Sizce kız neden bana öyle bakmış olabilir ve kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta çok güzel bulduğum bir kız var. Kız oda arkadaşımla samimi ve geçenlerde oda arkadaşım bir arkadaşıyla konuşurken kızın sevgilisinin olmadığını öğrendim. Sonra bir ümit kıza, bakışlarımla vs. kendisinden hoşlandığımı hissettirmeye çalıştım. Bu akşam yurt lobisinde oturdum ve telefonumu da prizde şarja taktım. Bir süre sonra annem aradı, annem aradığında kız prizin yanındaydı ve telefonuma bakıp " Bu kimin telefonu? " dedi, ben de hafif tebessüm ederek " Benim " dedim ve ayağa kalkıp biraz hızlı adımlarla telefonumun yanına gidip açtım ve konuştum. Bir süre sonra kız, içinde oda arkadaşımın da bulunduğu bir grup kişiyle birlikte karşımda langırt oynamaya başladılar. Sonra durduk yerde kızın bir müddet bana baktığını gördüm. Kızın bana baktığını görünce ben de ona baktım ve bir süre bakıştık, ama kızın bana neden öyle baktığını anlamadım. Sizce kız bana neden öyle bakmış olabilir ve kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır? ( Ayrıca benim oturduğum yer resepsiyondaki masaydı ve masanın üstüne şeffaf bir poşetin içinde marketten aldığım sıvı sabun ve kek, ayrıca 1 tane Samsung şarj cihazı, içinde sudoku, kalem ve silgi olan bir D&R torbası, nemlendirici krem ve çay bardağı vardı ve kızın önümdeki dağınıklığa da bakmış olabileceğini düşündüm. Ama gördüğüm kadarıyla kız önümde duran eşyalara değil, direk yüzüme bakıyordu. )
Sizce kız neden bana öyle bakmış olabilir ve kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?