Bugün benim doğum günümdü sevgilimde askerde ve doğum günümü kutlamadı ben özel günlere önem veren bir insanım onunkini kutlamış tm ama benimkini unutması kalbimi çok kırdı kavga ettik sizinde doğum gününüzü unutan sevgiliniz oldumu😏
Cevabın nedir?
+1 yılO değilde gerçekten sevgiline sabır versin o adam orda kaç tane erkeğin kokusunu çekiyor her gün traş oluyor botları giyip ayağını yara ediyor bunun komutanı var orda iyi olmayan yemekleri yiyor oraya koştur şuraya koştur şu parkuru yap ondan sonra sevgilimin doğum günü diye senimi arasın orası tatil yeri değil askeriye kendine gel o askerdeyken ona mutlu güleryüzlü konuşmalısın birde senin tribini çekemez allahım yarabbim ya
034 Yorumla- +1 yıl
Sen sıkıntı yapma ya askerde değil o tatil yerinde zaten at tribini çekinme allahım uygulamada nelerle uğraşıyoruz
Soran+1 yılMerak etme bende onun tribini çekiyorum insanlar askerdeyken de kutlayabiliyor dogum günlerini sevgililerinin.
- +1 yıl
Orası askeriye sevgili tribi çekme yeri değil az git sevgiline tripten çok mutlu hoşgörülü davran sen burda yatağında yatarken iş yaparken o adam orda neler çekiyor ilişki yürütme namına birşey bilmiyorsunuz
Soran+1 yılSendenmi öğrenicem ilişki yürütmeyi ben ondan bana hediyemi hazırla veya videomu hazırla dedim dün aradığı zaman dogum gunun kutlu olsun aşkım diyebilirdi çok mu zor birşey bilmiyorsunuz konuşmayın allah aşkına
- +1 yıl
Peki onun orda neler yaşadığını biliyormusun sen bana burda öğretmeye çalışma askeriye namından senden daha fazla biliyorum çünkü babam komandoydu doğuda askeriyede olan sevgiline böyle davranarak ilişki yürütemezsin sen burda yan gelip yatarken o ne dertlerle uğraşıyor hem seni özlüyor hem ailesine kardeşini ve sen hala askeriyede doğum günü kutlanıyor diyorsun o adam annesinin hasretini çekiyor senin hasretini çekiyor ama sen hala trip derdindesin kb kızım sen ilişki yürütme namına birşey bilmiyorsun askeriye namına hiç birşey bilmiyorsun şimdi sevgilini allah sabır versin daha kaç ayı vardır neler çekicek bilemessin neyse lütfen üstadımız ilişki yürütme uzmanı ablamıza saygılar nsndn
- +1 yıl
Dur birde sen evlilik yürütecen dimi kdnsbdbs ay ne güldüm
Soran+1 yılYa kızım sen hasta falanmısın bende biliyorum ne şartlar altında askerlik gördüklerini askerlerimizin hergün arıyor aradığı zaman dogum gunun kutlu olsun diyemiyormu bukadar mı zor ki ben en başında demiştim önem veriyorum özel günlere diye seninde askerde sevgilin olsun senide görücem ben bu söylediklerimi birgün hatırlarsın.
- +1 yıl
Evet gitsin ama o askerdeyken ben özel günleri önemsemem güzelce askerliğini yapsın hergün ona güzel sözler söylerimki günün yorgunluğunu benimle atsın askerde olan sevgilime trip atacak kadar salak değilim ben
- +1 yıl
Belki bazen takarım üzülürüm benimde kafam yerimde olmaz ama empati kurarım ve salak düşünceleri kafamdan atarım.
Soran+1 yılTamam görürüm ozaman ben seni asker beklemeyi kolay sanıyorsunuz herhalde siz en az onunla askere gitmiş kadar oluyorsun dışardan laf söylemesi ne kadar kolay geliyo insanlara
- +1 yıl
Ve şunuda düşün sevgilinin midesi bozulmuş olabilir çünkü askeriyenin yemekleri ana yemeği değil
- +1 yıl
Tatlım annem 15 ay bekledi
- +1 yıl
Banamı öğretiyorsun ya
Soran+1 yılBen annendenmi bahsediyorum
- +1 yıl
Allahım küçük yaştaki insanlarla uğraşıyoruz kıytırık üniversitede kıytırık bölümlere gitmiş kızlarla uğraşıyorum allahım sana geliyorum ya
Soran+1 yılBanane annen 15 ay beklediyse
- +1 yıl
Bilgisiz insanlarla daha fazla konuşmayacağım
Soran+1 yılYa bir defol git salak insan senin yaşın kaçki ablalık taslıyosun hangi üniversiteye gidiyorsun egona başlıyım senin
- +1 yıl
İTÜ Tatlım gel istanbula sokayım kampüsüme seni az gez hayalinin kampüsünde gel
- +1 yıl
Söyle adresini arabamla getiriyim seni
Soran+1 yılTabi canım eminim itüdesindir zaten
Soran+1 yılBu kafayla seni itünün önünden geçirmezler
- +1 yıl
Hem sana askerlikte olan sevgiline nasıl davranacağını öğretiyim
- +1 yıl
Tatlım gel diyorum
- +1 yıl
Söyle adresini
- +1 yıl
Kendini haklı çıkarmayı çalışan bir canımsın sen
Soran+1 yılBen şimdi bir gelicem sana sen git başkalarına akıl hocalığı yap olmayan aklınla
- +1 yıl
ya da istersen ösym sayfasınamı giriyim
- +1 yıl
Ya daha türkçeyi konuşamıyorsun kes sesini lan
- +1 yıl
Canımı sıkma senin o olmayan beynini
Soran+1 yılKendimi haklı çıkarmak gibi bir lüksüm yok ama senin fazlasıyla ego kasmak gibi bir niyetin var
- +1 yıl
Hadi gel bakayım
- +1 yıl
Gelsene
Soran+1 yılYa defol git sayfamdan kimlerle uğraşıyorum
En İyi Cevaplar
Olur öyle ya.. Bu sebepten tartışmayın, hem askerdeymiş baksana orda günlerden ne farkında bile değildir.. Emir altında olmak da kolay değil kaç çeşit insanla bir arada. derdi sıkıntısı var mı nasıl bir psikoloji içinde bilmiyoruz bunun için trip atmaya gerek yok Doğum Günün Kutlu Olsun sıkma tatlı canını :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHep askerliğini bahane etmesine sinir oluyorum tek askerlik yapan o değil askerdeyken de insanlar sevgilisinin doğum gününü kutlayabiliyor ama bunda yok öyle birşey
Of düşünsene askerdesin; can derdi, 83733 adamla aynı ortamda yaşama derdi, yüksek disiplin falan sonra bir tip gelip doğum günümü kutlamadın diye kafa açıyo... düşman başına
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sen bir gitsene canım ısım nesin tasası sanamı düştü
Soran+1 yılSenin gibilerin yorum yapmasını ben istemedim ama şimdi defol git sorudan
adam orada can derdinde sen doğum günü derdindesin. sırf kaprissiniz, sonra niye yabancı hatun. aha işte bu yüzden hayatıma bir tane Türk kadını aldım. sonrası asla...
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam can derdinde olduğunu biliyorum insanlar askerdeyken de sevgilisinin doğum gününü kutlayabiliyor
Soran+1 yılEgoyla ne alakası var acıklansa a birax
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAskerde her gün monoton ve yorucu geciyordur adam günleri takip edemez ki bazen ben de bugün günlerden ne acaba diyorum işler üst üste gelince aklından çıkmış olabilir insanlık hali anlayış göster. Öyle biri olmadığını biliyorsan kızma ona. Askerden geldikten sonra unutursa 2 kat kızarsın :D
00 Yorumla Adam askerde doğumgünü mü tek derdi. Adam can derdinde sennneyin derdindesin. Anlayışlı olun azcık ya. Noldu kutlamayınca giremedinmi yeni yaşına. Geniş düşünmeyi bir öğrenemediniz. Sen şimdi ayrılırsında doğumgününü kutlamadı diye. Sonra bu kafayla evlenip boşanıyorsunuz.
00 YorumlaYa herkes askerdeyse çok zor demiste, şimdiki askerlikler eskisi gibi mi sanki. Telefon bile serbest. Abim 2 sene önce gittiginde gayet de her gün arayıp sorardı, biz de onu. Doğum Günü belki çok çok önemli bir şey değil ama burda kızın takıldığı şey zaten farkindaysanız dediği gibi hediyeler sürprizler uzun mesajlar değil. Sadece hatırlanmak istemiş. Unutulduğu için bu kadar kırılmış. Çoğu kişi buna trip der ama kız sadece unutulduğu için kırılmış. Çok seven bir insan sevdiği kişiyle ilgili bir şeyi unutmamalı bence. En azından doğum günün kutlu olsun sevgilim diye kısa bir mesaj bile atabilirdi.
00 Yorumla
+1 yılOlmadı ama ben unutuyorum. Unuttuğum sevmediğim anlamına da gelmedi hiç. Kadınlar detaylara çok önem verir, erkekler vermez. Bence bir insanın doğum gününde özel olan hiç bir şey yok. Elbet bir gün doğacaktın zaten. Benim doğum günümün kutlanmasını da saçma bulurum ben. Seni seviyor mu ona bakacaksın, adam sürekli takvim mi kontrol ediyor. CS GO'da kafadan vurmak için imleci nerde tutmak lazım tam, halı sahaya kaleci kimi çağırsak, maaş da bu ay 10 günde eridi gibi şeyler var adamın aklında.
00 Yorumlaprofilindeki fotoya bakiyorum dunya guzeli bir kiz bide sevgiline bakiyoeum okuz kadin ilgi ister deger ister kadin cok nazik bir canli ama gidip boyle adamlari nasil buluyorsunuz hayret heraldr şu klise dogru serefsiz olacakki adam kiz ona asik olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten onunki 1 agustos tu ben kutlamış tm birde insanlık hali diyor
- +1 yıl
Kxkdkdkdjdjkskdmdkdkfkdkd
Soran+1 yılYa allah aşkına bir git
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma... Özel gün dediğin şey altı üstü senin doğum günün, hatırlansa ne hatırlanmasa ne? Çocuk asker de işi gücü yok senin doğum gününü mü hatırlayacak? Ve bunun için birde kavga ediyorsunuz!! Ben şu kadınları anlamıyorum, ne arıyorlar şu özel gün dediklerinde bilmiyorum ki... Olmasa olmuyor mu? Olmayınca ne oluyor?
00 Yorumla
+1 yılEvet oldu kendimi tuttum ve sonraki gün söyledim unuttuğu için utandı ama pek değişen bir şey olmadı bende pek kafaya takmadım açıkcası hediyesinde falan değilim zaten sevgililer gününü kutlamayan biri bu durum beni pek şaşırtmamıştı ama üzücü
00 Yorumla
+1 yılÇok takmayın böyle şeyleri evet böyle zamanlarda hatırlanmak çok güzel ama unutulduğunda aşırı davranmamak lazım insanlık hali iş güçten unutulabilir varsa böyle bir durum gurur yapmayıp ama tam da söylemeyip hatırlatmalı sevdiğine
00 Yorumla
+1 yılNerede asker belki operasyondadır arayamamıştır? Normalde büyük skntı sevgilinin dogum gunu unutması ama askerdeyse iş değişir.. Tabii de yine de bir telefon cok zor olmasa gerek...
03 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlatmaya çalışıyorum ben ondan uzun mesajlar beklemiyorum hediyeler beklemiyorum sadece telefondan kutlasa yeterdi ama yapmadı.
- +1 yıl
Farkındayım.. Seni anlayabiliyorum. Askerde olmasıydı daha sert elestırırdım. Okuzlugu gectım deger vermeme, layıkıyla sevmeme anlamına gelir cunku.
Bir insanın sevgilisi bile dogum gununu kutlamayacaksa böyle bır gun niye var? Ya da bu sevgili niye var?
Soran+1 yılAskerde diye bahane üretiyor anlamıyorum bunu
+1 yılAskere gitmeyen o zorluğu bilemez arkadaşlar askerdeki bir insan su içmeye bile vakti olamayan bir imsandır lütfen biraz anlayışlı olun böyle basit konulardan tartışma çıkarmayın
00 Yorumlaya benim sevgilimde çok unutkan herşeyi unutıyo insallah dogum günümü unutmaz unutursa bile çok sorun etmem çünkü hatırlaması sürpriz olur benim için zaten :) herşeyi unutuyo
00 YorumlaBence ona kızmamalısın. Şuna askerdeymiş bak belki uygun bir yer bulamadı telefonla aramak için veya ortam müsait değildi. Askeri ortamı bilmediğiniz içimdiler böyle şeyler çok basit geliyor ama biraz saygılı ol arkadaşına karşı bence ☺️. Sonuçta emir altında
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm senin adına ama Askerde günler o kadar zor geçiyor ki kim bilir şu an kafası ne kadar karışık ve bunalım da..
00 YorumlaBelki özel günlerden çok beraber vakit geçirmeye önem veren birisidir. Ya da morali bozuktur o an unutmuştur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Asker olan adamın ne cileler cektigini biliyo musun sen? Sacma salak triplerinize son veremiyorsunuz madem arada bir zamanını kollayın bari. Yazık.
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı. Neyse. Doğum gününü kutlayayım o halde maden doğum gününmüş. Umarım barışırsınız ve umarım bir daha af buyur ama odunluk yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılBenimkini ona bakarsan hiç kimse kutlamadı takıyor muyum? Hayır.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen özel günlere önem veren biriyim onun kutlamasını isterdim hediyede gözüm yok
- +1 yıl
Benimde hediyede gözüm yok kimse demedi banada d. g. k. o ne var bunda boşver 😃
Soran+1 yılBen önem veriyorum işte
- +1 yıl
Tamam sen önem ver ya off vah vah çok üzüldük arkadaşlarla ağlıyoz burda 😢😃
Soran+1 yılSıraylamı gönderiyorlar bugun sizi bana? Dalga geçmeniz içinmi sordum bu soruyu
- +1 yıl
Parayla gönderiyorlar bilemedin..
+1 yılAskerde olmasa sorun edilirde şimdi kafası pek iyi değildir mazur gör bence.
#MelankolikDuygular00 YorumlaAskerlik büyük deplasman zamanı olmamıştır klindn çıkmış olabilir kızım çocuğa
00 Yorumla
+1 yılBence sevgilin olmak üzere kutlaması gerekirdi hemde ilk onun kutlaması gerekirdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende çok önem veriyorum da insanlar hiç umursamiyor
00 Yorumla Kötü bir durum ama mutlaka açıklaması vardır ,) Mutlu senelere :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belki de bir yaş daha yaslanman onu uzuyor, omrunden bir yıl daha eksilmesi onu kahrediyordur?
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım ölüyor kahrından 😂
Soran+1 yılAyrılırım zormu
adamın dağda tek derdi senin doğum günün değildir, anlayışlı olmaya çalış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ayrıl biz sevgili olalım. Bu nasıl bir rezalet yahu? Dağlara taşlara
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için özel olmayan günleri çok iyi hatırlıyordur ama
00 Yorumla Bence askerde olan birine böyle davranman çok saçma
10 Yorumla
+1 yılÇokta mühimdi. Dünyadaki en saçma şeyler den biri doğum günüdür.
00 Yorumla
+1 yılUnutmuştur dalgınlığına gelmiştir üzerinde durma bence
00 YorumlaDoğum günümün kutlanıp kutlanmamasını önemsemiyorum jsjsjja
00 Yorumla
+1 yılYa bence unutmuştr ama gayet normal asker adam sonuçta ya da fırsatı olmamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSondaki smiley aklimi karistirdi üzüldünmü yoksa sevindinmi
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm
+1 yılBelki operasyondadır. Belki piskolojisi bozuktur. belki unutmuştur.. bilemedim.. üzülme ama.
05 Yorumla
Soran+1 yılDün zaten silah atmışlar bunlara ama ne biliyim kalbim çok kırıldı
- +1 yıl
Kırılmasın... Önünde çok uzun yıllar var.. Allah mutluluk ve güzel bir birliktelik versin. :D
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Bu arada mus mutlu yıllar <3 <3 :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAllah allah asker o farkındamısım? Anlayışlı ol biraz
00 YorumlaNormal neyse de askerdeyse çok sıkıntı yapmasaydın keşke
00 Yorumla
+1 yılbenim de doğum günüm bugün :) daha uyumadım ama uykusuz olucam büyük bir bölüm sdhsds doğum günümüz kutlu olsun..
00 Yorumla
+1 yılAskerde olan kimseyle kavga etmem çünkü farklı bir psikoloji içinde oluyorlar üzmek istemem
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin genel tavrı yine mi doğum günü hediye sürpriz vs her yil ooffff
00 Yorumlayaptıgı çok ayıp mazereti olaamaz doğum günün kutlu olsun kuzu !
00 Yorumla
+1 yılYerini tutamam ama iyiki doğdun... askerdedir anlayışlı ol canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlık hali diyeceğim de yani sonuçta kız arkadaşın unutmamalıydı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın hele önem veriyorsan çok haklısın
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnem veriyorum ilişkinin başındada demiştim zaten
- +1 yıl
Önem vermemiş senin düşüncelerine sana kalmış ama soğuk yapabilirsin
Soran+1 yılSoğuğım zaten gönlümü almaya çalışıyor
- +1 yıl
Haklısın valla
Umarım sırf bu yüzden olay çıkarmamışsındır
00 YorumlaBelki yoğunluktan falan unutmuştur ya
00 YorumlaEvet benimde olmustu oyle bir okuz
00 Yorumla
+1 yılGece kutlayacaktır bekle..
00 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun btw
00 Yorumla
+1 yılEvet olmuştu çok kırıcı
02 Yorumla- +1 yıl
yazzikk xd
- +1 yıl
@nickbulamayanbirüye 😭😭😭😭
+1 yılNet ayrılık sebebidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBıraz uzuntunu yansıtmalısın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ciddi olamazsın nasıl kutlamaz olacak iş değil..
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmek içinmi yazdın
Soran+1 yılSek ozaman yavaştan
Ya adam askerde bir sal
00 Yorumla
+1 yılDaha vakit var kutlaması için kutlar belki
00 Yorumla
+1 yılAramak için müsait zaman bulamamıştır.
00 Yorumlaasker sonuçta unutması normal. kafası dagınıktır
00 Yorumla
+1 yıloldu ben sallamam öyle şeyleri..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Sevgilin olduğuna emin misin kanka
00 YorumlaAsker olduğu için hoş görülebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılAcelesi yok hanımefendi gün uzun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olduguna emin misin
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği