Bugun benim dogum gunum😞 biraz kirildim acikcasi.. hic bisey yokmus gibi gayet normal gunaydin yazip isine bakiyor hala yazmadi 🙈normalde gece kutlar konusur uyurduk 8 senedir unutmazdi cok mu abartıyorum 🙈 ama beni son zamanlarda umursamiyor sanki..
duygusal bi insan oldugum icin üzülüyorum her seye😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişte yaşamışlığım oldu, unutulması tabi ki insanı kötü hissettirir.. ilişkisi olan biri için özel bir gün.. madem bu gün doğum günün, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında yeni yılında tüm mutluluk ve güzellikler seninle olmasını temenni ederim 🙏 🌸 🎁🎀🎂🎈🎊🎏🎇🎆
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim böyle guzel dogum gunu mesaji almadim dun mesela hic biraz duygulandim su an okurken Allah razi olsun 🥰✨🙌🏻🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim 🙂🌸 hatırlanmak güzeldir, güzel insanlara sahip olmak lazım bu hayatta... biraz olsun gülümsetebildiysem ne mutlu bana... gelecek güzel yılların olsun 🎁🤗🤗💫⭐
En İyi Cevaplar
8 yıllık bir ilişki süreci fazlasıyla uzun bir süreç yani bu seneler içinde her insan gibi alışık durumlardan sıkılmış ilişkiyi renksiz bulmuş ilgisi azalmış olabilir , partnerinle daha farklı eğlenceli aktiviteler yapmayı denemelisin eminim sizin için de değişiklik olur. Belki de bir sıkıntısı vardır insanlık hali unutkanlik kadar normal bir şey yok ha tabi sonrasında hatırlaması ya da senin ona söyleyip hatırlattığı taktirde özrünü güzel şekilde dilemesi lazım eğer bunu yapmazsa sıkıntı o zaman endiselenebilirsin. Ama bunu düzelttigi sürece endiselenmee söyle bakalım ne dicek tepkisi nolcak yaz gelismeleri 🤍
13 Yorumla- 1 yıl
Cok dogru diyosun 😔🙏🏻♥️ ona söylemem mi gerekiyor acaba simdi hatirlatma yaparak
- 1 yıl
Evet evet kesinlikle söyle yani doğum günün ne zamandı bilmiyorum ama üstünden bir iki gün geçtiyse ve hala hatirlamiyorsa bu biraz garip olur yani insan illa hatirlar hiç mi story atmadın birileri seni paylaşmadi ya da 8 yıl hani unutulmamali olucak şey değil kesinlikle sor ve buna göre bir karar ver sonuçları ne kadar zor olursa olsun seni önemsemeyen birini onemsemen sana zarar verir
- 1 yıl
Tabiki de hayır bence hatırlıyo ve sana süpriz yapicak
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkiler bir süre sonra yozlaşıyor yani hani bir laf var ya köprüyü geçene kadar diye bazı insanlar köprüyü geçtikten sonra kendini salar boşvermişlik gelir nasıl olsa artık elde ettim der bir şeyler yapmaya gerek yok der senden emin olduğu için çabalamayı kesmiştir kısacası
00 Yorumla
Teknoloji var. Benim için değerli insanların doğum günlerini takvimime işledim, bir gün önceden hatırlatır bana. Önemli olan sevdiğin insanlarla beraber geçirilmesi. Başka bir şehire taşınan sevgilim vardı, hiç üşenmez giderdim yanına, küçük bir sürprizle beraber. Mutlaka konuşun derim, beklemeyin çünkü soğumaz bu tip şeyler. Ve saman altında kalması iyi değildir. Bu arada, doğum gününüz ve ömrünüz kutlu olsun @irrelevant97 !
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 1 yılseni sevmemiş o zaman
10 Yorumla
1 yılDiğer yorumları okudum da aslında biraz da kötü düşünmemek lazım yani sekiz yıl geçti ilişkinin baharı bitmiş diye düşünmemek lazım gerçekten şu an hayatında yoğun bir dönem olabilir aklı farklı ciddi bir konu da olabilir hayatın girdapına kendini kaptırmış olabilir ve bu yüzden de unutmuş olabilir. Kendisine başbaşa kaldığınız bir anda tatlı bir sitemle kalp kırmadan neden unuttuğunu sorabilirsin.
