Hoşlandığım bir kız vardı ciddi ilişki düşünüyordum ama bir ilişkiye hazır değilim dedi sizce benden hoşlanmıyor mu sevmiyor mu?

En son 2019 senesinde ciddi bi kızla ilişki düşünüyordum ve red yedim 6 senenin ardından dün 6 ay konuştuğum kıza bir arkadaşımın söylemesiyle hoşlandığımı dile getirdim çünkü söylemeye kendim cesaret edemedim ve kız bana bugün bir yazı yazdı düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben bi ilişkiye hazır değilim bu konu bir daha açılmamak üzere görüşmek üzere yazdı benden hoşlanmadığı ve sevmediği belli ama bana gerçekten baya iyi davranıyordu baya samimi sıcakkanlı güzel bir kızdı ve ne yalan söyleyim çok kalbim kırıldı ve ruh halim çok kötü içimde büyük bir mutsuzluk kin sinir huzursuzluk var 6 sene sonra yine bu kadar ağır bir duygu yükünü nasıl kaldırıcam bilmiyorum ama ben pes ettim artık doldum ve tükendim son hamlem ya kendime çok pis zarar vericem ya da intihar edicem çünkü sevilmemekten gerçekten bıktım artık

Hoşlandığım bir kız vardı ciddi ilişki düşünüyordum ama bir ilişkiye hazır değilim dedi sizce benden hoşlanmıyor mu sevmiyor mu?