Eşimle 9 aylık evliyiz. En başından beri kaynanam beni istemedi ben umursamadım zaten kaynanam başka şehirde yaşıyor. Neyse 2 gün önce kaynanamın şehrine ziyarete gitme kararı aldık. Daha uçaktan iner inmez küfüre başladı. Anneme küfür etti , babama küfür etti , bana küfür etti. Suratıma bile tukurdu cidden şok geçirdim daha önce aramızda bir problem yoktu sesini bile duymadım daha önce sadece beni istemediğini biliyordum. Bana dil uzatıp tükürünce ben de ne yapacağımı şaşırıp tokat attim. Tam o sırada eşimle kavga ettim. Dediki nasıl anneme elini uzatırsın diye. Sonra taksiyle şehir merkezinde inip ailemi aradım. Allah'tan babamin şehirde tanıdığı vardı gelip beni aldılar ve ailemin yanına geri döndüm. Sorun şu ki ne eşyalarımi veriyor ne kiyafetimi veriyor napmaliyim?
Öncelikle fiziksel şiddet hiçbir durumda kabul edilemez. Tokat atmak, her ne kadar anlık bir tepkiyle yapılmış olsa da, sonrasında duygusal ve fiziksel olarak da olumsuz sonuçlar doğurabilir. Ancak, kaynananın senin ve ailenin onuruna saygısızca davranması da çok büyük bir hakaret.
Eşyalarına gelince, yasal olarak hakkını arayabileceğin birkaç seçenek var. İlk olarak, eşinin eşyalarını vermemesi, boşanma sürecini daha karmaşık hale getirebilir. Bunun için, bir avukattan yardım almak iyi bir fikir olabilir. Avukat, eşyalarının teslim edilmesi ve hatta boşanma sürecinin hızlandırılması için hukuki yollar önerebilir.
Eğer eşin hala eşyalarını vermeyi reddediyorsa, resmi bir yazı göndermek veya mahkemeye başvurmak gerekebilir. Türkiye’de, boşanma sürecinde mal paylaşımı ve kişisel eşyaların teslimi ile ilgili hukuki haklarınız vardır. Eşin ya da ailesi, senin eşyalarını vermek zorundadır.
Ayrıca, ilişkide şiddet, küçümseme ya da hakaret varsa, bunlar boşanma sürecine dahil edilebilecek faktörlerdir. Her şeyin yoluna girmesi ve haklarını alman için bir avukatla hareket etmek, en doğru çözüm olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım öncelikle, bu durumun sizin için ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu anlıyorum. Hem duygusal hem de hukuki açıdan karmaşık bir süreçten geçiyorsunuz. Eşyalarınızı geri almak ve boşanma sürecini başlatmak için atabileceğiniz adımlar şunlar:
1) Hukuki Destek Alın:
Avukatla Görüşün: Bir aile hukuku avukatıyla iletişime geçmeniz çok önemli. Avukatınız, eşyalarınızı geri almak ve boşanma sürecini başlatmak için size yol gösterecektir.
İhtarname Gönderme: Avukatınız, eşinize resmi bir ihtarname göndererek eşyalarınızı belirli bir süre içinde teslim etmesini talep edebilir. Eğer eşiniz bu ihtarnameye uymazsa, mahkemeye başvurma yoluna gidilebilir.
2) Eşyalarınızı Geri Almak İçin Mahkemeye Başvurun:
Eşya Teslim Davası Açın: Eşiniz eşyalarınızı vermeyi reddediyorsa, avukatınız aracılığıyla eşya teslim davası açabilirsiniz. Bu dava, eşyalarınızın mahkeme kararıyla size geri verilmesini sağlar.
Delil Toplayın: Eşyalarınızın size ait olduğunu kanıtlayacak belgeler (faturalar, fotoğraflar, tanıklar vb.) toplayın. Bu deliller, mahkemede işinizi kolaylaştıracaktır.
3) Koruma Kararı Talep Edin:
Şiddet veya Tehdit Varsa: Eşiniz veya kayınvalideniz tarafından şiddet, tehdit veya hakarete maruz kaldıysanız, aile mahkemesinden koruma kararı talep edebilirsiniz. Bu karar, eşinizin size ve eşyalarınıza yaklaşmasını engelleyebilir.
Polise Başvurun: Fiziksel şiddet veya tehdit durumunda hemen polise başvurabilirsiniz. Polis, gerekli koruma önlemlerini alacak ve size yardımcı olacaktır.
4) Boşanma Sürecini Başlatın:
Boşanma Davası Açın: Avukatınız aracılığıyla boşanma davası açabilirsiniz. Bu dava sırasında, eşyalarınızın geri verilmesi, nafaka ve tazminat gibi konular da gündeme gelebilir.
Geçici Tedbir Kararı: Boşanma davası sırasında, eşyalarınızın size geri verilmesi için geçici tedbir kararı talep edebilirsiniz. Bu karar, eşyalarınızın mahkeme kararıyla size teslim edilmesini sağlayabilir.
5) Psikolojik Destek Alın:
Bu tür durumlar, duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Bir psikolog veya psikiyatristten destek almanız, süreci daha sağlıklı atlatmanıza yardımcı olacaktır.
6) Aileniz ve Yakınlarınızla İletişimde Kalın:
Aileniz ve yakınlarınızla iletişim halinde olmanız, bu süreçte size duygusal destek sağlayacaktır. Ayrıca, güvende olduğunuzdan emin olun.
7) Polis veya Jandarma Yardımı:
Eşyalarınızı almak için eşinizin evine gittiğinizde, polis veya jandarma eşliğinde gitmeniz daha güvenli olacaktır. Polis, eşyalarınızı almanız konusunda size yardımcı olabilir.
Özetle:
1- Avukatla görüşün ve hukuki süreci başlatın.
2- Eşya teslim davası açın veya ihtarname gönderin.
3- şiddet veya tehdit durumunda kruma kararı talep edin
4- Boşanma davası açın ve geçici tedbir kararı talep edin.
5- Delil toplayın ve polis/jandarma yardımı alın.
Bu süreçte sabırlı olmanız ve hukuki haklarınızı bilmeniz çok önemli. Avukatınızla birlikte hareket ederek, bu süreci en sağlıklı şekilde atlatabilirsiniz. Kendinize iyi bakın ve güvende olun.
10 Yorumla
1 yılYaşadıkların gerçekten çok ağır ve üzücü. Hiç kimse, hele ki eşinin ailesi, sana ya da ailene hakaret etme hakkına sahip değil. Üstelik fiziksel ya da sözlü şiddet görmen asla kabul edilemez. Şu anda en önemli şey, kendini güvende hissetmen ve haklarını koruman. Eşyalarını alamaman da büyük bir haksızlık ama bunu çözmenin yolları var:
1. Polise veya Savcılığa Başvur: Kişisel eşyalarını vermemesi hukuka aykırı. En yakın karakola gidip "mal hapsedilmesi" sebebiyle şikâyetçi olabilirsin.
2. Boşanma Sürecinde Talep Et: Boşanma davası açarken veya mevcut davana, eşyalarının iadesini talep eden bir dilekçe ekleyebilirsin. Mahkeme, eşine eşyalarını geri vermesi için talimat verebilir.
3. Avukat Desteği Al: Bir avukatla görüşmek işlerini hızlandırır. Maddi durumun yoksa, barodan ücretsiz avukat talep edebilirsin.
4. Koruma Kararı Çıkar: Eğer tehdit, baskı veya şiddet devam ederse, Aile Mahkemesi’nden uzaklaştırma kararı aldırabilirsin.
Bu süreçte yalnız değilsin. Hakkını aramaktan ve kendini korumaktan çekinme. Eşyaların senin ve yasal olarak onları almak en doğal hakkın.👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle şunu unutma öfke ile kalkan zararla oturur. Önce sakinleş ve kayınvalidenin istediğinin tam tersi hareket et.
O bosanmanızı istiyor sen inadına boşanma ki çok daha kötü olsun. Her fırsatta sen doğurmuş olabilirsin ama benimle evli diyerek ona diş kapının dış mandalı muamelesi yap. Kocanı yanına çek çok daha kötü olsun eğer kocan ana kuzusuysa kesinlikle yanına çek çünkü attığın tokat unutulur ama ana kuzusu bir erkeği etkin altına alırsan asla unutmaz. Ölüm döşeğinde bile seni sayıklıyor olur. Dersin büyüğünü vermiş olursun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Of canım ya, resmen hayatının dram dizisi çekilmiş gibi bir olay yaşamışsın! Kaynanan tam “cadı kaynana” seviyesini geçmiş, başka bir boyuta sıçramış... Öncelikle nefes al, sakin kalmaya çalış. Bu durumda yalnız değilsin, ailen yanındaysa zaten şanslısın, onların desteği çok önemli. Ama eşinin bu kadar taraflı olması, olanları göz ardı etmesi de hiç affedilir gibi değil. 😕
Eşyalarına gelince, bunun için hukuk yolu en sağlam seçeneğin olacak. Belki bir avukatla görüşerek ne yapabileceğini öğrenebilirsin. Hem haklarını da yasal olarak koruma altına alırsın. Unutma, senin haysiyetin, onurun her şeyden öncelikli.
Şimdi bir düşün: Bu ilişkiyi gerçekten toparlayabileceğini hissediyor musun, yoksa yeniden aynı olayların dönüp dolaşma ihtimali seni korkutuyor mu? Çünkü bazen gitmek, kalmaktan daha iyidir. Ama kararına destek için buradayım 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne eşya ne kıyafet hiç bir şey önemli değil
Bittiyse bitmiştir bitir. Huzurunu bulursun. Eşya dediğin altınlar vs ise hakkınsa mahkeme sana verecektir. Ne yaparsan yap avukata danışarak yap haklıyken haksız olma.21 Yorumla- 1 yıl
teşekkür @Işılsuyılmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Polise şikayet et. Sana ait olan eşyaları zorla alıkoyamaz. Tabi öncesinde onu şikayet edeceğine dair uyar. Belki korkup kendi isteğiyle verip seni uğraştırmaz. Ne kadar tuhaf insanlar var ya. Bu site sayesinde tecrübe ediniyoruz resmen.
00 Yorumla
1 yılOncelıkle gecmıs olsun yanı uzuldum boyle yapmasına kaynananın yasını basını almıs bı kadına bu hareketler asla yakısmamıs ama esının o durumda senı savunmamasıda ayrı bı olay senın kaynana el kaldırmanda asla dogru bulmuyorum yapılmaması gereken bısey ama sonuc olarak kararını vermıssın ve bosanacakmıssınız maalesef aıleler yuzunden. Ama dogru yaptını dusunuyorum ayrılmakla bide esyalarına polıslerın yarıdmıyla gıdıp alabılırsın ya da avukat tutupta alabılırsın baska yolu gorunmuyor cunku.
10 YorumlaSen kaynananla evli değilsin ki güzelim ben bunu anlamadım yani kaynanan senden nefret ediyor diye kocandan niye ayrılıyorsun kaynananla konuşma eşinle konuş benle anlaşamıyor böyleyken böyle annenle konuşmak istemiyorum bu kadar basit evet kayınvaliden yaptığı çok terbiyesizce bir şey ahlaksızca o zaten ikinizin boşalmasını istiyor ve sen onun eline bizzat kendin hediye veriyorsun ben burada eşinin bir hatasını görmedim ki ha şu hatayı gördüm oturup ikinize de konuşması gerekliydi ama onu yapmamış
22 Yorumla
Soran1 yılHayır eşim hatalı annesi küfür yagdirinva anne sakin ol demek dışında bir şey yapması beni savunmadı. Ben de tokat atınca hava alanında kıyameti kopardı bağırıp çağırdı bana.
- 1 yıl
O zaman bunu da eşinle konuş bak ablacığım bu konular böyle basit bir şey değil evlilik oyuncak da değil Çat bir şey olduğunda boşamasın konuşmak diye bir şey vardır hala çok özür dilerim kocan canımsın anlamıyordur annesinin tarafını tutuyordur direk dışarı çıkıyorsun boşanma dairesine giriyorsun bir tane avukat tutup boşanıyorsun ben ona bir şey diyemem ama bir konuş güzelce sakince atıyorum çalışıyor eve geldi de ki seninle bir şey konuşacağım hayat Memati meselesi önemli ciddi bir kararını koy şöyle ortaya ciddi ol al karşına de ki bak annen beni sevmiyor havalimanında yaptığı da hiç kusura bakma ama terbiyesizlikte ben annene bugüne kadar hasta hakaret etmedim kötü bir şey demedim ki konuşmuyorum da zaten ben ilk seninle evlendiğim günden beri annem beni sevmediğini anladığım için hiç konuşmadım ama sen o havalimanında ikimizle de konuşacağını annenin sakinleştireceğine bana bağırdığını çağırdım eğer ilişkiniz gerçekten böyle devam edecekse ben bu ilişkinin içinde yok çünkü ben seninle evlendim mutlu bir yuva kurabilmek için ezilmek için değil bu kadar ama yine senin kararın tabii ki de
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle geçmiş olsun, gerçekten zor bir durum. Şu an yapman gereken, eşyalarını almak için resmi bir adım atmak. Polis veya jandarmaya gidip durumu anlatabilirsin, onlar eşlik edip eşyalarını almanı sağlar. Eğer vermezlerse, noterden ihtarname çektirebilirsin. Bir avukata danışıp mahkemeden de talep edebilirsin. Eşyaların senin hakkın, kimse tutamaz. Korkma, adım adım halledersin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle kesinlikle iyi yapmıssın hadsiz nasıl nasıl şiddet uygulamaya çalışır eşyalara gelince eşyaların kendi evinde değil mi o evde yokken anahtarla gir eşyaları al dom geri şehrine ya da vazgeç kurtulduğuna şükret
12 Yorumla
Soran1 yılAnahtar onda kaldı
- 1 yıl
Evi çilingir marifeti ile actirabilirsin sonuçta o ev seninde yuvan onun olduğu kadar senin de ama eve kesinlikle yalnız gitmemelisin bir problem yasamaman adına ya da karakola gideceksin evde eşyalarımı var ve eşim. Eve gitmeme müsade etmiyor diye polis nezaretinde esyalarini alabilirsin
1 yılAnnen yaşında ki kadına tokat atıyorsun küfür ettiyse etti o onun kötülüğü üstüne yapışmadı neyse boşan çok iyi bulcan sanıyorsun ya hiç öyle olmuyor evlilik karşılıklı çaba saygıya bağlı eşin sana iyiyse ona bakacaktın kadına tokat atmak nedir kötülük
12 Yorumla
Soran1 yılKadına tokat atmayacaktım bunu biliyorum ama ben hazır cevap biri degilim suratıma tukurdugunde de ağrıma gitti cevaben tokati yapıştırdım eşim de ben-i savunmadı. Ben haksizsam o iki katı katsız ben durup dururken tokat atmadım çünkü
- 1 yıl
Ne olursa olsun annem yaşında ya da değil asla kimseye vurmam üzücü
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılBunları yapan kaynanan mı. ? İllaki bir tartışma bir şey olmuştur senin de vardır hataların
23 Yorumla
Soran1 yılHayır yemin ederim ki ben kaynanamın sesini bile duymadım o derece. Istemeye gelmedi nisana gelmedi düğüne gelmedi. Hiç görmedim bile kaynanamı sadece beni istemediğini biliyordum. Evlendikten 9 ay sonra da tanışmaya gittik ve olan oldu
- 1 yıl
Bazı insanlar için ne yaparsan yap sonuç değişmez karakteri bozuk insanlarmış demek ki
- 1 yıl
İyi bir avukat tut nafakatı tazminat koparırsan kopar
1 yılPolis diye bir şy var. muz cumhuriyeti değil, adamın dötünden şırınga ile kan alırlar.
20 YorumlaSen dogru olani yaptin. Nasil vermio polise bas vur oda olmadi topla yanina bi kac kisi zorla al.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇeyizlik catalina kadar tek tek alanlar var bu kullanılar onu da duydu polisle gidip alirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGit polise evime giremiyorum de. Hem. kaYitlara gecer hemde olayi resmilestirmis olursun. Mahkemede herseyi alirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu ne cehalet ya geçmiş olsun
Tokat atmanı tasvip etmiyorum ama seni tahrik etmek için elinden geleni yapmışlar.
