Sizce kız, kendisiyle bakışmamdan hoşlanmış mı?

Üniversitede okuyorum. Geçenlerde okulun kantininde otururken karşıma düşen masalardan birinde 1 kız, 2 kız arkadaşıyla birlikte oturuyordu. Kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve açıkçası kızın giyim şekli çok hoşuma gitti ve birkaç kez kaçamak bakışlarla baktım. Sonra baktığımı fark etti ve o da bana baktı, sanırım sonra yanındaki arkadaşlarına benim ona baktığımı söyledi. Sonra kızın yanında oturan arkadaşlarından biri yer değiştitip kızın karşısına oturdu. Daha sonra bir süre daha kaçamak bakışlarla kıza baktım, yüzümün temiz olup olmadığını kontrol etmek için telefonumun ön kamerasından kendime baktım. Sonra bir süre daha kıza kaçamak bakışlarla baktım ve kantinden çıktım. Bir süre sonra geri döndüm ve yine yerime oturdum. Yine kıza kaçamak bakışlarla baktım ve sonra kantinden tamamen kalktım. Arkamdan bakıştığımız kız ve yanındaki arkadaşlarından biri geldi ve arkadaşı bana " Pardon, biraz önce kameranız açıktı sanırım. Bizi mi çektiniz? Bir sorun yoktur umarım " dedi, ben de ciddi ve biraz sert bir yüz ifadesiyle " Yoo, hayır " dedim. Sonra kız " Galerinizi açabilir misiniz? " dedi, açıp gösterdim ve " Tamam " dedi. O arada bakıştığım kız da arkadaşının yanında hiçbir şey demeden durup gülüyordu.
Sizce kız, kendisiyle bakışmamdan hoşlanmış mı?