2 yıldır unutuyor yıldönümümüzde de unuttu ama eskiden hoşlandığı kızın doğum gününü kutlamıştır sorunca da onunkini telefona kaydettim dedi sizce beni seviyor mu?
Seviyor
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 yıldır unutuyor yıldönümümüzde de unuttu ama eskiden hoşlandığı kızın doğum gününü kutlamıştır sorunca da onunkini telefona kaydettim dedi sizce beni seviyor mu?
Bunlar aslında saçma şeylerdir aranızda güven bağınız varsa, birlikteyken huzurluysanız sevgi vardır aranızda. Tarihi unutması sevmediği anlamına gelmez, belki bir ihtimal ama illa sevmiyor mudur diye düşünme bence. Tarihlerle arası iyi değildir belki ona sor bakalım annesinin doğum gününü biliyor muymuş. Bilmiyorsa onu da sevmiyor anlamına mı gelecek 😁. Bu mevzular ergencedir aslında he sen önem veriyorsundur ona bunu söylersin dedikten sonra o da dikkat edecektir he etmezse senin sözlerine ehemmiyet vermiyor demektir işte o zaman sevmiyor dersen dersin. Şimdi adını koyma hemen.
Bu olaya nereden bakarsak bakalım üzücü bi durum. Hatırlanmak güzel şeydir, illa kalkıp lüks hediyeler alsın demiyorum bi mesajla bile düşünüp kutlaması insanı mutlu eder. 2 sene diyorsun bir de, madem ilk sene unuttu bu seneyi nasıl unutuyor? Olur olmadık insanların bile doğum günleri aklıma gelir. Bu onları çok sevip, çok umursadığımdan mı şu an? Hayır elbette. Zamanında verdiğim o değerden ötürü yadımda kalıyorlar. İnce düşünen insan her zaman iyidir, ruhu ince ve naif olmalı bi insanın. Yaptığı açıklama çok gurur kırıcı bi kere.. “onunkini telefona kaydettim.” de ne demektir? Madem öyle seninkisini de takvimde işaretlesin, notlara kaydettsin. Seviyor sevmiyor kısmına gelince ona biz karar veremeyiz ha ama verdiği değeri soracaksan ben bile soruyu okurken o değersizliği hissettim. Değer vermediği kesin.
İnsanlık hâli unutabilir. Ben de kendime o kadar güvenirken unutmuşluğum vardır.
Sevgilinin telefonuna kaydetseydin, 1 hafta öncesinden sonra da 3 gün öncesinden ve tam da o güne haber versin diye ☺️☺️ problem etme sevgi bunlarla ölçülmüyor maalesef.. Birebir yaşamış birisi olarak söylüyorum 😅
2 yıl üst üste oldu yıldönümünü de unuttu
O zaman o kişi bazı şeyleri koyvermiş. Sorsan seviyorum da diyebilir ama yaptığı düşüncesizlik, kabalık. Bunu ona ilk doğum gününü unuttuğunda söyledin mi? Ne dedi?
Unuttum aklıma gelmedi telafi ederim dedi bir şey yapmadı.
Peki telâfi etti mi?
Hayır etmedi
Belki de bir şeylerin sonuna gelmişsinizdir. Karşı tarafın tavırları bunu işaret ediyor.
Ama bitsin diyince de saatlerce ağladı bitmemesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor
Evlenmeyi düşünüyorsan dikkâtli düşün derim. Ciddi düşünmüyorsanız sal gitsin
Ailesiyle tanıştım ciddiydik ama soğumuş gibi hissediyorum
Gerçekten sevdiğini hissediyorsan, o anlık gıcık olursun sinir olursun ama kolay kolay soğumuyorsun, soğuyamıyorsun. Birkaç gün akışına bırak.
Sen ondan ayrılmayasın diye saatlerce ağlayacağına, bazı şeylere önem vermesi gerektiğini ciddi ciddi anlatsaydın. Biraz da sert bir dil kullanmalısın, bazen insan yapar yapar, karşısındaki insan sesini çıkarınca son raddeye geldiğini anlar. O raddeye bir daha getirmemesini söylemelisin bence.
Geçen sene de böyle oldu bayağı kavga ettik bir daha olmaz falan dedi ama aynısını bu sene de yaşadım
Hayat senin hayatın, o adamla devam etmek de bitirmek de senin elinde. İyi düşün öyle kararını ver bence
Sence seviyor mu? 🙄 Doğum gününü bile unutmuş, ona nasıl hâlâ sevgilim diyebiliyorsun? Ben olsam direkt engellerim bir şey demeden. Hadi bir hediye almadın etmedin, bari mesaj ile bile kutlasan yeterdi be! 🤷♂️
Cevap
29Cevap
Sevmiyor tabi ki de ben sevgilimin doğum gününü unutmazdım
yıl 2018 aylardan ocak. doğum günüm. lisede son sınıfım. okul arkadaşlarım zaten bilmez doğum günümü falan o bölümü atlıyorum. her zaman oturduğum kafeye geldim bir kahve içip test çözmek için. masaya oturdum ve kısa süre içinde garson geldi. oturmuş olduğum masanın rezerve olduğunu ne kısa süre içinde doğum günü kutlaması yapılacağını söyledi. sorun değil dedim ve üst kata çıktım. garson kahvemi getirdi ve suratımın masa değiştirmiş olduğum için mi asık olduğunu sordu. hayır dedim sadece bugün doğum günüm kimse kutlamadı dedim. garson da üzüldü halime. o gün akşama kadar ne en yakın arkadaşım ne de kız arkadaşım kutladı. tarihi karıştırdıklarını söyleyip özür dilediler. kız arkadaşım 2 yıldır, en yakın arkadaşım da 4 yıldır benimle beraberdi. şimdi ikisi de hayatımda değil. kafam daha rahat.
Aga.. bilmiyorum da ben erkenden kutlayayım brom, gelecek geçmiş doğum günün kutlu olsun
Seviyor ya da sevmiyor demek doğru gelmedi bana ama senden çekinmediği belli. İnsan unutabilir, bunu bilince de telefona hatırlatma falan yazabilir. Bunu senin için yapmadığına göre en iyimser bakışla senden ve tepkilerinden çekinmiyor diyebiliriz. Ancak benim görüşüm sana özen göstermediği yönünde maalesef.
Bana istediğim özeni göstermeyen biriyle asla zaman kaybetmek istemem.
Hemen öyle ön yargılı olma. Bu adam da belki unutkanlık vardır. Sana genel olarak nasıl davranıyor? İsteklerini ve ihtiyaç duyduklarını manevi ve maddi yönünden de karşılıyor mu? O da artık telefonuna kaydetsin oldu bitti, iyi bir fikir üretmişsin.
bir şey dicem gerçekten çok saçma olm garip yani unutmuş olamaz mı insan kendi doğum gününü unutuyor biraz fazla tepki veriyorsunuz bu biraz abartıya kaçtı hem de bayağı kaçtı unutabilir normal insanlık hali yoksa ay bu sevgilimin doğum günü bunu asla asla ama asla unutmamam lazım mı der bu kadar tepki gösterdim ama yani abartıyorsunuz sevmekle hele ne alaka
Sorman bile saçma yani sevmiyor belli ki insan sevdiği kişinin en ince ayrıntısına kadar ozel gunleri de dahil bilmeli.
Seviyor ne yani unuttu diye sevmiyor anlamına mı geliyor saçmalamayın sizden daha öncelikli işleri olduğu için aklından kaçırmış
Seviyor. Çünkü sen onun için hergün yeniden bir doğuş yaşatıyorsun bundan dolayıda bir güne bağlı kalmıyor.
Dilara arıkanlı falan mı dinliyon sen bu nasıl savunma snnsnnddn
@nklcklskdjdj Yok be tanımıyorum onu. Nasıl çıkış bulabilirim diye düşündüm böyle bişey geldi akıma hsandasd
Kendimi Akasya Durağı'ndaki Gülbin gibi hissediyorum Sinan bana yalan söylerkn fıgokgfıdııdıdfı
@nklcklskdjdj sakin ol bu sadece bir şaka kjsanda
Tamam jsjdjdj
@nklcklskdjdj şakada bu kadar etkilendiysen gerçeği düşünemiyorum asıudnasjk
Ondan dolayı sevgili yapmıyorum dkdkdndndnjs
Doğum günü kutlamayla sevgisini değerlendiriyorsan zaten sevgilin değil, çıkar ilişkisi kurduğun biri demektir.
Sevdiğini ve umursadığını düşünmüyorum. Yuh yani, İnsan bu günleride unutuyorsa bence Sevgili olmayıda hak etmiyor
Hangi şartta olursa olsun sevgilisinin doğum gününü unutan birisi değer vermiyordur en azından gerektiği kadar.
Yani tamamıyla direkt sevmiyor diyemem belki özel günlere değer vermeyen biride olabilir huyu böyledir hiç bilmiyorum
Unutabilir yaşadığı sorunlar olabilir, sıkıntılı günler geçiriyor olabilir o yüzden sevmiyor anlamına gelmiyor
Ben Hayat kadının Doğum Gününü unutmuyorum Sevgilinin Doğum Günü unutulurmu Yaa Değer Vermiyor Bence Sana Ve Özel günlere
Doktor raporlu unutkanlık teşhisi yoksa işler sıkıntı
Ebu Cehil gelip cuma namazına davet etse daha inandırıcı olur sevgisinden o kadar diyim
Bende unutuyorum hep😒 ama seviyorum da... sevgi bunlarla ölçülemez
Demekki aklı hala eski sevgilisinde senden daha fazla seviyormuşki unutamamış ayrıl bence
Unutması çok üzücü, aklı başka yerlerde olsa bile , geçerli bir sebep değil
Seninkini de telefona kaydedebilirdi. İhmalkar gibi ya da parasinin olmadigi zamanlara denk geliyor.
Sevmiyor hala aklı eskisinde senle tahminimce daha çok cinsellik icin konuşuyor
Sevmiyo net insan sevdiğiyle ilgili her şeyi bilir ve unutmaz.
Seven unutmaz bence. Sevgilisinin doğum günü için haftalar öncesinden hazırlanan erkekler var.
Bunu seçmek istemezdim ama kaydetsin kutlasın değer versin
Hayır seni sevmiyor, seven bir insan sevdiği insanın her şeysini ezbele bilir
Üzücü bir durum ama maalesef sevmiyor ve önemsemiyor 🥺
Sevmiyor diyemem ama gerektiği kadar önemsemiş olsaydı unutmazdı muhtemelen.
İnsanlık hali unutabilir ama unutmasa daha iyi
Bende çok unutkanım ya tarihler konusunda özellikle en sevdiğim insan olsun yine de doğum gününü zar zor hatırlarım eğer kutlamadıysam pişman da olarak suçluluk da hissederim ama bu demek değildir ki o insanı sevmiyorum
Sevmiyor yaşadığım için söylüyorum yüksek ihtimal hayatında başka bir kadın var
Eski sevgilim öküzdü ama o bile unutmadı doğum günümü
Sevgiyle olculmez de bu bence değer vermiyor ya da seni her turlu cepte goruyor onemsemiyor olabılır seni kaydetme iş bıle garanti goruyor cun ku
size sormam gereken şeyler var
Ben hic sevmem dogum gunu merasimlerini. İnan cocugum 5 yasina girecek.2 defa cevre baskisi ile kutladik. Kocami belki bi defa kutlamisimdir 🤣 sevmekle alakasi yok. Onemsemiyorum. Dogmus bitmis o kadar benim icin bu mevzu
Valla seven bi kekin üstüne mum koyar yinede kutlar onemsese umtmaz bnce ayrıl güzel değerin yok onda
Sevmiyordur sende seni sevmeyen biri için ne kendini üzmeye çalış ne de düşünüp hayatını mahfetme, isteseydi kutlardı bahanelere gerek yok.
ONUNKİNİ TELEFONA MI KAYDETTIM DEDİ sen mi ayrılırsın ben mi üzülme kızzz daha iyisini bulursun
Yani demekki aklı onda ama yinede senin kararın
Sana değer verse 1 haftadan hatırlardı çok sallamamış
Ben bazen halısahaya kimi çağırdığımı bile unutuyorum normal şeyler
Takılmayın şöyle şeylere ya.
Sevmiyor kardeşim nerden biliyorsun diye sorma
Seviyor sevmiyor denmez de yine de bı tat kaçırır
Sevgilin değildir bi yanlışlık vardır
Aşkından geberiyor 😂
Sevgili olmuyorsunuz bence
Sevseydi önemserdi sevmiyo
Bence sevmiyor.
anlattığına göre sevmiyor