Sizce kız, ondan hoşlandığımı anlamış mıdır?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta güzelliğiyle sene başından beri dikkatimi çeken bir kız var. Oda arkadaşım da o kızla yakın arkadaş ve geçenlerde oda arkadaşımın, o kızla da yakın arkadaş olan bir arkadaşı kendi aralarında konuşurken o kızın sevgilisinin olmadığından bahsettiler. Bu sabah yemekhaneye girdiğimde kız bir masada kahvaltı yapıyordu. Ayrıca elimde çay bardağı, kahve bardağı, 1 şişe 1,5 litre su ve içinde sudoku olan bir D&R poşeti vardı. Onları bir masaya bıraktım. O arada kız beni gördü ve öylesine baktı, o bakınca ben de ona normsl bir yüz ifadesiyle baktım. Sonra lavaboya gidip ellerimi yıkadım, döndüğümde yine kıza baktım. Sonra masadan bardağımı alıp çay doldurdum ve yine kıza baktım. Daha sonra kahvaltı almaya gittim ve yine kıza baktım. Ama bu kez biraz fazla baktığım için baktıktan sonra önüme bakıp utanıp utancımdan güldüm. Ayrıca yemekhanede kahvaltı, çay falan almaya gidip gelirken de hızlı adımlarla gidip geldim. Sizce kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?
Sizce kız, ondan hoşlandığımı anlamış mıdır?