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen oyle olmus.. is yerinde sıkıntılar varmış nasıl unuttugumu anlayamiyorum dedi😞
- 1 yıl
Dediğim gibi bazen olabiliyor. Neyse sorunu tatlılıkla hallettiyseniz sorun yok😀
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. 8 senedir berabermişsin muhtemelen unutmuştur. Diğer seneler seni kutladı mi bilmem. Ama sadece bu sene kutlamadıysa üzülme ki unutmuştur. O kadar da önemli değil. O seni hâlâ seviyor.:)
11 Yorumla- 1 yıl
Evet unuttu.. 😞 önemli degil bi mesaj tabi ama kırılıyormuş insan gerçekten hissettim dun
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 8 senedir gece yazdığına göre unuttuğunu düşünüyorum
Süpriz yapacak olsa gece kutlardı yine
Bu şekilde heyecanı kaçar
Bu arada iyi ki doğdun12 Yorumla- 1 yıl
Cok tesekkur ederim☺️🙏🏻 aynen bakicam o yazana kadar bekleyecegim ama unutulacak kadar da degilim aslında yanii 🙈🙈
1 yılhala kutlamadı mı? üzgünüm önemsememiş seni takmayıp önemsemeyeni sende önemseme boş ver doğum günün kutlu olsun yeni yaşında hayatında istediğin tüm güzellikler seni bulsun sağlıkla mutlukla nice senelere
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. İyi ki doğğğğğdduuuuuuunnnn ssssseeeennnnnnnnn
İykiiiiiiii doğdu uuuu nn nnn seeeeennnn14 Yorumla- 1 yıl
Cok tesekkur ederimmm😞🙈
Abartmıyosun, içine doğuyorsa birşeyler doğru çıkıyor illa ki, konuşman lazım onunla bu konuyu, daha önce yapan insan bir anda neden keser ki bunu? O zaman başından alıştırmayacaklar çok saçma.
10 Yorumla
1 yılKendini değersizlestirme. Gercekten onem verse gününü bekler. Yakın bir sey yasadim deger verdigim bi cocuktan. Bitirdim konusmayi. Gerek yok o kadar degersiz degilim. Ona özene özene hediye aldim 00.00 da kutladim. O kutlamadi bile. Defolsun gitsin gereği yok.
Tavsiyem sen de onunkini kutlama. 8 yıldır ilj defa unuttu diyorsan da burnundan getir biraz.10 Yorumla
1 yılYani evet hoş bir durum değil ama ben de unutmuştum sevgilimin doğum gününü ve çok seviyodum da onu ama oluyor bazen insanın kafası çok dolu oluyor. Her yıl böyle değilse sorun olmaz bir de sonrasında bi telafi yapması lazım gönül alması lazım. Ben öyle yapmıştım :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence unutmadı... Senden yorulmuş olmalı... Ne kadar kafası dağınık olsa bile unutulacak bir şey değil...
Sanırım çok darliyor olmalısın günlük hayatta...10 Yorumla
1 yılHayatım 8 yıldır unutmazdı demişsin.
İşi vardır diyenlere şunu söylemek istiyorum bu adam 8 yıldır işi yok muydu işsiz çapsız mıydı. Tabiki hepimiz gün içinde yoğunuz ama ikili ilişkilerimizin sorumluluğunu da yerine getiririz. Kaldı ki 8 yıldır ezberler zaten doğum gününü. Telefondan saate tarihe bakmamış olması mümkün mü madem yoğunluktan dolayı olduysa. Bunun için ayrıl denmez ama tavrını belli et. Eğer ciddi değilse seni de oyalamasın.10 Yorumla
1 yılMerhaba canım aynı durumu bu sene ben de yaşadım ve kendimi hep kandırdım. işi vardır bu kadar büyütmemem lazım diye düşündüm durdum. Kendimi de kandırdım fakat işler her zaman o şekilde ilerlemiyor. Emin ol ki senden öncelikli olan birşeyler vardır. erkekler istese herşeyi yapar demek ki sizin ilişkinizde birşeyler eksilmiş direk sor konuş bizim sonumuz ayrılık oldu umarım sizin çok daha güzel olur.