Sert vurdun mu bari 🫣14 Yorumla
Soran1 yılValla parmaklarimi sonuna kadar açıp tokadı yapıştırdım. Suratıma tükürmesi çok ağrıma gitti çok sağlam tukurdu yüzüm b*k oldu o zaman allah ne güç verdiyse tokadı yapıştırdım. Ya aslında tokadı atmamam lazımdı kabul ediyorum sadece küfürle yetinmem lazım ama ben asla hazır cevap bir insan değilim laf da yetistiremiyorum bana o kadar küfür edip suratima tükürünce cevap veremeyip çaresiz kaldım tokadı bu yüzden attim
Cevap sahibi1 yılÇok tatlı iyi niyetli birisin bence
Cevap sahibi1 yılAllah kısmetini güzel eylesin
Cevap sahibi1 yılSuratın da eminim ay gibi güzeldir şahsiyetin gibi. Umarım güzel kısmetler nasip olur size
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanlarda ne onur ne haysiyet kalmış. O itin de kalıbına tükğreyim anasının da.
Avukat lazım mı arkadaş?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yıluzaklaştırma cart curt hepsini aldır, nafakayı bağla bak keyfine
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBu ne saçma bir olay ya.. daha önce hiç tanışmadın mı annesiyle
02 Yorumla
Soran1 yılHayir
- 1 yıl
Allah Allah hiç tanışmadan niye ve nasıl evlendin?
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla ben ŞOKKK. Durduk yere bi insan niye küfür eder yaaa. Bu ne hadsizlik böyle.
04 Yorumla
Soran1 yılIstemiyormus beni gelin olarak. Zaten uçaktan iner inmez suratı asikti anlamıştım kavga çıkaracağını
Soran1 yılNe bileyim ben hiç konuşmadım onunla daha önce istemeye bile gelmediler. Ilk defa tanışmaya gittim böyle yaptı
Gizli Üye(36-45)1 yılYasal yollardan hepsini alırsın, mecbur vermek zorunda.. Şu an için buna takılma, süreci daha sağlıklı yönetmeye yoğunlaş..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDava açarsın o vermiyor diye alamayacağın anlamına gelmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Gercekden şaşırtıcı millet iyice aklını kaçırıyor sanki
10 YorumlaBence bu işi bitmiştir boş ver eşyalarını eşyalarını kendisi düşünsün
00 Yorumla
1 yılBırak mabadına soksun eşyalarını nafaka verince akıllanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarakol ya da emniyet müdürlüğüne git durumu anlat, sivil ya da devriye polisleriyle eşyalarını almak için yanına en az 2 - 3 polis iste, seni polislerle de görünce git evine eşyalarını al.
00 Yorumla
1 yılBoşanma davası actiysan herseyinin alırsın.
11 Yorumla
Soran1 yılDaha çok var ona ya rezil oldum kıyafetsiz
1 yılYani kendi ayaklarının üzerinde durabilecek konumdaysanız eşya tekrar alınır önemli olan mutlu huzurlu vicdanı hür devam edebilmeniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSeverek ve siz tanisip mi evlendiniz?
12 Yorumla
Soran1 yılEvet severek evlendik
- 1 yıl
Uzuldum ya boyle olmasina
Gizli Üye(30-35)1 yılDurduk yere mi küfür etti.. öncesi yok mu bunun telefonda falan tartışma olmadı mı hiç
08 Yorumla
Soran1 yılHayır yemin ederim ki ne istemeye ne nisana ne düğüne geldi. Telefon bile etmedi bana daha önce sesini bile duymadım. Zaten beni istemediğini biliyordum ama böyle yapacağını tahmin etmedim
Cevap sahibi1 yılİstemeye gelmediği zaman evlilik olmadan düşünmek için ara verseydin keşke kısmet işte. Kadının hareketleri bana tuhaf geldi o yüzden öncesini sormak istedim. Baba evinden çıkma bi müddet bunlarla da tek başına buluşma bence
Soran1 yılYa eşim beni çok seviyordu hep de anlaşmıştık ailem ilişkini gözden geçir dedi ben de kaynamam ne de olsa başka şehirde hayatıma karışamaz anca bayramda görüşürüz diye düşünüp ilişkiye devam ettim. Normal şartlar altında da benim düşündüğüm gayet doğru yani ama kadın anormal yani. Gelini istemiyorsan bile olmuş bitmiş oğlun da evlenmiş oğlu da gayet mutlu en kötü surat asarsin o kadar birkaç gün kalacaktık zaten sonra herkes kendi hayatına bakacaktı
Cevap sahibi1 yılEşini hatalı buluyorum sevgisine de inanmadım. Seni annesiyle karşı karşıya bırakmış. Bunun olacağını kestiremediğine inanmıyorum.
Cevap sahibi1 yılMesleğin var mı
Soran1 yılVar mesleğim ama hiç çalışmadım eşim de zengin ailem de çalışma gereği duymadım hiç
Cevap sahibi1 yılPısırık demek ki eşin boşan artık bu saatten sonra yürümez. Başına bir şey gelmeden atlat süreci.
Cevap sahibi1 yılMerak ettim son durum noldu? Boşanıyor musun dava açtın mı
1 yılAllah hakkında hayrını versin özüldüm ne diyeyim ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlaşmalı veya çekişmeli boşanma olur
Mahkemeye gidip başvurman lazım
Asliye hukuk mahkemesi bakar06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTelefonla ara söyle
Boşanalım bitsin de
Nafaka vs istiyor musun
Bitsin gitsin diyorsan anlaşmalı boşanın
Maddi birşeyler istiyorsan vermezse çekişmeli olur
Soran1 yılBoşanıyoruz zaten kıyafetsiz kaldım valizimi bile goturdu
Cevap sahibi1 yılBu arada çocuk var mı
Bu şekilde ömür geçmez boşan kurtul tabi
Çok ayıp etmiş
Soran1 yılÇocuk yok
Cevap sahibi1 yıltamam işte en güzeli
Hayat sana güzel olacak
Bi boşan gerisi kolay
Cevap sahibi1 yılBu arada nafaka vs istiyor musun
Sadece bitsin mi diyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılbir de türk dizileri abartı derler meğer az bileymiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılmahkemeye başvur illa verecek
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Alsın anasının mna soksun. Kurtulmuşsun boş ver
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Ailene küfür ediyorsa ondan hayır gelmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mahkeme kararı alırsınız avukata başvurun derim
10 Yorumla
1 yılBöyle insanlarla nasıl evleniyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılSenin için en iyisi bence boşa gitsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılPilisle alirsin. Savcılığa git
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHemen hemen aynılarını yaşadım ben polis eşliğinde aldım. 4 aylık evliliği bitirdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. avukata danış polisle gider alırsın
10 YorumlaYazinizi okudum. Isterseniz tkp atin belki bir faydam dokunur
00 YorumlaPolisle gitmelisinn
Ne demek vermiyor ya?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sağlam bir avukat tut icra ile aldırtır
20 Yorumla
1 yılBirak vermesin cokda umurundaydi
01 Yorumla
Soran1 yılKıyafetim umurumda ayrıca altını mi bile vermiyor. Sadece kavga ettiğimiz anda üstümde olan altınları aldım
Yani boşanıyorsun kıyafetlerini mi düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılEbet eşyalarımi istiyorum. Tek parça kıyafetim yok kocam da umurumda değil kıyafetim bile ondan daha değerli
- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
1 yıl9 ayda Boşanacak kadar ne yaşadın be
00 Yorumla
1 yılHakkını sonuna kadar savun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ailenden biri gidip alsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
00 YorumlaAlsın tepe tepe kullansın köküne kıran girmediya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAllah yardımcısın olsin
00 Yorumla
1 yılhayır sevgilim olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPolisle gider alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnları almak en basit olanı. Sen düzen yıkmışsın
13 Yorumla
Soran1 yılBen mi yıktım?
Cevap sahibi1 yılSen yıkmışsın derken yani yıkılmış bir düzen içinde olan kadınsın. Bu çok daha zor. Geri kalanı kolay diyorum
- 1 yıl
🫠
Boşverr hiç bir şeyini almaa ve biran önce boşan
10 Yorumla
1 yılBence boşan direk
10 Yorumla
1 yılboşan zaten de
şiddet ve hakaret davası aç10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılHemen boşan
12 Yorumla- 1 yıl
Yenisini al bak keyfine
- 1 yıl
Daha yeni evlisin boşan direk keyfine bak
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden evlenmiş bu tarz saçma sapan şeyler yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİyi yapmışsın çocuk var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk var mı
02 Yorumla
Soran1 yılYok allahtan
- 1 yıl
Bencede yoksa zor olurdu çalışıyormunz
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem