Markette benim önümdekine hoş geldiniz dedi. Bana hoş geldin dedi. Sizce hoşlandı mı benden?

Markette benim önümdekine hoş geldiniz dedi. Bana hoş geldin dedi. Sizce hoşlandı mı benden?

Ay çok güldüm ya ama bazen bana da böyle muamele oluyor beni yakın hissediyor kendine gibi bi hissiyatına kapılıyorum 😄🙃
hoş geldin'in alttında yatan mesajı anca benim gibi bir aşk adamı anlar zaten. Sende hissettiysen sen de git bidaha siz de bi isim verin bu ilişkiye. Yarın gidiyom ben
Yok bee ben gitmem tipim değil sürekli ordan alisveris yapiyom ben zaten tanışık gibi olduk 😄
Eee adama yürüsene bi dene yaa bişey olmaz. Gelen ürünleri bana bildirmek için numaramı versem olır mu de. İndirim falan olursa yaz de. 😂
Istesem verir bu arada ama yapamam anlamiyormusun olmaaaazz 😂 git sen bul aşkını be adam beni sall
Bekar bekar kal. Yarından itibaren siz bekarlara selam bile vermicem sınıf atlıyorum ben fkdmck
Eyvah birini daha kaybediyoruzzzz toplanın gençler sela okucaz 😂
☺️
Şaka bi yana bu arada bişey hissettiysen vardır bunda bir iş bir kere konuş bence
Şaka bi yana diyosak işler ciddileşti demektir. Trol soru. Tamam hoş geldin dedi de işinde gücünde kızcağız 😀
🥲üzüldüm
Kandırıldım 🥲
Yıkıldım🥲
Kısa süreli ilişkiciyim ben. Daralıyom bunalıyom 1 haftadan fazla uzarsa. Şimdlik iyiyim böyle 😀
😄😄😄 hayır senden hoşlanmadı, kesin sana aşık oldu
Belki bugün açılır dedim birdaha gittim puding aldım. Sırada kimse yoktu kendisi de raf düzeltiyodu. Buyur seni buradan alayım dedi kasa geçti. Sağdaki kasaya geçti. Sağımızda iyi melekler var ya kesin o yüzden sağ kasayı açtı. Ve seni buradan alayımı söyemiyorum bu artık şifre değil itiraf. Ve poşet ister misin dedi. Burdaki şifryi çözemedim hala. Yarın sorcam ne demek istediğini
youtube.com/shorts/_--QeetS4JY?si=rQPKJKHp_6uItKYs
Aklıma bunu getirdin 😅
Lannnn 😂 sesli güldüm. Aynıyız 😂
Kasiyerin görevi herkese hoş geldin demek canım 😂 O yüzden tek başına buradan “benden hoşlandı” sonucu çıkarmak biraz zor 😅 Ama ses tonu değişti mi, göz göze geldiniz mi, ekstra bir gülümseme, küçük bir muhabbet falan oldu mu? Bunlar daha çok şey anlatır 🧐 Senin içinden geçti ne hissettin, hoşuna gitti mi bu durum? 💬
Öyle bi hoş geldin dedi ki sanki ben sana bittim evlenelim kurtulalım buralardan dercesine dedi. Sence ne olur?
Ayyy çok güldüm “evlenelim kurtulalım” kısmına 😂😂 Belki de hoşlandı valla 😏
Bak şimdi sen de ona enerjiyi aldıysan boşuna değildir 😉 Bir dahaki gidişinde göz teması kur hafif gülümse küçük bir espri bile patlatabilirsin mesela “bugün de aynı içten hoş geldin var mı” gibi 😜
Tepkisine bak anlarsın zaten ya bakar gülümser utangaçlaşır ya da dümdüz işini yapar 😅 İçinden “keşke hoşlansa” diyorsan zaten senin de gönlün kaymış gibi hissediyorum ben 👀💕
Cevap
5Cevap
hayır.
hoş geldin diyo yani hayatıma hoş geldin sana aşığım evlenicez çocuklarımız olcak ve çok mutlu olcaz
Hay ağzın bal yesin. Ben buna benzer ama başka şeyler düşünmüştüm. Sonuçta yine aynı gizli meşajı veriyo demii 🥹
evet evet seni de kaybettik hayırlı olsunnn
Yarından itibaren siz bekarlar ile tüm ilişiğimi keseceğim
bu abiyle birbirinize emanetsiniz
https://x.com/i/status/2005353142657957956
Ben dünya evine yolculuk yapıyorum bu abinin çektiği resimden umuda yolculuk gördüm ben fkdkdkdl
sonuçta sapık değiliz yani (şüpheli)
Evet yarın evlilik teklifi gelecek hazır ol ama önce öncekine
Tam 43 kez okudum anlamadım (biraz abartmış olabilirim 7 8 vardır yinede )😂
Boş ver
Siril siklam asik olma ihtimali soz konusu
Yarın bitecek bu iş..
ciddi olamazsın dostum
hoş geldin derken gizli meşaz verdi anladım ben
hoyşhhh geldihinissssshhhhhhh mi dedi yoksa
Yok dümdüz hiç uzatmadan hoş geldin dedi. Ama bakışlardan çözdüm ben kral
demek ki nasılsın dese kız dağa kaldıracaksın
Hadi yakında düğümüz var ne zaman istemeye gidiyoruz ♥️
Numaranı da aldıysa asla indirim için değildir kesinlikle seni istediği içindir go girl 💅🏻
ayyyy kizlarda ilani ask ediyor artik
Kızlar fenaaa
her an depoya cagırabilir seni
Ben onun sandığı gibi bi erkek değilim
siz erkekler cok masumsunuz
Evet iffetli bir beyim ben
Kesin asık
Altta yatan mesajı anladım yarın gidip açılcam
O senin varoşluğun
Çimlere bas kanka
Ahah olabilir kdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?