10 Yorumla
1 yılParasida olmayabilir
Bu ara kafasida dalgın olabilir
Ama senin dediğinde olabilir 8 senedir unutmuyorsa dalgınlığı ele ya parası yoktur ya da başka biri vardır10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDoğum günün kutlu olsun 🥳🥳
Belki sevgilin doğum gününü unutmuş olabilir—bu yüzden en iyi hatırlatma senin kendi unutulmaz tepkilerin olabilir! 😄
O zaman asla unutmaz bi daha10 Yorumla
1 yılHep hatırlatıp bir kere unutuyorsa ön yargılı olmamak lazım belki bir sıkıntısı var maddi manevi insanlık hâli önce dinleyip anlamalı bence
10 Yorumla
1 yılbelki unutmuştur.
Ama bilmeyiizzz dediğine göre umursamıyorsa baska birine gönlü kayıyor dikkatli oll10 Yorumla
1 yılBelki de süpriz yapacak en sonunda evlenme teklifi de olabilir 8 sene de unutmayan bu sene de unutmaz. Ha tabi hayat temposu bu ara yoğunsa onu bilemem.
11 Yorumla- 1 yıl
Resmen unuttu canım.. hala bir sey demedi sürpriz de olmaz gecti dogum gunum valla kırıldım hatirlatmadim da.. farkinda bile degil trip atmaya calisiyorum ama yoğunluktan fark etmiyor bile..😞😞😞
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Gerçekten aklına gelmemiş olabilir, hatırlatın bence tepkisine göre karar verin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkinizin baharı geride kalmış kışa geçmişsiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılfazla takılmayın böyle şeylere vardır bir sebebi bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun inşallah gerçekten unutmuştur başka bir şey olmasın da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 8 senedir sevgili olmak mi 😯😯 evlilik düşünmüyorsunuz sanırım
10 YorumlaBen eski sevgilimin doğum gününü hiç kutlamıyordum boş ver yani 😀
10 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hatırladığı gibi de unutması mümkün bu unuttuğu için kötü bir şey olmamalı
10 Yorumla
1 yılyaşamadım sevdiğim bir adam var ne kadar ayrilsakta doğum gününü gidip kutlayacağım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBence kendisine hatırlat ve tepkisine göre düşün.
10 Yorumla Sence umursuyormu aşko 8 yıldır önem veren yğne verirdi diye düşünüyorum unutabilmesi için yeni tanıyor yeni biliyor olması gerek değilmi 8 yıl yapmış bence unutmamış ama unutmuş gibi yapmış sonuçta içine bilemeyiz umursamamazlıktan gelmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimkini de unutmustu hiçbir şey demedim sonra hatırladı ertesi gün çokta takmadigim için bir şey demedim zaten yoğundu kafası işten dolayı karışıktı
10 Yorumla
1 yılKimileri gerçekten özel günlere çok takılıp değer vermez kimisinin bu konularda hafızası iyi değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBenim ilişkilerdeki en büyük sorunum; unutkanlıktır. Belki unutmuş olabilir ve hatırlatın. Doğum gününde nasıl hediye alınmalıdır gibi.
00 Yorumla
1 yılİyi ki doğmuşsun üzülme böyle şeylere ve çok mutlu ol yeni yaşın senin için hayırlı olsun 💕💕
Sorunu da çoktan çözmüş olmalısın 🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı.
1 yılBekleyin belki akşam supriz yapacak eğer yapmassa ilişkinizi gözden geçirin
10 Yorumla
1 yılMaddi veya manevi anlamda zor zamanlar geçiriyor olabilir. Öncelikle normal şekilde sor bakalım ne diyecek
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sekiz sene bi insan nası sevgili kalır bunu da anlamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl8 senedir birlikte siniz hala güven sorunu yaşıyorsunuz !!
10 Yorumla
1 yılbence sevgilin senden gizli başkasıyla görüşüyor yani seni aldatıyor
12 Yorumla- 1 yıl
çünkü bir o seni çok sevseydi zaten doğum gününü unutmazdı sana önerim ondan hemen ayrıl korkarım ki seni öldürmek ve yok etmek için plan kuruyor bak bana güvenebilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğum gününüz kutlu olsun, olsun ama eğer eşiniz değilse unutması normal.
10 YorumlaDoğum günleri kimisi için önemlidir kimisi de hiç önemsemez bu tür günleri. Eğer daha önce kutladıysa muhtemelen yoğunluktan unutmuştur. Aklına kötü şeyler getirme bekle telafi eder belki :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAradan 8 sene geçse bende unuturum neden senelerdir evlenmiyorsunuz
10 Yorumla
1 yılHayat yoğunlukla geçiyor insanlık hali kosurutmaca haliyle zamn zaman insanlarda unutkanlık ta artıyor kötü düşünme hmn,
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere10 Yorumlaulan doğum günümü ailem zor hatırlıyor neyse belki bir derdi vardır bu aralar sıkıntıdadır bu sebeple unutması normal
20 Yorumla8 seneden sonra sıkılması normal, bir sonuç bile çıkmamış ilişkiden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanlık hali çokda abartmamak lazım, nasıl olsa telafi eder...
00 YorumlaBen olsam aşkım doğduğun gün benle tanıştığın gün olarak değiştirdim derdim ne yapalım başka yol yok
00 Yorumla
1 yılEvet önemsemiyor birini bulmuştur bile onu düşünmekten senin doğum gününü hatırlamıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bir sürpriz hazırlıyor olabilir.
10 Yorumla
1 yılkuzum valla cok ikilemde kalabilecegin bi durum sana olan tavrı falan degisti mi belki cok yogundur😔😔
10 YorumlaKuşum bende böyle duygusalım fakat işler herzaman yolunda gitmiyor olabilir ailevi speunlar işte sorunlar olabilir belkide bundandır üzülme
10 Yorumlabenim ki de unutuyo hemen diyom ne zamandı yanlış söylüyor hep sonrada diyo kendi doğum günümü zor hatırlıyorum
18 Yorumla- 1 yıl
Seni sevmiyor net nerden biliyorsun diye sorma üzgünüm nehir
- 1 yıl
Üzgünüm canım benim ex de ben sevmiyorum senin için önemli olup olmaması umrumda değil derdi
- 1 yıl
Neyseki ben bu toksiklikten kurtuldum umarım sende kurtulursun
- 1 yıl
Muhtlemen seni cepte görüyor nehir zaten beni seviyor her halime katlanıyor sana tavsiyem ben çok üzüldüm sen üzülme bırak gitsin değmiyor eminim seni çiçek gibi seven biri mutlaka çıkacaktır. Hepimiz çiçeğiz en güzel sevgiyi hakediyoruz. Kimsenin sevgi kırıntısına ihtiyacımız olmamalı canım benim ❤️💐
- 1 yıl
İnşallah çıkar canım umudu kaybetmemek lazım ❤️
Gizli Üye(18-24)1 yılKusura bakma seni üzmek istemem ama yaşadığım için biliyorum. Başkası var kesin. 8 senelik bir ilişkiden bahsediyoruz dikkat et
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe abart? İhtimal söylüyorum ben
Cevap sahibi1 yılOlabilir de
1 yılBelki bir sıkıntısi vardır halini hatrini sorsaydin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen sevgili değiştir bence insan nasıl. unutur
12 Yorumla- 1 yıl
😞😞
Gizli Üye(25-29)1 yılAbi herşeyi biz den beklemeyin ya😞bizim de kendimize göre derdimiz var belki unuttu çocuk.
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma yine de üzüldüm unutmamalı ne kadar yoğun olursa olsun.
8 sene olmuş neyi bekliyorsunuz evlenin
10 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun
10 YorumlaGerçek seven birisi unutmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır kesinlikle abartmıyorsun normal
10 Yorumla
1 yılAbartmıyorsun gayet normal alınman.
10 Yorumla
1 yılmesela ben kendimden düşünüyorum kendi doğum günü kutlamasını hiç sevmem ama eşiminkini kutlarız
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim doğum günümü unuttu. Hiç unutmazdı, umursamıyor mu beni?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım