2019'dan beri İzmir'de okuyorum ve yaklaşık 2,5 yıldır gittiğim bir bar var. Artık oradaki çalışan garsonlardan biri beni sima olarak da olsa tanıyor, başka bir garson ise beni sima olarak az çok tanıyor. Akşam yemekten sonra tekrar oraya gittim ve girişte beni sima olarak tanıyan garson yanıma gelip " hoş geldin abi " dedi, ben de " Hoşbuldum " diyerek el uzattım ve elimi hafifçe tuttu. Sonra masama geçtim ve barda yeni çalışmaya başlamış bir kız gelip siparişimi aldı. Kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve bir an gözüm kızın bacaklarına kaydı. Sonra kız siparişimi aldı ve getirip bıraktı. Daha sonra diğer masalardan sipariş aldı ve bazı masaların siparişini bırakırken arkasını belli edecek şekilde , bayağı eğildi. Ben ise ona bakmaya devam ettim, ama yanımdan geçerken önüme baktım. Yaklaşık yarım saat sonra önümdeki boş bira şişesini almaya geldi. Bir süre sonra tekrar yakınımdan geçti ve " Pardon, 1 Desperados alabilir miyim? " dedim. Kız da hafif tebessümle " Tabii " dedi ve getirdi. Sonra " Sağ olun " dedim ve kız masama bırakırken bacaklarına baktım. Sonra şişeyi açıp " Afiyet olsun " dedi, ben de " Sağ olun " dedim. Sonra biramı içtim ve o arada yine kıza bakmaya, onunla göz teması kurmaya çalışarak bacaklarına batım. Kız birkaç kez yakınımdan geçti ve yakınımdan geçerken de yine ara ara, rahatsız etmeyecek şekilde bakmaya devam ettim. Hatta bir ara başka bir masadan sipariş alırken de kıza ve bacaklarına baktım ve o da baktığımı gördü. Sonra kalkıp hesabımı ödedim, ama kızla iletişim kurmaya devam etmek istiyordum ve o yüzden tekrar masama döndüm. Sonra diğer garsonlara da sipariş verebilecekken kızın yakınıma gelmesini bekledim ve kız yaklaşınca yine " Pardon " diyerek el kaldırdım ve kız gelince tebessüm eden bir yüz ifadesiyle " Filtre kahveniz var mı? " dedim, kız ise yumuşağa yakın, normal bir ses tonu ve üslupla " Kahvemiz yok " dedi. Sonra teşekkür edip hesabımı ödeyip çıktım.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen niye surekli bara gidiyorsun? Cok pahali ki hem de evde icsen daha ucuza gelir.
Ben bara bar çalışanlarıyla samimiyet kurmak için gidiyorum, yoksa bence de evde içmek çok daha hesaplı.
Yek mi gidiyoesun arkadaslarinla mi
Tek başıma gidiyorum.
Fazla samimi olduğum arkadaşım yok.
Kiz o zaman anlamistir kesin yalniz bu tarz yerlerde ozellikle guzel kizlari koyarlar ki daha cok musteri ceksin yani ondan hoslanip gelen bir ton kisi vardir
Tahmin edebiliyorum, ama ben sürekli gidiyorum ve o kız henüz yeni başlamış.
Peki sence tepkisi ne yönde olmuş?
Dost aci soyler ama kizdan hoslanan bir suru kisi oldugu icin cok da umursamamis olabilir cok fazla rakibin var farkli olmalisin
Ne şekilde farklı olmalıyım?
Mesela her Cumartesi gecesi gidip 2 bira içip birkaç saat oturuyorum, ayrıca orada çalışan 2 erkek garsonla da az çok tanışıyoruz. Sence bunlar yeterli mi?
@kkuuccukomr3542 O kadarini bilemem ama dedigim gibi kizdan hoslanan bir suru kisi vardir ve kiz alismistir belki de sevgilisi var kizin bilemezsin ko
Olabilir, ama öyle bir yerde çalışan bir kızla birçok erkeğin sevgili olmak isteyeceğini pek sanmıyorum.
Tamam da sevgililik disinda seyler de isteyen coktur yani kiz da normal olarak bir guvensizlik vardir ve aliskindir bu duruma
Ama ben o bara uzun süredir ( 2,5 yıldır ) ara ara gidiyorum ve gitmeye başladığım günden beri orada çalışan bir garson beni artık sima olarak da olsa iyi tanıyor. Ayrıca şu ana kadar beni 2-3 kez görmüş olmasına rağmen erkek garsonlardan biri de beni sima olarak da olsa tanıyor. Hatta son 2 gidişimde her defasında biri yanıma gelip " hoş geldin abi, nasılsın? " dedi, ben de " İyiyim, siz nasılsınız? " diyerek elimi uzattım ve hafifçe el sıkıştık.
Yani sadece kıza yürümeye çalışmıyorum, bununla birlikte orada çalışan erkek garsonlarla da aramızda bir samimiyet oluşturmaya çalışıyorum.
Okuldaki kuluplere niye gitmiyorsun? Oralarda daha guvenilir arkadaslar edinebilirsin ya da bir muzik kursuna gidebilirsin
İngilizce kursuna gidiyorum, ama okulumuz küçük ve adam akıllı kulüp yok.
Ayrıca niyetim asla kötü değil, a a ben biraz da farklı sebeplerden dolayı bar, pavyon vb. yerlerde çalışan kişilerle arkadaş olmak istiyorum.
Boyle klarnete gidebilirsin spor salonuna yazilabilirsin hem ozgyvenin gelisir hem populer olursun sana o laflari diyen abla var ya bunu kastettiyir ilgi alanini cogalt ki cevren artsin
işine gelirse anlar
Tabiki farkeder
Peki sence anlamış mıdır ve ona ilgi göstermem hoşuna gitmiş midir?
Bilemiyorum