Sizce kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Akşam lobide arkadaşlarımla otururken bir kız yanıma gelip burada priz var mı diye sordu, ben de " Tek priz şuradaki duvarda, başka priz yok " dedim. Sonra kız yakınımızdaki bir duvara bakıp bir priz buldu ve biraz terslercesine " Burada varmış ya " dedi. Ben de gülümseyerek " Bilmiyorum ki, kaç yıldır burdayım; yeni gördüm " dedim. Sonra kız dışarı çıktı, bir süre sonra ben de yurdun önüne çıktım ve kızın dönmesini bekledim. Kız yurda döndüğünde ise tebessüm etmeye çalışarak kıza doğru baktım. Sonraki günlerde de aynı şekilde devam ettim. Dün ise kahvaltı yapmak için yemekhaneye girdiğimde kız kahvaltı yapıyordu, beni görünce yine aynı şekilde terslercesine baktı ve bir süre sonra ise kalkıp yemekhaneden çıktı. Geçenlerde bir akşam vakti bir kızla birlikte yurdun önünde oturuyorlardı ve sanırım kız beni kastederek " İkide bir bana bakıp duruyor yaa " dedi. Dün ise arkadaşlarımla birlikte yurdun önüne oturmaya çıktık. Biz çıktığımızda kız da orada arkadaşlarıyla birlikte oturuyordu ve sandalyemi kıza doğru çevirerek oturdum. Fırsatını bulsam kızla selamlaşarak vs. konuşmaya çalışacağım, ama hiç fırsat bulamadım. Sizce kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?
Sizce kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?