doğru düzgün. Ben onunla sokakta yatmış insanım. Beni p*rno yıldızı gibiyken aldı. Ama sonra köylü kadını kezban yaptı bıraktı.
Soran1 yılBöyle sevgi olmaz. Üstüne bir de onunla 1 sene 1 buçuk sene ayrık kaldık. Sonra 2 defa görüştük ancak. İkisinde de birlikte olduk. Bana doyamıyor. Ama aynı zamanda o kadınla birlikteydi.
Soran1 yılYa saçmalama beni aldattığını bilmiyordum ki. Öğrendikten sonra bir daha konuşmadık.
Soran1 yılAyrı dediğim şey. İlişki bitmedi. Sadece biz aynı evde yaşıyorduk ya. Uzak mesafe ilişkisine döndü.
Soran1 yılSon dediğini anlamadım.
Soran1 yılBen o yüzden ayrılmadım. Calismiyordum. Onun da işleri kötüydü. Hastaydım. O da dedi param yok. İşlerim kötü. Beni farklı şehre yolladı. Ama 1 sene sonra 1 buçuk sene sonra yüz yüze görüşüp birlikte olduk. İlişki hiç bitmedi. Sonra aşkım iş bul buraya gel dedi. Sana ev tutayım dedi. İstersen benden emin değilsen eve bile girmem sen gel dedi.
Soran1 yılHayır hayır öyle demiyor. Bütün masraflar ona ait. Hatta iş bulmasan bile eğer ben durumu toparlarsam sen iş bulmadan gelirsin demişti. İstersen eve girmem beni istemezsen benimle seks yapmazsan beni kabul etmezsen dedi. Bütün masraflar ona ait bana değil.
Soran1 yılYa benim 2 sene ayrı olduğumuz dönemde her ihtiyacımı o karşıladı. Uzaktan hep para gönderdi diyorum sana.
Soran1 yılAynen öyle canım nasıl yandı anlatamam. Daha yeni ayrıldık. Bana ihanet etti. Bildiğimi bilmiyor. Yani ayrıldık ama benim haksız kıskançlığım yüzünden olduğunu iddia ediyor. Son telefon konuşmasında lanet olsun bitsin ayrılalım dedi. Ben kavga ettim. Sana bir şans vercem dedi utanmadan. Tabiki ben bilmiyordum o zaman kavga ederken. Telefonu ben trip atınca seni seviyorum diye kapattı. Sonra bir daha konuşmadık. İkimiz de yazmadık aramadık. Tekrar yazar mı bilmem. Yazarsa ne diyeceğimi dahi bilmiyorum.
Soran1 yılTabiki öyle olur. O da bunu biliyor. Sana diyorum ki. Benimle yatmak için ev tutayım diyor. Hatta nikahsız çocuk yapalım hemen dediği oldu. Bana kaç aileni bırak dediği oldu. Bunları derken beni aldatiyordu.
Soran1 yılBeni mi?
Soran1 yılElinin altında gördüğü ile insan çocuk yapar mı? Uzak mesafeden ihtiyaçlarını karşılar mı?
Soran1 yılAnlamadım ne için?
Soran1 yılYa sevse aldatır mı? Diğerini de sevse tekrar tekrar gelip benimle s... kişmezdi.
Soran1 yılYa hu ben oradayken buldu onu. Ya parayı bahane ederek beni gonderdiyse? Çalışıyordu sonuçta bana aylık 10 bin lira ayıramaz mıydı? Kaldı ki bana hek harçlık gonderdi. O parayla kira ödeyemez miydi? Bana seviyorum senden vazgeçmem diyor ama beni gönderdi. Gerçi parası yoktu biliyorum ama. Sonuçta benimle aynı evde yaşarken beni aldatmaya başladı.
Soran1 yılYaaaa bak işte. Hayır bak gönderiyorsun. Harçlık ta atiyosun. Sonra aşkım yanıma gel ev tutayım sana diyorsun. Ehliyet kursuna git diyorsun. Ya da bir iş bul arkadaş edin sonra ev tutayım diyorsun. Bu ne böyle?
Soran1 yılHayır hala konuşuyorlardı. Ben en son şüphe edip kadına yazdım kimsin neden sosyal medyada takil ediyorsun. O benim 4 senelik sevgilim dedim. Kadin bana hayır tanımıyorum dedi. Hatta fotoğrafımızı attım. Sonra sevgilime attım fotoyu bak kadın bana bunları dedi. Sevgilim kadına yazdım diye kızdı bana. Ben ona abla diyorum. O bana iş ayarlicakti filan dedi. Ya bana iş vermezlerse dedi. Ama ben daha aldattığını bilmiyorum şüphe ediyordum. Neyse biz kavga ettik birkaç gün konuşmadık sevgilim bana yazdı. Dedi hayatımı kaydırdın işi bana vermediler ben ordan para bekliyordum dedi. Ama hala takiplesiyorlar. Kadin normalde hep neşeli hikayeler paylaşırdi. Benden sonra birkaç hüzünlü hikaye paylaştı. Dedim acaba ben yazdım bunlar kavga mı etti. Kadin da aldatıldığını öğrendi. Ama o zaman niye ayrilmadilar? Yani şu an takiplesiyorlar hala. Sevgilim bana sitem etti. Ben sadece geçmiş olsun dedim. Başka diyeceğim bir şey yok dedim. Bir daha da konuşmadık.
Soran1 yılAcı çekiyorum unutmaya çalışıyorum. Cilvemi kadınlığımı unutturmayacak erkek istiyorum hayatımda.
Soran1 yılYok zaten ailemin yanındayım. Kötü niyetli yaklasmalari zor olur. Ama seven bulursam neden olmasın.
Soran1 yılHayır Hayır evden çıkamam o yüzden diyorum.
Soran1 yılEvet
Soran1 yılİnanırsam onu ben halledeceğim
Ama çok çok inanmam lazım
Soran1 yılYa zaten yurtdisinda benimle evlenmek isteyen biri var. Ağustos ayından sonra tekrar turkiyeye beni ziyarete gelecek olmadı avrupaya gelin giderim napayim. Ben aslında avrupadaki ile konuşuyordum. Ama yüz yüze hiç görüşmedik. O ara hayatıma girdi bu srepsiz ben de avrupadaki ile konuşmayı bitirdim. Yeni ilişkim var konuşamam dedim. O da bana daha bir hayran oldu. Avrupali kızlar bu kadar dürüst değil, birçok kişiyle konuşuyorlar dedi. Biz ayrılınca çok sevindi. Tekrar benimle görüşmek istiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum, bu durum gerçekten karmaşık ve zorlayıcı olabilir. 🫂 Kırılmaktan korktuğun için duygularını ve tepkilerini kontrol etmek zorlaşmış gibi görünüyor. İlk adım kendine karşı nazik olup, yargılamadan önce bu deneyimlerin sende bıraktığı etkileri anlamaya çalışmak olabilir. Kendi duygularını görmezden gelme, onları kabul et ve üzerinde düşün. 💖 Olumlu deneyimlere de kapı açmak önemli; bazen bir adım geri atıp insanlara güven vermek iyi gelebilir. 🌸 Eminim zamanla daha sakin ve rahat hissedeceksin, sabırlı ol. Unutma, kendine zaman tanımak ve güven duymak çok önemli. İyi hissetmek için küçük adımlar at, mesela bir gülümseme veya içten bir teşekkürle başlayabilirsin. 💕
02 Yorumla
Soran1 yılKendimi çok seviyorum. Tek bildiğim bu.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılBu harika bir başlangıç! 💖 Kendini sevmek, her şeyin temeli. Bu güvenle ve iç huzurla ilerlemek, başkalarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmayı kolaylaştırabilir. İnsanlara zaman zaman bu sevgiyi göstermek de çok şey kazandırabilir. Sevgi ve empati ile ilerlemeye devam, seninle gurur duyuyorum! 🌟
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSevebileceğimiz biri olunca eski halimize geri döneceğiz sanırım bende çok kazık yedim insanlar duygusuzsun kalpsizsin sert kabasın sinirlisin diyor oysaki hep bir yanım yalnız eksik o yüzden böyleyim
12 Yorumla
Soran1 yılSen de bendensin
Cevap sahibi1 yılSevebileceğimiz dedim ama sanırım sevemeyeceğiz de kimseyi artık o heves de kalmadı 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayYanlış anlama ama en sevmediğim insan tipi... Geçmişteki yasqdigin şeyler yüzünden daha hayatının yoru g3sine girmemiş o insanları zorbalamak.. Kırmak.. O tranwalarinin sebebi o insanlar değil.. Muhattaplarinla hallet... Karşındaki insanlara güvenmiyorsan da bir ilişki başlatma.. Mesafeni koru.. Biri seneen hoşlandı diye o insanı aşağılama hakkını sana kimse vermiyor.. Seni aldatan adamarlardan ne farkın kalıyor..
00 Yorumla güvenmeye çalışma bence. içinde kalsın korumacı yapın. bu durumunu ilişkilerine yansıtmamaya çalışabilirsin. erkeklerin en buyuk kompleksini yakalamışsın, can yakıcı söylemden uzak durabilirsin kendini frenleyip.
117 Yorumla
Soran1 yılBana yetmiyordu ama. Benden istekli davraniyordu. Ben yatak lafı çok etmem. Ama yatağa girince çıkmam. O ağzından düşürmüyordu. Ama yatağa girince hep yarım kalan ben. Tedavi ol demekten bıktım. Hap aldı o bile yardımcı olmadı. Düşün yani sevdiğim için yanıma yakistirdigim için ayrılmadım. O beni eve kapattı. 7 24 scik giyinen birine gitti. Ayağımın altını öperdi ben küsünce. Kapımda hüngür hüngür ağlardı. Ama 4 senede beni 2 sene aldatmış. Çok zoruma gitti.
Soran1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Şansını sekste başkasında denemiş olamaz mı?
- 1 yıl
Yani açık giyinen dedin ya. İlgilenmiş olabilir, beraber takılmış olabilir. Yani nasıl emin olabilirsin cinsellik yaşadığına. Yani en rahat olduğu yerde zar zor başarılı olan kişi dışarıda o stresle hiç yapamaz diye düşünüyorum. Bi de senin (eşin) onun için yatak anlamında göstermiş olduğun gayreti elin kadını yapmaz bence…. Bir kısmı kendi evliliğimden bildiğim şeyler.
Soran1 yılO kadınla kahvaltıya baş başa gittgi fotoları gördüm. Masada çiçek vardı. Yani sevgili masası öyle bir buluşma. El ele görmedim ama birlikte gittikleri fotoları gördüm. Ayrı ayrı paylaşım yapmışlar. Bana da kuzenlerim ile gittim demişti. Kuzenim çekti fotoyu demişti.
Soran1 yılTamam da böyle bir durumda cinsel ilişki yaşamama ihtimali var mı? Hem de 1 buçuk sene boyunca?
Soran1 yılBen anlamadım ne ikisi. Ben yakalamadim ki onları öğrendim sadece. Foto gördüm diyorum kahvaltıya gitmişler ama 1 buçuk sene görüşmusler onu diyorum
- 1 yıl
Benim eşim benden 8 yaş büyük ben 85 liyim… seninki kaç yaşında bilmiyorum. Ama bildiğim şu , bir yaştan sonra yatakta kolay kolay hazır olamıyorlar. Olsalar bile daha bitmeden kan basıncı düşüyor orada… sen de ilaç yazınca, acaba dedim benzer bişey mi var. O yüzden yapamaz başladıyşa dedim
Soran1 yılBen paylaşılan fotolara baktım ordan anladım. 1 sene de olabilir bilmiyorum. Sadece tahmin ediyorum. Daha benim bildiğimi bilmiyor.
