Doğum günümde sevgilimden yeterince ilgi almıyorum gibi hissediyorum?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkim var. Daha doğrusu ben almanya o türkiye. İlişkimizde ilk doğum günümü unuttu akşamında yazdım bugün bir şey unuttun mu diye ve gülüp geçtim. İkinci doğum günümde kavgalıydık ve engellemişti beni. Üçüncü beraber kutladığımız doğum günümde sabah yazdı iyi ki doğdun diye ve akşama kadar yazmamıştı ben napıyosun yazana kadar. Bu sene de geçen hafta yazdı senin 12 mi 6 sı mıydı diye. Deminden doğum günümü kutladı. İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum yazdı. Sonra napıyosun falan filan diye normal sohbet ettik. Dedim aramızda 2 saat var 12 de ailem genelde kutluyor odama gidip uyusam değmez. Aa doğru dedi ve şaksını yaptı burada bir yaş büyüksun orada küçük diye. Sonra zaten yattı yerine. Ben kendi doğum günüme özenmem. Hediye beklemem unutan olursa kafama takmam ama sevgilimde takıntılıyım. İlk defa erken hatırladı ama nedense yetmedi bana. Onun doğum günlerinde arıyordum arayamıyorsam ses kaydı atıyordum yani baya özeniyordum ve hepsi tam 12 de. Mesajı görünce şaşırdım aklımdan çıktı 2 saat aramızda var diye. Sonra ince düşününce 12.04 de yazmış olmuş. Ne bilim ya ben 59 da mesajı bitirmiş olup saniyeleri sayıyorum. Ben mi fazla takıntılıyım? Sadece sevgilimde o var diğer her kim unutursa unutsun diyorum. Bencil miyim? Kendimi kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için. çok seviyorum onu ama nedense yetmedi bana. Doğum günlerim şahşalı hiç olmadı sevmem öyle şeyleri samimi gelmiyor bana. hediye de istemem beklemem ama ne bilim bi resmini bi ses kaydı atsa çok mutlu olurdum. Sizce? Bunu ona söylesem diyecek hayatım ne yapabilirim uzaktan diyecek haklı da ve söylesem ayrıca o strese girip üzülür onu da istemiyorum.

Doğum günümde sevgilimden yeterince ilgi almıyorum gibi hissediyorum?