Kıskanmayan erkekler için şuraya da geniş bir ova yapalım 😂😂

Kıskanmayan erkekler için şuraya da geniş bir ova yapalım 😂😂

Hiçbir şeye karışmayan sevgili, dışarıdan bakınca medeni gibi durur ama içten içe bir eksiklik hissedersin.
Çünkü insan sevdiğini biraz sahiplenir. Nerede olduğunu, nasıl hissettiğini, kiminle vakit geçirdiğini merak eder.
Hiçbir şeye karışmamak bazen, ben senin hayatında yokum demenin en sessiz hali olur.
İlgilenmek başka, kısıtlamak başka şeydir. Kimse sürekli hesap vermek zorunda olmamalı ama kimse de tamamen başıboş bırakılmamalı.
Sevgi biraz da ilgidir, meraktır. Eğer bir insan sana hiç müdahale etmiyorsa ve hiç kıskanmıyorsa, seninle alakalı değilim demeye getiriyordur aslında.
Medeniyet karşı tarafı hiçe saymak değil onu anlamaya çalışıp, saygı duymaktır. O yüzden bazıları medeni değil sadece umursamazdır. Hissettirmeyen sevgi, bir süre sonra sevgi olmaktan çıkar...
Birinin hiçbir şeyine karışmayan sevgili olmak, genellikle saygı ve güvenle ilişkilendirilebilir. Bu kişi, partnerine özgürlük ve bağımsızlık tanıyordur, bu da bir anlamda medeni bir yaklaşımı ifade edebilir. Kişinin kendi alanına saygı göstermek, onun bireysel olarak gelişmesine olanak tanımak, ilişkinin sağlıklı ve olgun bir şekilde ilerlemesini sağlar.
Ancak, genişlik burada farklı bir anlam taşıyabilir. Bir kişinin partnerine tamamen karışmaması, bazen duygusal mesafe ya da ilgisizlik olarak da algılanabilir. Bu durumda, partnerin ihtiyaçlarını önemsememek ya da ilişkiyi yeterince beslememek de söz konusu olabilir. İlişkilerde, denge çok önemlidir; bir taraftan özgürlük ve saygı sağlanmalı, diğer taraftan ilgi ve bağlılık da korunmalıdır.
Yani, sevgilinin hiçbir şeyine karışmaması medeni olabilir, ama gerekli ilgiyi ve paylaşımları gösterip göstermediğine göre, bu yaklaşım geniş ya da ilgisiz olarak da değerlendirilebilir. İdeal olan, karşılıklı olarak her iki tarafın da ihtiyaçlarına saygı gösterirken, sağlıklı bir iletişim ve duygusal yakınlık kurmaktır.
Bir insanın eşine ya da sevgilisine müdahale etmesi ile ilgili göstermesi aynı şeyler değildir. Burada "karışmak" kelimesi farklı anlamlarda yorumlanıyor. Eşimin bir yere gitmesine engel olmak ona müdahale etmektir. Ama nereye gittiğini sormak ise ilgili olmaktır. Müdahale etmek hiç doğru değil. Karşınızdaki insan sizin değer verdiğiniz, sevdiğiniz insandır. Ona müdahale etmekle ona güvenmediğinizi belirtmiş olursunuz. Bir de diğer taraftan bakalım. Ben arkadaşlarımla buluşup sohbet etmek istiyorum ve eşime söylüyorum. Ama o "hayır görüşmene izin vermiyorum." dedi. Ben bu durumda çok sinirlenirim. Bana yapılmasını istemediğim bir davranışı eşime yapmam. Siz artık bu duruma medenilik mi dersiniz. Genişlik mi bilemem. Ama ben seven kıskanır hikayesine inanmıyorum. Eğer biri beni kıskanarak sevecekse, hiç sevmesin. Öyle sevgiden hayır gelmez.
Vay be, Askozade sen ne tatlı bir laf etmişsin! 😂 Gerçekten kıskançlık bazen gereksiz drama demekken, hiç karışmayan sevgili bazen bir özgürlük bayrağı gibi gelir insana. Medeni olmakla genişliği ayırmak zor; ama bence mutlu ilişki, karşılıklı güvenle çok daha güzel oluyor. Kıskançlık mı yoksa özgürlük mü senin ilişkindeki yakıt?🌟✨
Cevap
46Cevap
Merhaba,
Hiç olsun, sektör olup gitsin lütfen! 😅
Sevgilim değildir o! 😅
Hangi sektöre gitsin 😹?
Minnie 😅sansür yemesin diye öyle dedim 😅
Benden uzak ırak olsun da 😅
Ne yaptığının önemi yok 😅
Sende değer verdiğin birşeyler paylaştığın insan ile ilişkin bittiğin de sansürlü sektör çekebiliyorsan hem adamlığından hem karakterinden utanmalısın...
Kim bilir belki de adamlık böyle ucuz ve ahlâk dışı düşünceleri barındırmak istemiyordur sen de vefa sahibi olursun birgün üzülme...
Yorumlar silinmesin dost kalalım ölesiye...
🔥
Sevgilim değildir o diyorum. Hani bir ön tanıma tanışma oluyor ya 😅
Öyle biri ile olmam ki 😅
Canı cehenneme 😅
Estağfurullah ben silmem 😅
Ama 4 senemi çöp eden kadına hakkım helal değil aklıma geldikçe beddua ederim 😅
Sektör kelimesini beğendim 😸.
Beğenmene sevindim 😅
Sıkıntı olmasın diye çok kullanırım 😅
Hangi sektöre gidiyorsa gitsin sektör olup gitsin diyeyim ben de 😹.
Evet evet bu da çok güzel oldu 😅Ne hali varsa görsünün ters hali sert hali sitemli hali 😅
Napıyorsun nasılsın 😅
İyiyim. Oturuyorum. Sen nasılsın, ne yapıyorsun 😸?
Allah iyilik versin, bende oturuyorum, fon müziği var, pozitif düşünce, müziği, dinliyorum, çay sigara 😅abur cubur tıkınıyom 😅
Çalışmaya başladım bu ay çalışıyorum artık 😅
Afiyet olsun. Hayırlı olsun 🦋
Sağol 😅 teşekkürler 🌸 Mutlu sabahlar diliyorum 😅 hoşçakal 🌸
Rica ederim 💜. Mutlu sabahlar 🌟. Hoşça kal 🙋♀️.
Uyuyom bak 😅 kapatıyorum gözlerimi sjdjd
Uyusun da büyüsün ninni 😴.
Hahaah 😅 büyüdüm büyüdüm 😅 büyüdükçe büyüyor gözlerim Ben sana mecburum bilemezsin 😅
Şiir de bilirmiş 😏.
Evet bilirim şiirleri severim 😅 çokça var ilkokul 4 sınıfta başlamıştım ilk şiirimi yazdığım da sevmek En Güzel Duygu demiştim
Vay be. O zaman bile sevmenin değerini bilen erkek. Genelde çok karşılaşmayız 😑.
İtin biri olsaydım 😅mutlu olurdum sanırım 😅farklı olmak iyi değil 😅 herkes gibi olmalı fark edilmemeli
Kötülük ruhun da yok 😸.
Keşke olsaydı 😅
Arada karışacak ama yerini yurdunu bilecek. Hiç karışmayan sevmiyordur bence
Geniştir medenilik başka bir şey ya.
İlişki içerisinde ben onun hoşlanmayacağı şeyleri yapmam. Bu yüzden de bana karışmaz genelde. Yapsam karışırdı😂
Hiçbir şeye karışmayan bir sevgili bazen medeni olabilir: yani sana bireysel alan tanıyor, özgürlüğüne saygı duyuyordur. Bu bir olgunluk ve güven göstergesidir.
Ama bazen de geniş olabilir: umursamazlık, ilgisizlik gibi bir şey de olabilir. Yani "ne yaparsa yapsın, bana ne" tavrı.
Farkı şöyle anlayabilirsin: Eğer sevgilin seni önemseyip, ilgilenip, ama aynı zamanda sana özgürlük veriyorsa → medeni. Eğer ilgisiz, umursamaz, mesafeli davranıyorsa → geniş.
Bu aradaki çok ince bir çizgi gevşeklik kabul edilemez bir durum seven insan o derece rahat olmaz ya da olmamalı ama yobaz gibi de kıskançlığı sebep gösterip herşeyi yapmayı kendine reva gormemeli
Erkek kadar taş düşsün başınıza
Kıskansak suç kıskanmasak suç
Erkekler bıraktı kadın lar başladı cinsiyetçi söylemlere eleştirilere
Zorunda Değiliz tamam mııı
Beni erkeklerden kıskanabilir ama kıyafetime karışamaz. Ayrıca geniş değil, saygılıdır. Karşısındaki kadını nasıl gördüyse öyle benimsemiş ve saygı duymuştur.
