Şu an ilişki düşünmüyorum diyen kız?

Merhaba, bir süredir bakıştığım bir kız vardı. Bugün ona açıldım ve bana şu an ilişki düşünüyorum ama teşekkür ederim dedi ama bugün ona açılmadan öncede bakıştık. Bugün arkasına döndü ve hafifçe gülümseyerek bana baktı, göz ucuyla bana bakıyordu ve bir bakışını yakaladım ve o hemen bakışlarını kaçırdı kızla ona açılmadan önce sadece 2 defa konuşmuştuk bir samimiyetim yok. Bugün onu yakaladım ve ona açıldım onu konuşmak için çağırdığımda arkadaşları da gülmeye başladı onu fazla uzağa götürmedim arkadaşları biraz yakınımızdaydı ve bize gülüyorlardı. Ona açıldığımda bana şu an ilişki düşünüyorum ama teşekkür ederim dedi ve teşekkür ederim derken de hafifçe gülümsedi, elini hafifçe salladı. Normalde bir kaç kişi ona açılmıştı ancak onları red ederken yüzlerine bakmıyordu başka yönlere bakıyor veya telefonuna bakıyordu. Ha bir iki kere sadece benden önce red ettiklerinin gözlerine baktı ama onlara gülümsemedi. Sizce bunlar ne anlama geliyor?

Güncellemeler
1 yıl
Ha birde yanından geçerken bana bakıyordu bende ona baktım ve o bakışlarını hemen kaçırdı.
Şu an ilişki düşünmüyorum diyen kız?