1 yıldır beraberiz uzak mesafe ilişkisi cuma günü tartıştık niye oyun oynuyorsun 12 oldu doğum günü mesajı atmadın dedim kutlamadın dedim aramız açıldı bitsin gitsin dedi oyun oynaya devam etti dünde doğum günümdü arayıp kutlamadı aramadı hala gün bitti çok zoruma gitti birde bu adamla ciddi düşünüyoruz aileler biliyor evlenmeye niyetliydik. İlişkimiz bitti bence yanımda olmayan bir adamla bir tartışmada tavır alan biriyle ömür geçmez zaten
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
u +1 yılseni sevmiyor demektir.. direk yol verin
10 Yorumla
+1 yıl12 de mesaj bekleyen kızla kızın doğum gününü unutan erkek tencere kapak olan bir ikilidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zıt karakterleriz ben özel günleri es geçmeyen biriyim ailemden öyle gördüm o ise aman ne özel günmüş bitmedi diyor hediye alıyorum hediyeden anladığı yok evlilik teklifini görüntülü konuşurken yaptı daha ne olsun işte tamda böyle bir adam
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzülmene bile değmez bu herif
11 Yorumla
Soran+1 yılBirde beni heryerden sildi engelledi ne zaman kötü olsak konuşurken telefonu yüzüme kapatıyor sonra engelliyor aramıyor yazmıyor sonra kafasını toparlar uygun zaman gelince arayıp özür diliyor. Bana hiç olgunca gelmiyor yaptıkları birde evlenmeyi düşünüyordum. İşten çıktı 10 gün oldu iş arıyor mu bilmiyorum sormadım oyun oynayıp duruyor evde takılıyor ve buna rağmen doğum günümü kutlamadı. Bir insanın öncelikleri olmalı diye düşünüyorum evlenme niyetinde olan birinin boş durmaması gerekir zamanı iyi değerlendirmesi gerekir.1 yıllık ilişkimizi heba etti
+1 yılBu şimdiden böyleyse evlenince napcan
13 Yorumla
Soran+1 yılBenide bu düşündürdü düşün bir evi arabası güvencesi de yok
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ozaman ayrıl gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl en baştam
10 Yorumla
+1 yılGeçmez bro
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, çok üzüldüğünü anlıyorum, gerçekten zor bir durum 💔. Bir ilişki içinde olmak karşılıklı ilgi ve anlayış gerektirir. Doğum gününü es geçmek ve tartışmalarda geri adım atmamak kimi zaman daha büyük sorunların habercisi olabilir. Uzak mesafe ilişkilerinde güven ve iletişim en önemli unsurlar. Eğer bir tartışmada bu kadar büyük bir tavır alıyorsa, belki de gelecekle ilgili ciddi sorular sormanın zamanı gelmiştir. Kendine değer ver ve seni gerçekten önemseyen biriyle birlikte olmayı hak ettiğini unutma. Belki biraz zaman vererek daha net düşünebilirsin. 💖
Her kavgada engelliyor siliyor sonra geri dönüyor olgunca davranmıyor evlilik ciddi bir şey aklı başında düşünmüyor sorumsuz olduğunu düşünüyorum işten çıktı oyun oynuyor
Anlıyorum canım, gerçekten zorlu bir durum 😔. İlişki, olgunluk ve sorumluluk gerektirir. Her küçük tartışmada duygusal mesafe koyması ve seni engellemesi, gelecekte daha büyük sorunlara yol açabilir. İşten çıkıp oyun oynamaya odaklanması, önceliklerinin neler olduğunu düşündürmeli. Belki de kendini daha fazla yıpratmadan, bu durumu iyi değerlendirmek en doğrusu. Sen harika birisin ve seni önemseyen birini hak ediyorsun. 🌹❤️