Sevgilimi bunaltmadan tekrar nasıl eskisi gibi olabilirim?

sevgilimle 3yıldır beraberiz herseyi yasadık birbirmizi cok sevıyoruz o yuzden ne beraber yapabılıyoruz nede ayrı Ben cok kıskanc ve anlayıssız bırı oldugum ıcın sureklı sacma sapan trplere gryorum bazen kırıcı konusuyorum bnun farkındaym kusup barısıyoruz yapmycagma soz verıyorum ama en fazla 3hafta durablıyorum snra gene eski ben..En son telde tartısırken agza alınmycak bı kelıme soyledım arkdslarnn yannda benle rahat knusamıyor dye ertesı sabah benm degsmycegmı ayrılma taraftarı oldugunu syledı Bende ailemın durumunu blıyorsun (bosanıyorlar) bana destek ol yanmda ol dedım sureklı hayatımı sorguluyosun arkdslarmla oldgmu bıle bıle zıp pırt arıyosun dedi.Ondan snra 3gun boyu ben aradım alttan aldım bana gnaydn ısteyım eve geldm hcbrsey dahi soylemıyordun en son bıraz kafamı dınlemek ıstıyorum dedi Bende:ama benım olucaksın dımı yanı benle olucaksn sadece zaman ıstıyosun dedım evet dedı Snra kapattık 3gün oldu ben aramadm oda aramadı mesaj falanda atmadı Sizce ne yapmalıyım Bıde bana sen benı sevmıyosun senn ıcın alskanlk olmus sadece dedı bnde hayır senı cok sevıyorum dedim.Yoksa sen yasadklarmzdan dolayımı sevıyosun dedım hayr oyle olsa senle olmazdım zaten dedi neyse kapadık snra telı bugun 3.gün ama içim içimi yiyiyor napıcagmı blmyorum psmanlıkların en berbatını cekıyorum 3gun once aradgmda knusurken evet hayatım da demstı hem ıstemese telı hıc acmaz oyle degılmı ne olur bana akıl verinErkek arkadasmı nasıl kazanılırım bana guvenmesını anlayıssz olmycagmı nasl saglayablrm Zaten fıkrıne saygı duyarak anlayslı davranıyroum :( Baylar,bayanlar,yardımm
Sevgilimi bunaltmadan tekrar nasıl eskisi gibi olabilirim?