Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zaten sen kendini değersiz hissediyorsan o ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir. Aslında doğum gününü kutlamasına üzülmen genelinde olan şeylerin birikimi. Senden para alıp geri vermiyorsa zaten pekte hayırlı biri değildir.
Diyebileceğim sana kendini değersiz hissettiren hiç bir kimseyi hayatın da tutma. Bırak nereye gidiyorsa gitsin, dönüp arkana bakma bile.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğer vermediğini ve cepte gördüğünü gösterir. Biraz fazla üstüne düşmüşsün. Ayrılmak doğru bir seçim. İki yıl uzun bir süre ama evlide olabilirdin. Ne kadar erken o kadar iyi. Seni kullanmaya başlamış zaten (maddi ve manevi olarak). O yüzden iyi yapmışsın umarım tez zamanda unutur hayatına bakarsın
31 Yorumla
Soran+1 yılSanırım aynen böyle oldu 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsan aşıkken bazı şeyleri göremiyor ama okuduklarımdan şunu anladım! Adam seni sevmiyor. Basbaya kullanıyor. Bide evlilik düşünüyorsun, evlenince daha da değersiz hissedersin. İşini görür kıçını döner uyur. Böyle insanlar değişmez. Sen bu kadar değersiz değilsin, yolver gitsin.
10 Yorumla
+1 yılAbi bu cocukla bitti sana o kadar diyim hiç devam ettirme sessizce uzaklaş bak o sana yazacak mı sen uzaklaşınca umrunda olacak mı ona göre devam et yoksa bitir ilişkiyi yoksa yalnız kalmim derken gittikçe değersiz hissettiğin ilişkide daha da yalnızlaşırsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ya. çünkü gerçekten bıktım
- +1 yıl
En iyisini yapmıssın emin ol çok daha iyileri gircektir hayatına
Soran+1 yılBilmiyorum çok mutsuzum
- +1 yıl
Sadece yasını tut bir süre sonra bitir
- +1 yıl
Mutsuzluğunu çok iyi anlıyorum aynı durumu benzerini yasadım oyuzden en iyisi bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sevmiyorum
10 Yorumla Sevgilin doktor mu igne batınca ne diyebilir dur cikarim mi dicek , doğumgününü unutmasına takilabilirsin evet özel günler arkadasinsa unutulabilir sevgilinse unutulmaz ha cok yogundur o gun aklindan çıkmıştır sonrasinda telafi etmeli , canim cicim laflarini surekli kullanmak bence cok yapmacik dogal bir iliskide bu laflar olmasa bile sevgi hissedilir sahsen ben keyifliken kullanirim o da cok abartmicak sekilde cocukca surekli kullanilmasi , kendisinin haleti ruhiyesini bilemeyiz bazen insan yalniz kalmaya ihtiyac duyar oyle bir zamanda olabilir akli karisik olabilir kendisine dogrudan sor ayrilmak mi istiyorsun diye bilmiyorum derse oyle birsey aklindadir yok ama canim sikkkin derse ustune dusmemelisindir birazcik. Belli eder.
10 YorumlaBen bile ayrılırken sevgilim ile aramızda para muhabbeti olmazdı çünkü eşim olarak görürdüm ayrılmadan önce bir 100 💷 pound istemişti bir sey için ama geri istemedim o parayı lakin değer verdikçe yok olursun bunu deneyimleyerek öğrendim makus talihim dönmüyor ne de yüzüm gülüyor neyse böyle böyle doğru yolu bulacağız umarım şimdiye kadar yaptığım sürprizler de cabası en kötü sürprizim yanlış hatırlamıyorsam onu Kuzey ışıklarını görsün diye Norveçe götürmek olmuştu sevgililerim arasında ama böyle insanlara prim verme bundan sonra derim
#Hükümdar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi seni bayağı bir kullanmış ve kullanmaya da devam etme niyetinde belli ki.
Yani bunun da en temel sebebi zaten bir süre önce seni kafasında bitirmiştir ve ayrılmak yerine kullanabildiğim kadar kullanayım modundadır.
14 Yorumla
Soran+1 yılYaza nisanımız olucakti 😔
Soran+1 yılBende kullanılmış hissettim
- +1 yıl
Belli ki kendisi ayrılmak istemedi yani gözü kesmedi ve bahane bulmak yerine işi bu noktaya getirdi, gerçekten yazık olmuş emeğine.
Soran+1 yılEvet çok yiprandim
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Acilen terk et. Asla barışma. Senin değerini bilmeyen pust ile işin olmasın. Seni kullanıyor. Ben asla sevgililerimden borç almadim. Hatta onlara belli bile etmedim. Karım olsa paramız olmasa ona da belli etmem. Bu erkekliğin onurudur. Gider bulurum ailemin işini her türlü görürüm. Karım ya da sevgilim fark etmez. Sen mükemmel bir insansın. Sana da o değerde gerekli
10 YorumlaBence alınganlık yapmışsın ki çalıştığından aklından çıkması çok normal şu özel günlere aşırı değer yüklemekten vazgeçin bence artık
110 Yorumla
Soran+1 yılHepsini okudun mu?
Sadece doğum günü değildi olay. ayrıca ben önem veriyorum beni seviyorsa bı mesaj atıp kutlayabilirdu 😔
Soran+1 yılAma iki gün öncesinde onun doğum günüydü hani arada ay olsa unutulur diyecem ama ben hatırlattım ki 😔
Soran+1 yılAşırı ilgisizdi canım cicim bişey bile demiyordu ben cilveli konusuncada keyfim yok vs diyip susturuyotdu beni bıktım bu durumdan
Soran+1 yılboş ver ya ayrıldım zaten bu gece. Bildiğin kullanilmisim
+1 yılBoş vermeliydin, bu günler önemsiz. Ama diğer konularda yaptıkların doğru. Hal ve hareketleri değişmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🥺. benim çok önem verdiğimi biliyordu ama
- +1 yıl
Üzülme. Geçmiş doğum günün kutlu olsun. ❤️💝🌺
Soran+1 yılSaol knkacim 💜💜
+1 yılGeç bile kalmışsın O ne dedi peki eminim kendini savunmuştur yüzsüz gibi çünkü senin anlattığın profildeki erkekler onu yapar
113 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bunu bile yapmado 🥺🥺
- +1 yıl
Sil üzerine gitsin
Soran+1 yıl🥺 çik hayatımdan dedim zaten
- +1 yıl
Ne dedi peki cevap vermedi mi
Soran+1 yılKafam doluydu ondan unuttum dedi
- +1 yıl
Onun kafası boş belli şu saatten sonra da bir şey almaz
Soran+1 yılSonra gece telafi etmek için aradı sandım. aradi tavuk alsana dedi param yok dedim kredi kartından göndersene dedi 😔
- +1 yıl
Ahshs 🤣🤣 garibim zamanına yazık vallahi Sen de bundan ayrılamayacak gibisin yine de hakkında hayırlısı
Soran+1 yılAyrıldım ki bikac saat önce
- +1 yıl
Geri gelse barışırsın gibi
Soran+1 yılİstemiyorum çok kırgınım 😔
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı
Soran+1 yılAynn canım
+1 yılPara kısmında kendini kullandırmışsın. Sana değersz hissettiren kimsenin senin hayatında yeri yok güzellik. Sana değer verdiğini ben de düşünmüyorum.
123 Yorumla
Soran+1 yılBende canım
- +1 yıl
Al karşına güzelce konuş ben böyle bir ilişki istemiyorum değer gördüğüm bir erkek istiyorum de. Umursamayıp gene aynı şekilde devam ederse arkana bile bakmadan kaç inan hiçbir şey kaybetmezsin.❤️
Soran+1 yılYaptım bunu canım cevap olarak canim sıkkın uzatma dedi. bende yol verdim
- +1 yıl
"Canım sıkkın uzatma" o kadar kaba bir cümle ki seni asla önemsemiyor. En iyisini yapmışsın
Soran+1 yılBencede 🥺. zaten aşırı kirgindim
- +1 yıl
Hiiiç üzülme. Tabi ilk zamanlar zorlar ama zamanla anlarsın iyi ki bitmiş dersin hayatına kat be kat daha romantik akıllı sana değer veren adamlar girdiğinde
Soran+1 yılmaalesef birlikteligimuz oldu. aileler tanıştı 🥺 . iki yıl olscsk ama bana böyle davranıyor. herşeye rağmen ayrıldım
- +1 yıl
Bazen sevmek yetmiyor bir ilişki için. Sizinki toksikleşmiş değer görmediğin yerde durma seni üzer zamanla yaralar açar. Sevgiliyken böyle olan adam evlenince aldatır bile.
- +1 yıl
Olsun birliktelik güzel bir şey iki taraf da istiyorsa. Normal.
Soran+1 yılBencede. ve biliyomusun ben onun için neler neler yaptım 🥺
Soran+1 yılİstemiyordum ilk başlarda
- +1 yıl
Tecrübe oldu senin için. Hiçbir insan hayatımıza sebepsiz yere girmez. Hayırlısı buymuş demeyi bilmek lazım. Belki evlenince saha kötü şeyler yaşayacaktınız bilemezsin bunu. Daha iyi olma ihtimalinizi de sanmıyorum sana değer vermiyor. Kim bu devirde birine 3k para verir? Totosunu çok kaldırmışsın canım kusura bakma. O da şımarmış. Biraz katı olmalısın
Soran+1 yılSanırım haklısın fazlasıyla
- +1 yıl
Gelecek senaryoyu sana diyim yüksek ihtimal en geç Birkaç aya üzülür geri döner mesaj falan atar. Sen affedersin sevdiğin için. Sonra gene aynı hale döner. Demem o ki; silince tam silmek lazım bir insani.
Soran+1 yılBir kez daha oldu bu dediklerin ams biraz duzelmisti
- +1 yıl
Sonuç hala aynı burada sorduğuna göre. Bir kere bi insan uzun iliskisinde boyle davranabiliyorsa eger, simdi düzelse bile , evliliğin onuncu yılında da bu hale dönebilir. Bence bitmeliz
Soran+1 yılBitirdim iyi ki 🥺
- +1 yıl
Birkaç ay zorlar çok üzülüp ağlarsın ama öldürmez insanlar kaç senslik evliliklerini bitiriyo bu acılar çerez. Böyle bi adamla sürdürmeye cabalarken harcadıgın boşa olan enerji yerine o enerjiyi şu an topla ve sana değwr verebilecek olan adamlara harca. 🥰
Soran+1 yılO adamlar da benim gibi salağı istermi?
- +1 yıl
canım deme güzelim kendine sen biraz sevdiğinden dolayı saf davranmışsın sadece. Seven kör olur misali. Bir daha yapmazsın tecrübe olmuş işte sana
Soran+1 yılEvet knka akillandim
- +1 yıl
Aferin canım unutma hiçbir şey senden değerli değil
Soran+1 yılBunu geç anladim
+1 yılBenimki de kutlamiyordu sonra eski sevgilim oldu 00.01 de kutladı kaçan balık büyük olurmuş😂
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuş
- +1 yıl
Gidene mum bedava
- +1 yıl
Bizzat muesseseden😂
+1 yılilgi göstermediğii gösterir ki bu da sevgiden şüphe ettirir.
uutmak kabul edilemez. sen fazla tepene çıkartmışsın. fazla fedakarlık nankörlük getirmiş
çek elini ayağını bi kalsın tek başına aklı başına gelsin10 Yorumla
+1 yılDeğer vermiyor yol ver gizlim boş ver onu biz kutlarız çok güzel bir yaş olsun 🎂❤️
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol bebeğim 😘😘😘
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe alınganlıgi ya..
