İlişkiye hazır hissetmiyorum diyen kızın peşinden gidilir mi?

Merhaba, birkaç hafta önce çalıştığım yerde bir kızla tanıştım, o beni ilk gördügünde etkilenmiş, sonrada bahanryle birkaç kez görmeye geldi. Daha sonra ben onu görebileceğim bir yerde calişmaya başladım falan. Sonuc olarak gittim ve kahve içme teklifinde bulundum zaten sürekli bakışıp gülüyoduk birbirimize falan. Neyse tanıştık birlikte zaman geçirdik telefonda iletişim konusunda çok zayıftı yani yazdıklatıma geç döner, aramalarımı görmez bile. Ama bu huyu benim yanımdayken annesine karşı bile böyle. Çok güzel anlaştığımızı ve bir sürü ortak ilgi alanımız olduğunu düşünüyorum. Ama sanırım ben fazla sıktım, ona da hergün işten aldım işe bıraktım falan sürekli vakit gecirmek istedim. Ama ona da arkadaşlarinla çık bu akşam istersen dediğimde yeterince görüyorum onları sen bırak demişti. Neyse üzerinden çok zaman geçmedi ve ayrılık konuşmaya başladık, bu kadar değerli değilim bu kadar fedakarlığı haketmiyorum dedi. (Hayatımda birden çok ilişkimolmasına rağmen çabaladigim ve gül aldigim gek kişi). Geçmişte yaşadıklarından korktuğunu falan söyledi. Sabahında ise sarılıyoduk, defalarca öptüde beni. Yani bir anda ne oldu, anlamıyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum ayrılınca sinirlenip engelledim falan ama sinirim gecince cocukca oldugunu anladim actim tekrar arkadas bari olalim dedim ama artik goruldu bile atmiyoe mesajlarima. 2 gündür yazmadımda ama ne yapmam lazım bilmiyorum onunla güzel vakit gecirecegimize eminim. Son günümüzde sordum bana karşı birsry hissedip hissetmedigini ve eger hissetmiyor olsam bu kadar zor olmazdı dedi. Rahat olmak istiyorum iliskiye hazır degilim dedi. Size sorum sizce pesinden kosmalimiyim ne yapmaliyim nasıl yapmalıyım. Kızı korkutmakta istemiyorum. Beni planlarına dahil ediyordu ablasinin dugunune gelecek misin diye bile sordu yani birsey hissetmeyen, takılmalık arayan birisi bunu yapmaz diye dusunuyorum. Bu yuzden bu kadar takıldım kaldım. Ne yapmalıyım?
İlişkiye hazır hissetmiyorum diyen kızın peşinden gidilir mi?