Sizce barda çalışan kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır ve ona ilgi göstermem hoşuna gitmiş midir?

2019'dan beri İzmir'de okuyorum ve yaklaşık 2,5 yıldır gittiğim bir bar var. Artık oradaki çalışan garsonlardan biri beni sima olarak da olsa tanıyor, başka bir garson ise beni sima olarak az çok tanıyor. Akşam yemekten sonra tekrar oraya gittim ve girişte beni sima olarak tanıyan garson yanıma gelip " hoş geldin abi " dedi, ben de " Hoşbuldum " diyerek el uzattım ve elimi hafifçe tuttu. Sonra masama geçtim ve barda yeni çalışmaya başlamış bir kız gelip siparişimi aldı. Kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve bir an gözüm kızın bacaklarına kaydı. Sonra kız siparişimi aldı ve getirip bıraktı. Daha sonra diğer masalardan sipariş aldı ve bazı masaların siparişini bırakırken arkasını belli edecek şekilde , bayağı eğildi. Ben ise ona bakmaya devam ettim, ama yanımdan geçerken önüme baktım. Yaklaşık yarım saat sonra önümdeki boş bira şişesini almaya geldi. Bir süre sonra tekrar yakınımdan geçti ve " Pardon, 1 Desperados alabilir miyim? " dedim. Kız da hafif tebessümle " Tabii " dedi ve getirdi. Sonra " Sağ olun " dedim ve kız masama bırakırken bacaklarına baktım. Sonra şişeyi açıp " Afiyet olsun " dedi, ben de " Sağ olun " dedim. Sonra biramı içtim ve o arada yine kıza bakmaya, onunla göz teması kurmaya çalışarak bacaklarına batım. Kız birkaç kez yakınımdan geçti ve yakınımdan geçerken de yine ara ara, rahatsız etmeyecek şekilde bakmaya devam ettim. Hatta bir ara başka bir masadan sipariş alırken de kıza ve bacaklarına baktım ve o da baktığımı gördü. Sonra kalkıp hesabımı ödedim, ama kızla iletişim kurmaya devam etmek istiyordum ve o yüzden tekrar masama döndüm. Sonra diğer garsonlara da sipariş verebilecekken kızın yakınıma gelmesini bekledim ve kız yaklaşınca yine " Pardon " diyerek el kaldırdım ve kız gelince tebessüm eden bir yüz ifadesiyle " Filtre kahveniz var mı? " dedim, kız ise yumuşağa yakın, normal bir ses tonu ve üslupla " Kahvemiz yok " dedi. Sonra teşekkür edip hesabımı ödeyip çıktım.
Sizce barda çalışan kız, kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır ve ona ilgi göstermem hoşuna gitmiş midir?