Hayır değil benim de doğum günüm 23 Mayıs’ta mesela 19 yaşına girerken bir adamla konuşuyordum çok da seviyordum açık ve net söylüyorum yani bunu ama adam benim doğum günümde doğum günümü kutlamadı bile biliyor musun birkaç gün sonra da zaten hiçbir şekilde artık konuşmamaya başladık bu yıl doğum günüm yine 20 yaşına gireceğim ama o hiç olmayacak belki de bu sefer hiçbir şekilde Konuşmayacağımz kutlamıyorum artık zaten son iki belki de üç yıldır eksiklik değil yani bir kayıp değil merak etme
Mutlu yıllar dilerim, inşallah çok güzel senelerin olur😊 Bence sevgilinin olmaması senin için bir eksi değil. Elbette doğum günü kutlayan bir sevgili çok güzel, ne dese sana böyle güller çiçekler gibi geliyor ama bunu da kayıp olarak düşünme bence. İnsan bir süre sonra haksız yere kendinde hata aramaya başlıyor çünkü, halbu ki aşk işleri şans işidir, karşılıklı olması tamamen şanstır, tesadüftür. O yüzden bence sıkma canını abi. Bak benim de sevgilim yok ama sosyal çevremle gayet mutluyum, sevildiğimi hissediyorum, dostum da var düşmanım da. Bir de hep kendine saygın olsun abi, hiç öz saygını kaybetme ama ego sahibi de olma, kendini sev abi, bizden bir tane daha yok bu dünyada :) sen, ben, diğer insanlar, herkes tek, örneksiz, emsalsiz. Herkes kendine özel, sen de özelsin abi. Tekrardan doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın mutluluk, sağlık, huzur ve bol kazanç getirsin :)
Mutlu yıllar Nice sağlıklı mutlu yıllara. Sevgilinin kutlamaması bir eksiklik değil. Böyle detaylara kafa yormaya değmez. 26 yıldır doğum günüm kutlanmaz. Hiç müsade etmedim kimse tarafından. Bir kaybim da olmadı.
Pardon ben yanlış okumuşum “Doğum günü kutlamalarını yapılış amacı ve doğurduğu sonuçları açısından değerlendirmek gerekir. Bu kutlamalarda amaç, bir kişinin doğmuş veya o anda kutlamış olduğu yaşa gelmiş olmasının sevincini çevresi ile paylaşmaktan, bir araya gelip hoşça vakit getirmekten ibaret ise kutlamanın meşru ölçüler içinde yapılması şartıyla makul ve caiz olduğu söylenebilir. Fakat yılbaşı eğlence ve kutlamalarında olduğu gibi, bu tür kutlamaların yabancı kültüre imrenme ve taklit unsurları galip gelirse, kutlamalarda meşru ölçüler dışına çıkılırsa sakıncalı olacağı tabiidir.” (H. Yunus Apaydın, Diyanet İlmihal: II, İslam Ve Toplum, s: 483) Normal iyi vakit geçirmek içinse eşinle helaldir. ama Sevgili yapmak günah olduğu için sevgilinle doğum günü kutlamak haramdır. 🙂