Hiçbir şeyinize karışmayan sevgilinizi medeni olarak mı görürsünüz geniş olarak mı?
Medeni
Geniş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiçbir şeyinize karışmayan sevgilinizi medeni olarak mı görürsünüz geniş olarak mı?
Kesinlikle geniştir yani sevgili olsun evlilik olsun insan hayatındaki kişinin bazı şeylerini karışma yeri geldiği zaman yapmaması gereken şeyleri söylemeli her şeyi yapsın iyi karşı cinsle çıkıp dışarıda gezsin sosyal medyalarda fotoğraf paylaşsın, hatta yanık yanık yüzsün kalpli emojiler göndersin ondan sonra ben dedim ki aha bu kişi benim sevgilim eşim yani bu genişliktir başka bir şey değil mesela benim babamın arkadaşı var kız Antalya'da oturuyor Bizim de Alanya'da yazlık var Bir gün geldiler, oturuyoruz kız bana dedi ki ben dedi 2 aydır dedi sen dedi alanya'dasınız niye dedi hiç yazmıyorsun ınstagram'dan falan söylemiyorsun dedi ben kendisine direkt olarak şunu söyledim, ben evli olan kadınlarla çok samimi olmak mümkün mertebede konuşmayı tercih etmem çünkü ben evli olsaydım eşimin karşı cinsi olan birisiyle bu kadar samimi olmasını normal karşılamazdım dedim.
tabii bu kişinin kocası problem olmaz falan dedi ama şahsen benim için problem olurdu önemli bir şey olur yazmak gerekir konuşmak gerekir o zaman anlarım hastalık olur sağlık olur ama keyfi olarak karşı cins olan ve evli olan bir kadına zıp zıp yazmayı hiçbir şekilde doğru bulmam ve eşime de böyle bir şey yapılmasını kabul etmem o yüzden bazı şeylerde modernlik adı altında genişliğe gitmeye başladı.
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Karışmayan etmeyen adam bence sevmiyordur diye düşünürüm ben. Öyle aşırı derecede karışmasını istemezdim ama.
her şey dozunda güzel
Bu soruya kesin bir cevap vermek zordur. Medeni ve geniş kavramları, kişinin kişisel tercihlerine ve bakış açısına göre değişebilir. Genel olarak, hiçbir şeye karışmayan sevgililere medeni denilebilir. Bu, kişinin kendi hayatına odaklanmasına ve partnerinin hayatına müdahale etmemesine izin verir. Bu, bazı insanlar için ideal bir ilişki şekli olabilir. Ancak, bazı insanlar için hiçbir şeye karışmayan bir sevgili "geniş" olarak görülebilir. Bu, kişinin partnerine yeterince ilgi göstermediğini veya onu önemsemediğini düşünebileceği anlamına gelir. Bu, bazı insanlar için tatmin edici olmayan bir ilişki şekli olabilir. Sonuç olarak, hiçbir şeye karışmayan bir sevgilinin "medeni" mi yoksa "geniş" mi olduğu, kişinin kişisel tercihlerine ve bakış açısına bağlıdır. Bununla birlikte, hiçbir şeye karışmayan bir sevgili ile olan ilişkinin, her iki kişinin de ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılaması önemlidir. Eğer bu ilişki, her iki kişi için de tatmin edici değilse, bu ilişkinin devam etmesi gerekip gerekmediği sorgulanmalıdır.
Cevap
4Cevap
karismasa daha iyi bence mudahele etmesi gereken bir sey yapmam zaten
Aynen bende aynı fikirdeyim. Karışmasını istemem hiç öyle şeylere gelen biri değilim ben çekemem şahsen öyle karışan eden bir adam ile hiç hoşlanmam.
Ya bu biraz ince cizgi. Bazi seyler vardir karismak degilde fikir beyani ya da rahatsizligi dile getirirsin. Her boka da höt höt edilmez ya da hic bir seye karismamak olmaz
Geniş ya da o sevgili değil f*ck buddy'dir.
ikisi de değil. seni umursamıyordur.
hayallerimde ki erkektir o kişi
Ben şahsen hiç karışmam
net güzel kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?