Kendini şükür insan yerine koymuşsun.11 Yorumla
Soran+1 yıl🙃🥺🥺
+1 yılUnutulur mu la bu, kız arkadaşının yanına gidip süpriz yapmak çok mu zordu ki
110 Yorumla
Soran+1 yılBencede 🥺
Soran+1 yılHastaneye bir gül bile gönderse yeterdi. ya da bir mesaj bile 🥺
- +1 yıl
Yani ben yanına giderdim 1 günlüğüne kaçamak yapardım onla en azından :)
Soran+1 yılYani olabilirdi
- +1 yıl
Kadınları mutlu etmek çok kolay çikolata bile yollasa mutlu olurdun bence ama nabalım yapcak bir şey yok üzgünüm
Soran+1 yılSadece arasa bile yeterdi
- +1 yıl
Umursamıyor seni sen en iyisi yol ver bence
Soran+1 yılVerdim az önce 🥺
- +1 yıl
En iyisi derslerine odaklan bence tek tavsiyem bu bol şans hayatında 😊
Soran+1 yılÖyle yapcam
Hayir alınganlık degil bu haklisin sonuna kadar parası olmaz bisey alamaz ama öyle şeyler soylerki seni en mutlu kadın yapar olması gereken bu bunu hakediyoruz
20 YorumlaSevmediğini ve önemsemediğini gösterir. Maddi sorunlar olur geçer, düzelir bir şekilde ama tutum değişmez.. olmamış o daha boş ver iyi yapmışsın
10 YorumlaBence ona fazla değer vermişsin seni sevdiğini bilmiyorum bana seviyor gibi gelmedi eski arzusu olmadığını da gösterir bu ya da zaten beni seviyor ilgisini gördüğü için de sana karşı böyle davranıyor olabilir ondan uzaklaş biraz ona sevgi olarakta başka şeyler olarakta ilgini azalttığını göster ki desin benden neden uzaklaşıyor sevmiyorummu felan yani onun sana yaptığını sen ona yap o senin peşinden koşsun benim düşüncem bu kim olursa olsun fazla ilgi gösterince böyle oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılYoo doğru yapıyorsun. Önceliği değilsen önceliğin olmasın. Kimse senden daha degerli değil. Tepene çıkardın mı seni görmüyor. Gözü ufukta kalıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevmediğini gösterir. Dahası kendini sana soğutmaya çalışıyor gibi geldi bana. İstemediği apaçık, doğum günü gibi bir günde de özel hissettirmeyeceksen ne zaman hissettireceksin?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme doğru olanı yapmışsın keşke para göndermeseydin gösterdiğin ilgiyi hak eden biri değil doğum günün kutlu olsun kalbin gibi bir ömrün olsun 💓❤️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Bence dogru yaptin iliski seni üzüyor mutlu degilsin seni kullaniyor cok önemsemiyor gibi geldi bana ayrica insan sevdiginin dogum gününü unutmaz
10 Yorumla
+1 yılYazmadimi bidaha
Parasal olarak bir erkek bi kizdan para isticek kadar düşmemeli ustelik ogrnci birine erkek arkadaslari yokmuydu ondan isteseydi allh allh116 Yorumla
Soran+1 yılBu gece ayrıldım.
Soran+1 yılBilmiyorum hiç hoşuma gitmedi zaten bu durum
- +1 yıl
Knk sen ayrilinca tepkisi noldu
Soran+1 yılİlgilencem artık uzatma vs dedi bende şaka mısın sen dedim. sonra son şansın dedi gidersen dönemezskn dedi. bende canım anla artık ben gitmiyorum seni çıkarıyorum hayatımdan dedim
- +1 yıl
Yanliz baya iyi rest çekmiisin eger dönersen değersiz görür seni onu hep sırtında taşiman gerekir sakin geri dönme knk ben zamaninda çok döndüm hep kaybeden oldum haksiz bile olsan dönmiceksin dönünce kadır kiymet kalmio şunu demiş oluyosun sen haklisin e o bunu anlayincada vijdanen kötü hisetmio ve seni daha bir degersiz göruyor bi taraflari kalkio sonra
- +1 yıl
Bide sana son şansin dio yani gitsen de gidersin dio onun için kaybedilcek değere sahip deilsin artik çok ağir laflar bunlarrr
Soran+1 yılKatılıyorum sana. verdiğim paranin bir kuruşunu geri istemiyorum hakkım da sana helal değil diyip sildim onu
- +1 yıl
Ama keske parayi katmasydin ya bak simdi senin icin zaten çirkefti demiştir çok itici durmuş o laf güzel günlerin hatrina hakini helal edeydin en azindan onu desydin bu sefer ciddi oranda vijdan azabi çeker it gibi geri dönerdi
- +1 yıl
Abi su ayrilik konuşmlarini öyle bir yapin ki karsinizdakini manüple edin siz böyle yapinca ezik konumuna dusuyonuz akli basinda biriyse gelicegi varsada gelmez
Soran+1 yılHakkımı helal etmeme sebebim istemediğim ilişki yaşamış olmamizdk. para konusuda senden bişey istemiyorum demek istedim o anlamıştır
- +1 yıl
Başa kakmak dogru değil zorla vermedin sonuçta
- +1 yıl
Knk erkeklee kadinlar gibi değil ki bikere beyin yapilarimiz bile ayni deilldir o oyle anlamamistir bnce ama sen bilirsin
Soran+1 yılİhtiyacım vardı zorla verdim gibi oldu
Soran+1 yılYok açıklayıp yazdım knka
- +1 yıl
Ha anladim knk dedigim gibi geri sakin dönme biz kizlar yaptigimiz en buyuk hata
Soran+1 yılDonmem
Seni düşünmediğini gösterir kalpten seven erkek aklından çıkmaz her ne işi olursa olsun heleki bu özel günü hiç unutmaz yani demek oluyoki kalpten sevmiyo.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm. ve beni kırmaya devam etti günlerce. bende hayatımdan cikmani istiyorum dedim
+1 yılYoo olabilir öyle şeyler bende sevgilinin doğum gününü kutlamayı unutmuştum sonra ayrıldım ama orası ayrı bir mevzu
10 Yorumla
+1 yılUnutmuştur diyemem sevgisinden şüphe ederdim bence bu ilişkiyigözden geçirmelisin
10 Yorumla
+1 yılsen enayi misin kızım tövbe estağfurullah ya
10 Yorumla
+1 yılSana acı bir gerçeği sunaacağım: senden soğumuş ve seni sevmiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı.
Çok mu önemli gerçekten sevgiyle mi kıyaslıyoraumuz saçma sapan şeylere üzülüyorsunuz
10 Yorumla
+1 yıl3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen olacagi bu
10 Yorumla
+1 yılAşkım seni daha çok üzerler. Önce sen kendi değerini bilip bi silkelen
10 YorumlaBiraz daha zaman ver l4vuğa, düzelmezse başkası var demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle dusunceli bir kiz arkadasim olsa sadece dogum gununu degil onun icin ozel olan her gunu kutlardim
116 Yorumla
Soran+1 yıl😔 ben ne kadar düşünceli davrandiysam o kadar onemsenmedim
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun bunlar hep tecrube iste. Ben de senin gibiyim deger vermeyi seviyorum ama yine giden gidiyor ve yalnizlik bu isin sonu. Nerede yasiyorsun
Soran+1 yılBurdur da okuyorum il dışındayım Şu an
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldan sevgiler selamlar 😊 guzel bir geceniz olsun dertten dusunceden uzakta
Soran+1 yılmaalesef hiç güzel bı gece olmicak
Cevap sahibi+1 yılUzgunsun cok dogal ama degerini bilen sendeki isiltiyi goren biri girecek bir gun hayatina. Sen benzersiz bir kiz bir sans melegisin.
Soran+1 yıl🥺 🥺
Cevap sahibi+1 yılAma nemli gozler yakismiyor bu melege. Elimle sildim gozlerini 😊 elini tuttum ve bakiyorum bu masum melege🌹
Soran+1 yılMoralim bozuk ya. alışveriş yapmayı seviyorum onuda yapamicam artık 🥺
Cevap sahibi+1 yılSimdi birsey yapma sadece dusunmemeye calis rahatla kendine deger ver olur mu. Sonra seni ne mutlu ediyorsa yap cunku su an hersey senin sinirlerini bozacak. Uzulmeyi azalt degerli oldugunu ve isil isil parladigini bil
Soran+1 yılParamda kalmadı 😔
Soran+1 yılNiye gizlisin
Cevap sahibi+1 yılDegilim
Cevap sahibi+1 yılHesabini silmissin
Soran+1 yılGeri geldim
Cevap sahibi+1 yılhoş geldin o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sıkıntıdan değilse ilgisiz hissi yaşadım bende. Ya konuşulması ya bitirilmesi gerekir. Bitsin dediğinde naptı mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki unutmuştur
Belkide umursamıyordur senin kadar
Benimde başıma geldi benzer bişey çok zoruma gitmişti10 YorumlaYok alınganlık değil bence biraz doğru düşünüyorsunuz gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesed 🥺🥺
+1 yıldoğum günün kutlu olsunuuuun
iyi yapmışsın üzülmeye değmez
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol canım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnümüzdeki kurban bayramında kurban almaya giderken bana eşlik eder misiniz?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle özel gün unutulur mu hiç demekki değer vermiyor sana 😔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatından çıkarmakla çok iyi yaptın ama ne diye para verirsin ki...
