Hiçbir şeyinize karışmayan sevgili sizin gözünüzde medeni midir geniş mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şeyinize karışmayan sevgili sizin gözünüzde medeni midir geniş mi?

Bence duruma göre değişir.. şimdi eğer karşı cins ile samimiyete bile karışmıyorsa genişliktir ama seven insan zaten karşı cinsle samimi olmaz ki.. illa kural olmasına gerek yok insan nerede nasıl davranacağını biliyorsa zaten kıskançlık olmaması gerekir. ama tabi ki de küçük kıskançlıklar olabilir.. bir de karışma hiç bir şekilde olmamalı.. çünkü insanlar eşya değildir. istediği gibi giyinebilir mesela tercih onundur. sadece ilişkiye zarar verecek şeyleri yapmaması lazım onu da aşık olan insan yapmaz zaten.
Umursuyorsa karışır, umursamıyorsa karışmaz. Bunun medeniyetle bir ilgisi yok. İnsan umursadığı bir şeyi korur. Kim olursa olsun. En medeni gördüğünüz insanların bile umursadığı şeyler oluyor. Umursadıkları şeyler konusunda da son derece koruyucu oluyorlar. Bu insanın doğasında olan bir şey alsjdkfkjl
Bu görüşü kaç saniyede yazdın jsjdnd
3 saniye sarım 😒😒😒😒😒😒😒
😒😒😒😒😒😒
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Bu kaç sn sürdü 😒
1 ms 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Püüüğ senin emojine
Nesi var dnxmxjg
hiçbir şeyine karışmadan da olmaz bence toksiklik olmadan da bir şeyleri ifade etmek gerekiyor sonuçta o statü boşuna değil
eğer karışamıyorsan hiç o zaman neden sevgilim dfjg
Teşekkürlerr🍁
Rica ederim
Geniştir.. ya sevmiyordur ya gönül eğlendiriyordur. ya yedekte tutuyordur ya ciddiyetsizdir.. sonuç olarak genis demek kibar bile kalabilir. hatta. seven erkek. kiskanacak arkadaş dozunda kıskanıyorsa eş geç
Cevap
18Cevap
Yani bu sorunun cevabı umursamaz bile olabilir. Medeniyet başka bir şey.
Her şeyin fazlası zarardır bunu hepimiz biliriz mesela erkek tarfından çok kıskanılmak aşkdan soyutur insanı benim eski sevgilim her şeyime karışırdı ama ona artık tahamulum kalmadı pes dedirtdi iş seçimime bile karışdı bu benim iş hayatım sonuçta genişlik bence genişlik apayri mesele
Yeri geldiğinde ben karışırım, onun da karışmasını isterim. Bazen de uyarırım, fazla tolerans yeri geldiğinde ümit beslettirir. Medeniyet gereksiz samimiyet değildir, fazla samimiyetin sonu genişliktir.
güveniyordur.
çünkü karşısında zaten karışmasını gerektirmeyecek şekilde eğitimli kültürlü nerede ne yapması gerektiğni bilen bir vardır
Yani fikrini soylemesi okey çok karışsın istemem ama insan biraz ilgi ister. Yani verdiğim kararlarda fikrini belirtsin isterim, karışmak değil.
Karışmayan sevgilinin medeniyim diyorsa medeniyetine tükürürüm net
Hiç birşeye karışmıyorsa o genişliğe girer herşeyin fazlası zarar kararında olmalı her şey
Karışsak dert karışmasak ayrı dert... En iyisi sen haklısın demek :D
Hiç Bi şeye karışmamak da ne bileyim ben yapamam. Geniştir bence
ilgisiz duyarsız umursamazdır bazı şeylere de karışılması gerekir
Erkeklere karışabilir. Onun dışında hiçbir şeye karışmasın. En sevdiğim erkek modeli.
Herkes geniştir demiş. Sevgiyi çok yanlış anlıyorsunuz.
başka bir şey denilir de neyse onu demeyeyim
geniş demek daha uygun gibi :D
Boru gibi geniştir tabi mesele erkekse demekki takılmalık kız olarak bakıyordur. Değer verdiği an koruma iç güdüsü devreye girecektir
Geniştir.. Kadın bile sıkılır artık fıtrata ters
Ben sadece giyim de çok açıklığa karışırım
Her şeyi umursamayan insan sevmiyordur.
Normalde ben asla kıskanılmak felan istemem ama biz beraber olacaksak birazda kıskansın.
medenidir... ne güzel işte yav karışmıyor
geniştir
ve sevmiyordur bence
Vardar ovası istemezük
Geniştir, kardeşim.
Geniştir yani hınzırdır
Tanımadan birsey diyemem
Kıskançlık duygusunu aldırmış olabilir.
Gepgeniştir..
Umursamazdır. Sevmiyordur belki de.
Hayatımda olmasından ne anladım ben bunun derim.
Medenidir
Geniştir
Genis
Geniştir 😬
bazı şeylere karışmak gerek bence ya
Medenidir.
Moderndir!
O kadar da değil
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?