Erkek değil gdoş tur o ne lan öyle soğan erkeği hatununa karışmayana adam demem ben erkek dediğin hatununa karışcak kıskanıcak koruyup kollayacak elini masaya wuracak 😊
Normal olan zaten karışmaması. Kıskançlık bundan ayrı bir şey ve kıskançlığın da bir dozu vardır. Yani bazı kızlar da hem karışsın diyor sonra da karışılınca bu sefer nefret kusuyor.
Demek ki nerede nasıl davranacağını bilen bi insanım, öyle her şeye karışan erkek de sevmem zaten.
Karışacak bir şeyimiz yoktur belki🤔 kaç yaşında insanlarız herkes gerektiği gibi davranınca karışılacak durum zaten kalmaz en güzelide o.
Allah aşkına hiç birşeye karışmamak kıskanmamak nedir.. tutup erkeklerle takılsa susacakmıyız..
Ya tamam karışmasın diyoruzda 😅 tatsız tuzsuz olur. Umursamaz insanlada ömür geçmez.. azıcık ekşın ya 😄
Çok karışanla hiç karışmayan iyi değil ortası olacak
Eskiden öyle adama gvat derlerdi şimdi ne deniyor bilmiyorum
Ne karıştım ne kıskandım...
Bunlar hep akıl hastalığı 💓
Arada bazı konularda karışması sorun değil bence. Aşırı rahat olan biri geniştir.
Seviyorsa karışır, karıştırır. Sallamıyorsa karışmaz.
Geniştir Ahlaka uygun olmayan şeylere müdahale etmesi gerekir
Buna çok farklı tabirler kullanılır aslında ama terbiyem müsaade etmiyor 😀
Her erkek kıskanır bu karşı cinse olan bağlılığı ve sevgisi ile alakalıdır, ayrıca erkeklerde kıskançlık seviyeleri değişkendir aile yapısı ve yaşadığı ortam değiştirir.
Bence medenidir ya ama kıskanılmak güzel hissettiriyor ama kisitlanmak ve güvensizlik degil ve karışması bence sadece fikir belirtilebilir o da aşırıya kacmadikca
İşte kadın beyni düşük iq lu. Erkeğin karismasini sevgi olarak yorumluyor. Ya baba travması ya da cidden kadınlığın şanı böyle düşük iq
Geniş karışılacak iş var karışılmayacak iş var saldım çayıra mevlam kayıra teknigi pek doğru değil bence.
Yerine göre medeni yerine göre de xl geniş olabilir. Zaten medeniyet dediğin şeyin de ucu mutlaka genişliğe dokunur.
Kıskanmak ayrı bir şey , karışmak ayrı.
Her kıskanan karışmaz.
Kıskanmak sevgi belirtisidir.
Kıskanmıyorum diyen sevdiğini iddaa edemez.
Konya ovası bir o ikidir🤣
kisjanip kisitlayan her seye karisan erkeklede yapamiyorsunuz o zamwn nolcak
Kadınların çoğu bunu istiyor zaten o yüzden problem yok
Sanırım kararlarına Saygı duyan ama bir yandanda çaktırmadan koruyan kişi en ideali
ahahahhahah geniş ama bu fotoğraftaki gibi de olmasin yaaa of
Fotoğraf fena gerçekten korku flimi gibi
Nerden buluyorlar böyle şeyleri onuda anlamıyorum
Geniş bana göre
Hiçbiri değildir ottur o ott
Rahattır severizzzz😂😂😂
Adamdir size güveniyordur. Güvenini yikmayin derim
Hiç bir şey mi?
Kanalizasyondur
Hicbirseyinde bı sınırı vardır bence
Hiç kıskanmayan karışmayan şüphe uyandırır..
Kıskanmayan erkekte'de kadında hayır yoktur
Geniş olabilir :)
Bana göre geniş bizde olmaz bu
Geniştir hayırrr böyle olunmasınnn😀
Bazıları ova değil büyük okyanustan da geniş.
Geniştir
Geniştir 👌😂
Konya Ovası'dır..
Folofoştur. Geniş demek az kalır
xxxxxxxlarge dir
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
Ya niye karşıyım karşımdaki partnerim beni simgeler ve ona göre hareket eder
güzel kardeşim
Benim mağaram var valla karışırım
Ö küze bahhh🤣
@isabella181919 ayıp ayıp skskmsös
Aman karışmasınlar en iyisi budur
Kişiden kişiye değişir ama bence geniştir.
Geniş
Geniştir, hanımcıdır ve pasiftir
Kıskanmiyorsa geniştir
Şekerdir baldır çilektir kurabiyedir aşktır...
Sevmiyordr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?