10 Yorumlaİyi misin? Ne alınganligi tabiki isteme bunu hayatında belli ki seni sevmiyo
01 YorumlaÇok seven vefasızlık görür ama bunun vefasızlık olduğunu sonra anlar ve akıl başa geldiğinde pişmanlık duygusu yaşatıyor
10 YorumlaAyrılık sebebi direkt
15 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef kibar anlayışlı biriyim bunun için ayrılmadım ama para olayı midemi bulandirdi ve tabi ilgisizligi. bu gece ayrılık kararı aldım
Soran+1 yıl😔🥺 o kadar kırgınım ki
Soran+1 yılSevinemiyorum bile 😔😭
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Alınganlık yapmamışsın hatırlaması gerekiyordu
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmuştur eğer işi varsa, yoğunsa.
114 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarda olmaz ama bence
Soran+1 yılBenimde işim gücüm var ben unutmadım ama
- +1 yıl
Ameliyatta hastanın karnında makas bile unutuluyor bu dünyada. :D
Soran+1 yılÇok kırıldım
- +1 yıl
Bu kadar naiflikle dönmez bu dünya.
Soran+1 yılBöyle donecekse hiç donmesin
- +1 yıl
Bence biraz rahatlayın ve anlamaya çalışın.
Soran+1 yılPeki diğer yazdıklarım. sadece doğum günü de değil ki
- +1 yıl
Bazı insanlar sevgisini göstermekte zorlanır. Bu fıtrat meselesidir.
Soran+1 yılYa zaten para olayında ayrı sinir oldum. tsmsm parasi yoktu gönderdim tüm paramı ki ben öğrenciyim daha. sonrasında da doğum günümü unuttuğunu söyledim gece arayıp diyorki canım şunu istedi kredi kartından göndersene. bende sandimki telafi rtmek için güzel güzel konuşacak benimle
- +1 yıl
Öyle diyorsa sıkıntı var. Bence erkek para istememeli kadından. Kadına ise elinde ne varsa vermelidir.
Soran+1 yılYani zaten istemiyorum ondan ama elimdeki tüm parayı istedi benden iki üç gün arayla
- +1 yıl
Erkeğin istisnalar haricinde para istemesi hoş değil.
Soran+1 yılBencede
+1 yılben olsam ayrilirim coktan
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten bu gece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin doğum günün ne zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gündü.21 onun 23 benimdi
- +1 yıl
Akrep yay zorr
+1 yılÜzüldüm ama biz erkekler herşeyi unutabilirim sen sevmediğinden falan değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAa inanmıyorum şaka mı bu yalvarırım terket iyiliğin için diyorum af dilerse affetme
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bu kıza evet saçma alınganlık yaptın adam haklı diyen varsa siteyi terketsin yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılE sana semeri takmış çekiştiriyor sende haken daha soru mu soruyorsun? her şey açık degil mi?
00 Yorumla
+1 yılErkek adam çapkın olur, hangi birinizi hatırlasın...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana değer vermiyor ve seni cepte olarak görüyo kendine saygın varsa böyle bir pislikten ayrılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bu yaşına kadar hep şımarık mı büyüdün acaba?
110 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılbu ne o zaman şımarık şımarık soru
Soran+1 yılŞımarık mi
Soran+1 yılBı mesaj atabilirdi
Soran+1 yılBu şımarıklikmi
Cevap sahibi+1 yılevet hata senin işte
Cevap sahibi+1 yılsen şımarık mı büyüdün de karşındakini simartiyorsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılhakedene hakettiğini ver fazlasını değil
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılnerede yaşıyorsun sen
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ım kızlarımız ne kadar temiz kalpli.
10 Yorumla Unutmuş olduğunu gösterir sanki 🤔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Unutmuş olabilir çok norrmal
10 Yorumlahiç de alınganlık değil bence.
10 Yorumla
+1 yılBelki unutmuşta olabilir
10 Yorumla
+1 yılAdam umursamıyor bile seni
10 Yorumla
+1 yılAbooo cidden büyük sorun
10 Yorumla
+1 yılAlınmakta çok haklısın. Doğum gününü unutması büyük kabalık ve sevgisizlik.
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat