Aşk İlişkileri Aileniz bu durumu ögrenirse ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Muhafazakar aileniz varsa ama sizde çok rahat biriyseniz gizli saklı şeyler yapıyosanız geçmişteki baskılar yüzünden Güncellemeler1 yıl Karslılar bide Aileniz bu durumu ögrenirse ne olur? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,İstediğim her şeyi yaparım, ailem hiçbir şey diyemez ve hiç kimseyi ilgilendirmez! 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ôyle olmuyo Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Olur ana kuzusu olma Yorumla Soran 1 yıl Emin ol öyle değilm bı şekilde hallediyorum Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Eline sağlık gönlünce olsun 🌸 Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ailem muhafazakar bende asla gizli saklı yanlış işler yapmam buna rağmen beni baskı ile bunaltırlar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü bir durum benimde böyle başladı Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Binlerce var bu stilden 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Telefondsn uzsklsmam lazım dikkat çekmemek için ama manitayla nasıl iletişim kurucam Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Hertürlü iletişim kuruluyor kız ismi kaydet sevgilini buluşmalar genelde tenhalarda olur sık mesajlaşma Yorumla Soran 1 yıl Bende sık mesajlasmayınca merak ediyorum bi düzene otursa Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl O zaman geceleri daha uygun mesajlaşmak için bir de wc banyo gibi yerler Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Biraz tatsızlık olabilir 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Napmam gerek Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Sakla Yorumla Soran 1 yıl Sürekli telefonuma bakmaya çalışıyorlar tek gezmemi istemiyorlar nedense Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Hmm Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Bir şeyler tiklatmislar kulaklarina Yorumla Soran 1 yıl Evet büyük ihtimal Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Sen biraz dayan uzak dur telefondan da gizlice yap yapacağını Yorumla Soran 1 yıl E nasıl iletişimde olucam bizimkiyle Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Başka uygulamalar kullanin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayal kırıklığı aile için 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Umrumda değil yeter artık Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç Soran 1 yıl 33 y Cevap sahibi 1 yıl Baya yaş var ya. Yapacak bişey yok yani. Soran 1 yıl Onlar niye salmıyo Cevap sahibi 1 yıl Kızlarısın çünkü. Soran 1 yıl Ben herkes ne isterse yasasın o kafadayım Cevap sahibi 1 yıl Evlen bence sevgilinle Soran 1 yıl Evlilik düşünmüyoruz Cevap sahibi 1 yıl Ozaman ailenin yanından ayrıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba,
İstediğim her şeyi yaparım, ailem hiçbir şey diyemez ve hiç kimseyi ilgilendirmez! 😅
Ôyle olmuyo
Olur ana kuzusu olma
Emin ol öyle değilm bı şekilde hallediyorum
Eline sağlık gönlünce olsun 🌸
Ailem muhafazakar bende asla gizli saklı yanlış işler yapmam buna rağmen beni baskı ile bunaltırlar
Çok kötü bir durum benimde böyle başladı
Binlerce var bu stilden
Telefondsn uzsklsmam lazım dikkat çekmemek için ama manitayla nasıl iletişim kurucam
Hertürlü iletişim kuruluyor kız ismi kaydet sevgilini buluşmalar genelde tenhalarda olur sık mesajlaşma
Bende sık mesajlasmayınca merak ediyorum bi düzene otursa
O zaman geceleri daha uygun mesajlaşmak için bir de wc banyo gibi yerler
Biraz tatsızlık olabilir
Napmam gerek
Sakla
Sürekli telefonuma bakmaya çalışıyorlar tek gezmemi istemiyorlar nedense
Hmm
Bir şeyler tiklatmislar kulaklarina
Evet büyük ihtimal
Sen biraz dayan uzak dur telefondan da gizlice yap yapacağını
E nasıl iletişimde olucam bizimkiyle
Başka uygulamalar kullanin
Geberip gidersin heralde
Hayal kırıklığı aile için
Umrumda değil yeter artık
Yaş kaç
33 y
Baya yaş var ya. Yapacak bişey yok yani.
Onlar niye salmıyo
Kızlarısın çünkü.
Ben herkes ne isterse yasasın o kafadayım
Evlen bence sevgilinle
Evlilik düşünmüyoruz
Ozaman ailenin yanından ayrıl