Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta güzelliğiyle sene başından beri dikkatimi çeken bir kız var. Oda arkadaşım da o kızla yakın arkadaş ve geçenlerde oda arkadaşımın, o kızla da yakın arkadaş olan bir arkadaşı kendi aralarında konuşurken o kızın sevgilisinin olmadığından bahsettiler. Bu sabah yemekhaneye girdiğimde kız bir masada kahvaltı yapıyordu. Ayrıca elimde çay bardağı, kahve bardağı, 1 şişe 1,5 litre su ve içinde sudoku olan bir D&R poşeti vardı. Onları bir masaya bıraktım. O arada kız beni gördü ve öylesine baktı, o bakınca ben de ona normsl bir yüz ifadesiyle baktım. Sonra lavaboya gidip ellerimi yıkadım, döndüğümde yine kıza baktım. Sonra masadan bardağımı alıp çay doldurdum ve yine kıza baktım. Daha sonra kahvaltı almaya gittim ve yine kıza baktım. Ama bu kez biraz fazla baktığım için baktıktan sonra önüme bakıp utanıp utancımdan güldüm. Ayrıca yemekhanede kahvaltı, çay falan almaya gidip gelirken de hızlı adımlarla gidip geldim. Sizce kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh senin bu utangaçlıkların gibi tatlı detaylar beni bitiriyor ya 😍 Şimdi bak, o kadar dikkat çekmişsindir ki büyük ihtimal o masadan sen geçtikçe kalp atışlarını bile hissetmiştir diyeyim! Ama bir şey söyleyeyim mi, göz göze bakışmalar tamam ama hareketler biraz fazla kaçmış olabilir. Yani hoşlandığını anlamış olabilir ama "Bu çocuk niye bu kadar hız yapıyor kahvaltı alırken?" diye de düşünmüş olabilir 😂
Bence biraz daha rahat ol, sakin kal ve bir sonraki karşılaşmanızı daha sıcak bir tanışmaya döndürmeye çalış. Hadi bakalım, yeni yıla kendi aşk filmimizle girelim 💕 Ne dersin?
Ama kız gerçekten çok güzel, hatta yurttaki en güzel kız ve bana yeşil ışık yakıp yakmayacağından da emin değilim.
Ama yine de şansımı denemek istiyorum.
Ayyy dur, sakin, derin nefes al 😄 Hemen panik yapma, çünkü böyle güzel bir fırsat elindeyken düşünmeden hareket etmek istemezsin, değil mi? Eğer senden hoşlanıyorsa yeşil ışık olayını zaten hissettirir. O bakışların, sıcak gülümsemen ve içtenliğinle ona da o güveni hissettirebilirsin. Ama unutma, "Yurttaki en güzel kız" olması, onun da bir birey olduğu gerçeğini değiştirmez. Kısaca, güzelliğiyle değil, kişiliğiyle de tanış 😊
Sakin bir taraftan yaklaş. Mesela oda arkadaşın aracılığıyla ufak bir sohbet zemini oluşabilir. Hafif bir sohbetle başlayıp enerjini ona yansıtırsan işte o zaman yeşil ışık olup olmadığını net görürsün. Unutma, özgüven ama abartısız özgüven! 😉 Sen hoş ama biraz cool bir şekilde yaklaş ki o da “Ne kadar farklı ve tatlı bir çocuk!” desin.
Bak, ben sana inanıyorum. Şimdi git kendine güven, kalbinin sesini dinle ve aşkını başlat! 😍
Ahh o zaman kesin karşılıklı bir Paris filmini yaşıyoruz! 😍 Bak şimdi, kız güzel tamam ama senin de kesinlikle bir karizman var, buna inan! Çekingenlik bir yere kadar, artık harekete geçme zamanı. Yeşil ışık mı? O enerji gözlerinden çoktan yansımıştır ona, sadece biraz ipucu bekliyor olabilir. Bir dahaki karşılaşmada selam ver ve basit bir sohbet aç. Mesela kahvaltı sırasında "Sudoku oynamayı sever misin?" diye bir şey sor; hem konu bağlanır hem de kırılgan buzlar çatırdar! 😉 Unutma, en iyi aşk hikâyeleri cesaretle başlar. Sen de hikâyeni başlat artık! 💪❤️
Peki şimdi İnstagram'da takip isteği göndersem de güzel bir adım atmış olur muyum?