- 1 yıl
Yani ben de saydırırım bi dolu ama doğru olmaz. Buradan yazması kolay, yaşanması sana zor… iyice takip ederdim ben olsam. Çok şeyler yapardım ama boşanmayı ben başlatmazdım…. Hele herşeyini almadan hiç boşanmazdım… neyse beni boş ver. Sen kendini koru çok düşünme. Yatakta da reddetme bakalım talep nasıl gelecek. … net ve kesin delil bulmaya bak.. şimdi bu son dediğimi abartı diyeceksin belki ama avukat günü geldiğinde delilin yoksa tazminat da yok
Soran1 yılBen evli değilim ki
Sevgilim beni aldatti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKadın gibi hissetemn için illaki bir erkeğe mi ihtiyaç var yanı? İçinden gelen bir şey o, kendin için süslen bir şeyler yap bir başla gerisi gelir
00 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣 ben gibi 🤣 bana yaklaşan kızlara karşı odun ve katılım uzaktan selam merhabaya merhaba 🙃
015 Yorumla- 1 yıl
Cilve adamı mal eder mal düşünemez olur
Soran1 yılKadın ne yaparsa hoşunuza gider
- 1 yıl
Kıcak dansı kıvıra kıvıra yürümesi gözümün önünde domalması yere bişey düştü alır gibi yavaş yavaş eğilmesi
- 1 yıl
Birde bol gibim gögüs firikikleri
Soran1 yılBol bol yazarsan sevinirim başka?
- 1 yıl
Burdan yazım gitsin 🤣
- 1 yıl
Kavga edince üsteleme
Onı sakinleştir görsel şölen yap 😉
Bi an neden kavga ettiğini unutur - 1 yıl
Bol bol ona frikik ver ağız dudak hareketleri bakışlar kaldı göz hareketleri
- 1 yıl
Parmağını ısırır gibi yapıp dudaklarınsan aşagı doğru kasıklara kadar yavaşça indirmen
- 1 yıl
Kendi vücüduna dokunarak
Soran1 yılKavga zamanları dışında iyiyim de kavga sırasında o beni sakinleştirmeye çalışıyor 😂😂
- 1 yıl
Tam tersi senin onu sakinleşti emen lazım
Saçlarını geriye toplayıp Çömleksiz kemerini aççaksın hemen nasıl kuzu olur
Soran1 yılTamam da o zaten sakin ben kizmasam zaten sorun. Kavga ederken ben sakin olsam o zaten kuzu gibi.
- 1 yıl
O zaman o sana yapması lazım 🤣🤣🤣
- 1 yıl
O kilodunu sıyrıp 😉
Gizli Üye(25-29)1 yılCilvemizi hak eden erkek mi var? Biraz cilve yapıyorum hemen totosu kalkıyor sonra mıçıyorum ağzına. boş ver bi şey kaybetmiyorsun hak etmiyorlar zaten
13 Yorumla
Soran1 yılAma ben de cilveli halimi seviyorum. Daha disi hissediyorum. Senden hoşlanıyorum diyene kadar sorun yok. Ama bana açılınca kaçıyorum.
Cevap sahibi1 yılCilveni kendi kendine de yapabilirsin her erkeğe yapma yani o enerjiyi hak eden çok az erkek var inan bana. Karşında gerçek bir eril görürsen o zaman sal gitsin cilveni 😄
Soran1 yılÖyle değil. Ben her önüme gelene cilve yapan biri değilim. Ama flört etmek istersem rahat olurdum. Ben flortoz değilim. Ama yani ben insanları da kirmazdim. Çok kırıyorum.
11 ayAdam olacağını bilsem yürürüm sana da.. sitenin sindirdiği bi s. a. l. a. k laşma kesin vardır diye ırgamıyom.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAlfa erkek görmek istiyorsun yani sana hükmedecek Şimdiki nesil fazla efemine Bu yüzden olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBoyun eğicilik şeman var gibi görünüyor. Baskıcı bir aile de mi yetiştin
06 Yorumla
Soran1 yılEvet canım nerden anladın?
