Sevgilim beni yeniden sevsin istiyorum, eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum :(

Merhabalar... henüz 21 yasındayım... belki de çok gencim fakat senelerdir aşk hayatımı rayına oturtamadım. Hayatımda ikinci kez bir insana deli gibi aşık oldum. O da bana o şekildeydi. Fakat ona aşıkken hayatımda biri vardı beraber olmamız için önce ondan ayrılmam gerekiyordu. Aşık oldugum çoçuk beni elde etmek için çok savaş verdi. Çok yakışıklı aynı zamanda benden daha çoçuk ruhlu bir insandı sevgisine aşkına güvenemiyordum. Fakat sonra ona inanmaya başladım, hayatımdaki kişiyle olan bağlarımı kopardım, artık beraber olmamızda hiç bir engel yoktu.

3 aylık çok mükemmel bir ilişki yaşadık bana öyle bağlıydı ki... Yakışıklılığıyla herkesin dikkatini çeken bir insan resmen benim peşimden koşuyordu. Biz ayrı şehirlerde oturuyoruz fakat ayda bir beni görmeye gelirdi mutlaka... En son gelişinde ben evden çıkamadım ve geri dönmek zorunda kaldı ilk defa çok büyük bir kavga ettik ve ilk defa çok büyük hakaretler... o günden sonra ortadan kayboldu. 3 gün boyunca ulaşamadım ona... bu zamana kadar hep o koşmuştu peşimden ben ise ilk defa özür dileyen taraftım...

Nihayet barısmıstık yeniden beni görmeye geldi, çok güzel vakit geçirdik, sanki hiç bitmemiş gibi... Fakat o günden sonra daha az yazıyordu bana daha ilgisizdi, bir soğukluk oluşmuş gibiydi. Bende herşey aynıydı hatta eskisinden de çok seviyordum onu. Dayanamadım ve tartışmaya başladım bana hep bahaneler üretiyordu çalışıyordum müsait değildim vs... İlk kavgamızdan sonra bu 10 gün içinde 3, küsüp barışmamız oluyor bunun ikisinde ben gittim ona en son kavgada da o yazdı bana...

Evet bana o geldi fakat yine aynı soğukluk aramıyor sormuyor beni görmek istemiyor bbunalımda olduğunu söyylüyor...İlişkimiz var mı yok mu anlamadım o düzelse ben yeniden ilk günkü gibi olmaya hazırım zaten fakat o çok koptu benden onu çok seviyorum onun için bir çok şey feda ettim ben. Bütün arkadaşlarım bana güvenme ona dediler ben hem güvendim hem de deli gibi sevdim... çaresizim :( ayrılmak çözüm değil ama böyle de var mı yok mu belli değil onunla konuşmayı çok denedim ama o sorunları konuşmaktn kaçıyor. Bana böyle aşık bir insan nası bu hale geldi anlıyamıyorumm ne gidiyor ne kalıyor. Onsuz nefes alamıyorum eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum:(
Sevgilim beni yeniden sevsin istiyorum, eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum :(