Sizce kız kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?

Üniversitede okuyorum. Alttan aldığım birkaç dersim var ve o dersleri de 1. sınıflarla birlikte alıyorum. Geçen haftaya kadar o derse hiç girmemiştim, geçen hafta ilk dersime girdim. Ayrıca dönem başında okulun genel WhatsApp grubundan sınıftaki birçok kişinin telefon numarasını alarak hocasız bir WhatsApp grubu kurmuştum ve grubu kurarken durum yazısı ilgimi çeken bir kız görmüştüm. Geçen hafta derse girdikten sonra ise sınıfa şöyle bir baktım ve o kızı da gördüm. Ayrıca ilk derse girmediğim halde imza kağıdına ilk ders için de imza attım ve ayrıca diğer öğrencilerden çok büyük olduğum için bir anda sınıfta gündem oldum. Akşam o sınıfın WhatsApp grubuna girdim ve gruptaki kızların bir hocamız hakkında yaptığı yoruma " Ben de dersten nefret ediyorum, ama lütfen hocalarımızın arkasından konuşmayalım :) " yazdım, sonra bir kız da " Şunu gruptan çıkarın yaa, sence arkasından mı konuşuyoruz? " dedi. Sanırım daha sonra biraz fazla konuştum ve beni gruba alan kız benim için " Gruba ben aldım valla " dedi, ben de " Yanlış bir şey yazıyorsam tekrar özür dilerim, ama o halde beni gruba almanın sonuçlarına da katlanacaksın :) " yazdım, kız da " Ne? PQKAPQQKO " yazdı, başka biri de " Çektirecekmiş sana Yamuur " yazdı, kız da " İmdat aq " yazdı. Bir süre sonra başka bir kız " Ne yapıyorsunuz? " yazdı, o kız da " Sonuçlara katlanıyoruz yazıp sonra bu emojileri ( 😝😝 ) attı. Geçen hafta onlarla birlikte ilk dersime girdim ve sınıfa şöyle baktım, o kızı görünce kısa bir süre baktım, sonra dersten çıktık ve yine fırsat buldukça kıza baktım. Bugün onlarla birlikte yine dersimiz vardı ve sınıf kalabalık olduğu için göremedim, ama ders bitince ayağa kalktı ve görür görmez yüzüne baktım. Yarım saat önce 2 tane arkadaşıyla birlikte yemekhanede yemek yiyordu ve dikkatini çekmek için 2 kez kızın önünden geçtim, ilk geçişimde sadece kıza baktım ve o da bana baktı, ama 2. geçişimde kızın arkadaşları da bana baktı.
Güncellemeler
1 yıl
Biraz önce ise asansör beklerken kız da önümden geçti ve kıza baktım, ama benim ona baktığımı görünce önüne baktı.
Sizce kız kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?