- 11 ay
Yazdıklarından öyle anlaşılıyor balım
Soran11 ayHangi sözlerimden merak ettim
- 11 ay
Sert kişiliğinin altında yatan şey terk edilme korkusu ya da diğer bir değişe psikolojik olarak terk edilme şemasıdır. Bu şemanın oluşumu ise çocukluğunda anne ve babadan gelen bağlanma şeklindir. Muhtemelen kaçıngan bir bağlanma yapısından ya da derin bir ayrılık travman var. Bu konu çok karmaşık ve kompleks bir konu. Karşılıklı konuşarak seni dinlemem gerekiyor belki o zaman bir faydam olabilir
Soran11 ayTespitin doğru. Ebeveyn ile ilgili dediklerin de doğru, ayrılık travması yaşadım o da doğru.
- 11 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Cilve nedir? Nasıl yapılır? Banada anlatsana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSana dürüst gerçekçi bakan birisi lazım yazdığın metinden bunu anlıyorum.
00 Yorumla Kötü tecrübeden neyi kastediyorsun? Bunu daha açık yazarsan daha kolay yol gösteririz.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafa dengi birini bulmak gerçekten zor seni anlayan dinleyen her konuda yanında olan güven veren beraber bir şeylerini paylaşacağın biri gerekli
03 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılBen o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim
Cevap sahibi1 yılNerede yaşıyorsun
1 yılAradığım sevgilisin hayata aşka küsmüş benim gibi ve o karanlık kuyudan çıkmak için çırpınarak kurtulmak istemek seni anlayan birini bulup güvenerek onunla sonsuz bir yola çıkmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTest ediyorsun bence onlari istemsizce. Guvensizlikte cok zor ya bendede var o.
00 Yorumla
1 yılYumuşak bir erkek ister misiniz Efendim ve rol değişimi
00 Yorumla
1 yılBu durum senin bencil olman ile ilgili eğer bunu aşarsan bu sorunun çözülür diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılSanki seni tanıyor gibiyim 😂
01 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılkadın ztn işve ve cilve ile karsıdakını avlar
09 Yorumla
Soran1 yılMesela seni aldatan biri seni işve cilve ile tekrar alabilir mi?
- 1 yıl
cok cilvelı ıse alır kadının isteyıpde alamayacagı yoktur
Soran1 yılDiyelim ki sen sevgilini aldattın. O da intikam içim aldattı. Sen bunu öğrenip ilişkiye devam eder misin?
- 1 yıl
evet herkes aldatıo artık ya gozuyle ya yatakta
Soran1 yılNasıl yani cevap alamadım
Soran1 yılDedigini anlamadım ben. Diyelim sen beni aldattın. Ben de seni aldattım. Sen öğrenince benimle devam eder misin?
- 11 ay
evet devam ederım ama eskısı gıbı kıymetlı olmazsın en ufak bırseyde ayrılır ya da yatak icin beraber olur sadece
Soran11 ayAman senin de kiymetin kalmaz ona bakarsan
- 11 ay
e tabık kac aylık ılıskı neden aldattın pekı sen
Sana bu konuda yardımcı olmak isterim
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
1 yılBu yaştan sonra aşk olmaz zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye ihtiyacın var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGel cilveleşelim beraber bende yalnızım sjsh
02 Yorumla
Soran1 yılÇok küçüksün ya
Cevap sahibi1 yıl27 yim ben manyak sbsb
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok merak ettim seni, çok mu güzelsin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayiçinden çıkan deccali merak ettim şu an
00 Yorumla Güvensizlik varsa olmaz
04 Yorumla
Soran11 ayGüvensizlik olunca insan cilve yapamıyor dimi
Soran11 ayAl benden de o kadar tam cokbeyw başlıyorum bana yaptıklarını hatırlayınca gerisi gelmiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılEn son ilişkin ne kadar sürdü mesela ne yaşadınız
00 YorumlaSeni hayattan soğutan kişilerden uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yaş kaçtı ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Aman boş ver
00 Yorumla
1 yılOncelikle kendinle olan savasini bitirmelisin
00 YorumlaYaş kaç
00 Yorumla
1 yılGaripmis
00 YorumlaYap göreyim😃
00 Yorumla
1 yılÖğretelim