İlişkide ciddi düşünmüyorum diyen kız sorunsalı?

beni bağlayan bir dert değil ama arkadaşım günlerdir mala bağlamış bir vaziyette gülüp gülüp ağlıyor. sigara yakıp içmeyi unutuyor. takıldığı yerde telefonunu falan unutup gidiyor.

bunlar yaklaşık 3-4 ay öncesinde tatlı mı tatlı şirin mi şirin ilgili mi ilgili bir flört dönemi geçirdiler. birbirlerini baya etkilediler vs.. erkek ne kadar titrediyse kızın üstüne kız ondan daha fazla titredi. yani kısa süre içinde sahiplendiler birbirlerini bu arada ben erkek tarafıyım.. sonra gel zaman git zaman kız; ben erkek arkadaşımla havuza gideceğim tarzı özgürlükler peşinde koştu ki taze bir ilişki için yıpratıcı bir eylem diye düşünüyorum.

son cımaa
3. aylarında arkadaşım kızla ciddi bir konuşma yaparak ben seninle ciddi düşünmek istiyorum olur mu var mısın gibisinden bir anlaşmaya çalıştı.. kız da ben kendimi biliyorum yapamam edemem tarzı laflarla ilişkiyi bitirmiş. yani bizim elaman bitirmiş ama kız başka kapı bırakmamış.

ciddi düşünmemek en doğal hakkın ama karşılıklı olarak anlaşabilirseniz... bu flört döneminde hanım hanımcık kızı oynayıp, yok evlenmeden olmaz triplerine girip sonradan böyle bir kelam etmek nedir? birisi otursun bana kızların şu tutarsız davranışlarını anlatsın parası neyse vereceğim. çocuk kanser oldu l*n
İlişkide ciddi düşünmüyorum diyen kız sorunsalı?