Bi kaç gündür kullanıyorum cilt probleminden dolayı fakat bazı sorularda cevaplarıda saçma sapan seyler ne biliyim katılıyor musunuz?( silicem birazdan uygulamayı)
Evet 👌🏼👈🏼
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuçta eğilime bağlı. Bazilari boş yapıyor. Haklısın. Ve halkımız hiçbir zaman doğruyu sevmez. Nerde lakaytlik var oraya çöker. Şimdi buraya Barış Özcan'ı takip ediyor musunuz diye sorsam, %90 ı bilmiyordur. Ama Danla bilici sorsan ya da reynmeni falan hepsi bilir. Tanır. Yediklerine içtiklerine kadar hemde. Kısacası burda gündelik basit anket tarzı. Ya da cinsellikle alakalı merak ettiklerin varsa butonlar çöker. Elit bir platform değil ne yazikki. Kültür sorusu sorsan bile insanlar cevaplamaya usenir. Benim gözlemledigim de bu malesef.
Son zamanlarda çoğaldı. Yardım isteyen ya da yardıma ihtiyacı olan insanlara doğru düzgün cevap vermek yerine olayı bel altına çekiyorlar. Her şey bu değil bu ihtiyacınızı reel hayatınıza taşıyın burası soru cevap platformu.
Kitap okumayan kisiyle iliski kurarmısınız diye bi soru gelmis bi kadında bu nedenden dolayı esimle geçinemiyoduk ayrıldık yazmıs altınada biri yanıt vermis ayrılık zor dimi. Hahahaha ulan ne güldüm ya
Cevap
2Cevap
Hayatın her noktasında var o söylediğin kavramdan takılma zaman geçirmek amaç
Ortam boyle
Soruları görünce hele bide cevapları görünce diyorum ki kendi kendime insanlar gerçekden canım hele cinsellik sorularını geçtim normal bi soruyu yanıtlayan kadına bile sulananlar var sonra türkler bunlar yüzünden abaza hahahah aşırı saçma
Realde baksan acinasi tipler yâda dışardan baktığında adam gibi gorunen tipler burda iç fantezilerini rahatca ortaya dokebiliyorlar. Sanal cesaret
🤷🏻♂️ haha aynen öyle
Sanal seks yeri
Farkettim ya 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?