Hiçbirşeyinize karışmayan sevgilinizi medeni biri olarak mı görürsünüz geniş biri olarak mı?
Medeni
Geniş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiçbirşeyinize karışmayan sevgilinizi medeni biri olarak mı görürsünüz geniş biri olarak mı?
Hiç bir şeye karışmayan sevgili de ne bileyim yani sevmiyordur bence. O sevgili sıfatını bile almaya hakkı yoktur. Tamam hayatı dar etsin, boğazına çöksün demiyoruz ama ucundan sevildiğimizi hissettirsin kıskanarak yeter. 😂
Aynen bencede katılıyorum. Hiçbirşeye karışmayan sevgili bence sevmiyordur diye düşünüyorum ben. Seven insan karışır ne bileyim ya kıskanır falan. Eğer tüm bunlar yok ise sevmiyordur.
Merhaba, Hiçbir şeye karışmamak, ilgisizlikten kaynaklanabileceği gibi aynı zamanda partnerinize saygı duyduğunuz anlamına da gelebilir. Kararlarınıza saygı gösteren bir partner bulmak, olgun bir ilişki işareti olabilir. İlişkilerde iletişim önemlidir. Eğer partneriniz hiçbir şeye karışmıyorsa, bu durum iletişim eksikliği veya sorunlar yaşama ihtimalini gösteriyor olabilir. İlişkinizde açık iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Bazı insanlar ilişkilerinde bireysel alanlarını ve sınırlarını korumayı tercih edebilirler. Bu, genellikle kişisel özgürlüğe ve bağımsızlığa verilen değerden kaynaklanır. Kararlarınızı verirken veya yaşamınızın önemli alanlarında partnerinizin fikrini almak, ilişki içinde sorunları daha iyi çözebilmenize yardımcı olabilir. Ancak bu, her kararda partnerinizi dahil etmek anlamına gelmez. bir sevgilinin hiçbir şeye karışmaması veya az karışması medeniyet düzeyi veya genişlikle ilgili olabilir. Ancak sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki için iletişim, saygı, anlayış ve karşılıklı katılım gibi faktörler önemlidir. Partnerinizin ne kadar karıştığı veya karışmadığı konusundaki tercihleri, ilişkinizin dinamiklerine ve sizin kişisel değerlerinize uygun olmalıdır.
Cevap
10Cevap
Eski sevgilim aşırı karışırdı her şeyimi kısıtlardı hiçbir kızla konuşturmazdı beni, her yere fotomuzu koydururdu. Ama mutluydum yalan yok😂
Ama bence öyle olması gerekiyor bir ilişkide. Bende istemem şahsen sevgilimin karşı cinsten biri ile samimi olmasını onunla konuşmasını veya takip etmesini falan. Ben şahsen karışırım karışmayan sevgiliden olmaz bence.
Haklısın tabi canım doğru çünkü devir öyle bir devir ki hani erkeğine güvensen çevresinde bir sürü avcı çakal olabilir bilemezsin. Para için gelir, statü için gelir. Ne insanlar var. Aynısı tam tersi durumda da geçerli, hatta türk erkeklerinin abazalık oranını düşünürsek ben bir tık daha fazla da kısıtlayabilirim belki sevgilimi🤣 ben ona kanka da olurum erkek arkadaş da sevgili de , olmasın başka erkek🤣
Elbette herşeye karışılmaz ama hiçbir şeye karışmamak ta maalesef genişliktir doğru değildir. Ortası en iyisi.
Aynen öyle tamam saygı duyar eder ama ne bileyim ya hiçbir şeye karışmıyor etmiyor ise o zaman bence o işte bir şey var diye düşünürüm ben. Ben beni sevmediğini falan düşünürüm öyle ya.
Bir erkek demiyorum bir insan ne kadar medeni olursa olsun sevgilisine karışır.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Yani ne kafar medeni olursa olsun bence biraz kıskanır karışır falan ne bileyim ya. Ben şahsen hiç karışmayan etmeyen birine sevgili falan demem öyle ya ne bileyim..
@SilverBlooming Sevgili olmak, eş olmak gerçekten sorumluluk kadar aidiyet duygusu da gerektiren bir şey.
Kendisini hiç kimseye ait hissetmeyen insan, ne kıskanıyordur, ne de kıskanılmayı seviyordur. Onunki bir aşk ilişkisi değildir aslında. F.. kbuddy gibi görür karşısındakini. Onunla sevgili de olsa, evli de olsa ilişkinin niteliği değişmez. Uzun lafın kısası, SEVEN KISKANIR.
Bence geniş insan sevdiğini kıskanır, mesela ben sosyal medya üzerinden eşiyle fotoğraf paylaşan erkeklere gıcık oluyorum
Senin seçimlerine ve tercihlerine karışmıyorsa medenidir. Dışardan sana yapılan müdahalelere karışmıyorsa...
Bakış açısına göre değişir. Hiç bir şeyine karışmıyorsa ya sende karışılacak bir şey görmüyordur ya da geniştir.
biri yanında ssikse ses etmez aamk öyle adamın ilerleyen zaman değiş tokuş yapalımmı diye teklif eder defolsun gitsin
Geniştir ve hiç bir şey olmaz ondan.
Geniştir. Bir şeylere karışmadan olmaz
Sevmeyen sevgilidir
Aynen o kadar doğru bir söz ki katılıyorum. Hiçbirşeyine karışmayan sevgili bence sevmeyen sevgilidir diye düşünüyorum. Yani kıskanmayan sevgili olmaz ya ona medeni denmez bence geniş denir.
Mokunu da çıkartmamalılar tabi
Umursamazdır. Nefret ederim öylesinden.
Aynen bende aynı şekilde. Umursamaz bir adamdan zaten olmaz. Hiçbirşeyine karışmıyorsa eğer zaten seni sevmiyordur ve umrunda dahi değilsindir diye düşünüyorum ben. ..
Umursamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?