Aynı sektördeyiz. Birbirimizi 2 senedir tanıyoruz. Ama normal arkadaştık. Ve çok konuşmuyorduk. Bana karşı bir ilgisi varmış, benimde sonradan o na olmaya başladı. 2 hafta önce hikaye atmıştı hikayesine yanıt verdim o na güzel olduğunu söyledim biraz iltifatlar ettim bana madem bu kadar ilgin vardı niye peşine düşmedin niye arayıp sormadın beni hiç gibisi şeyler sordu ve o günden sonra daha samimi olduk flört haline geldik hatta sevgililer gununde Bile sevgili olmasak bile jest olsun diye ona çiçek gönderdim çok mutlu olmuştu, ve bugün bana bu mesajları attı , işten çıkarılmıştı onun psikolojik bir etkisi oldu bilmiyorum. Ben bu kız milletini anlayamıyorum ya madem istemiyordun hiç girmeseydik bu yola. Ya da net ol de ki tipini beğenmiyorum, zengin değilsin vb. Laf kalabalığı niye yapıyorsun
Konuştuğum kız ilişkiye hazır değilim dedi (ssli)?
Bence sorun sende değil kendisi belliki zor zamanlardan geçiyor şu an zaten söylemiş de mesaj da hayatım dalgalı diye. Biraz akışına bırak. Hatta istersen bu meseleyi konuş kendisiyle. Hayatında ne oluyorsa bana anlatabilirsin seni dinlerim diye.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Afedersin g*tünü kaldırmış olurum bu sefer bana yolu vermiş zaten niye yazayım ki
Kusura bakmayın ama açık konuşucam. Bu konuşmaları benim yaptığı farzedersek, yani kendimi onun yerine koyarsam evet nazikçe aslında reddetmiş seni. Sevmemiş yani. Sadece o ilgiyi sevmiş. Ki bazen bizde de oluyo. Amacımız umut vermek olmuyo. Ama bazen olan oluyo..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani karaktersiz olduğunuzu belli etmiş oluyorsunuz
Beyfendi karaktersizlikle alakası yok. Ha o yapmış evet ama beni tanımıyorsunuz. Ben kendi adıma konuştum. Bana diyorsanız karaktersiz diye bende sayabilirim 2-3 küfür klavyenin arkasından. Üzüldüm adınıza.
Eğer beklemeye değer biri olduğunu düşünüyorsan bekle derim. Kendi içsel sıkıntıları yüzünden şu an bir ilişki istememiş olabilir. İnsan kızıyor beklediği hareketler gelmeyince ama kızgınlıkla hareket etme derim. Sonradan olacağı varsa da olmaz
Flört dediğimiz evre zaten bunun kararını alabilmek için var. O da tanımış, zaman geçirmiş ama kararı olumsuz olmuş. Sebebini kendi bilir ama bunda kızacak bir şey göremiyorum ben.
Kardeş ilişki yaşamaya hazır değilim dediği “seninle” ilişki yaşamaya hazır değilim. Kibarca reddetmiş. Salla gitsin bunu. Hoşuna giden ilk erkeğe verecek, daha çok üzüleceksin kardeşim.
Agu bugu... sorry neymiş nereden öğrendin? Sadece otuzbir kelimesini bildiğini sanıyordum. Düzgünce özrünü dile istersen. Önce küfürü edip sonra sorry dersen senin "sözde delikanlı" hallerine pek yakışmaz
İçinde bulunduğu ruh hali çok önemli. Ben de çok iyi giden iletişimimi sırf ailem yüzünden psikolojik şiddet görüyorum diye kesmek zorunda kaldım. İnsanın ruhu iyi olmayınca sevgiliyi napsin
Yaw şimdi mi ne demek? Olay şimdi başladıysa şimdi ayrılır. İşteyken niye psikolojisi bozuk olsun ki. Ayrılınca belki çok kötü hissetti kendini. Geri planı bilmiyoruz ki. Ayrıca belki de bunların hiçbiri değil, baştan beri ilgi istiyordu sadece bu da olabilir.