Üniversitede okuyorum. Geçenlerde okulun kantininde otururken karşıma düşen masalardan birinde 1 kız, 2 kız arkadaşıyla birlikte oturuyordu. Kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve açıkçası kızın giyim şekli çok hoşuma gitti ve birkaç kez kaçamak bakışlarla baktım. Sonra baktığımı fark etti ve o da bana baktı, sanırım sonra yanındaki arkadaşlarına benim ona baktığımı söyledi. Sonra kızın yanında oturan arkadaşlarından biri yer değiştitip kızın karşısına oturdu. Daha sonra bir süre daha kaçamak bakışlarla kıza baktım, yüzümün temiz olup olmadığını kontrol etmek için telefonumun ön kamerasından kendime baktım. Sonra bir süre daha kıza kaçamak bakışlarla baktım ve kantinden çıktım. Bir süre sonra geri döndüm ve yine yerime oturdum. Yine kıza kaçamak bakışlarla baktım ve sonra kantinden tamamen kalktım. Arkamdan bakıştığımız kız ve yanındaki arkadaşlarından biri geldi ve arkadaşı bana " Pardon, biraz önce kameranız açıktı sanırım. Bizi mi çektiniz? Bir sorun yoktur umarım " dedi, ben de ciddi ve biraz sert bir yüz ifadesiyle " Yoo, hayır " dedim. Sonra kız " Galerinizi açabilir misiniz? " dedi, açıp gösterdim ve " Tamam " dedi. O arada bakıştığım kız da arkadaşının yanında hiçbir şey demeden durup gülüyordu.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tacizci olduğunuzu düşünebilir ortam kötü kişisel algılamayın lütfen
Estağfurullah.
Peki anlattıklarıma göre kız, kendisiyle bakışmamdan hoşlanmış mı?
Hayır muhtemelen sizden rahatsız oldu ağır tepki vermemesi için uzak durmanızı öneririm, sizle alakalı değil ama son zamanlarda olanlar yüzünden kadınlar böyle şeylerde biraz mesafeli
Ama arkadaşıyla birlikte yanıma geldiklerinde kız gülüyor gibiydi.
Ayrıca yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, ama güzel bir kız gördüğünde neredeyse tüm erkeklerin bakacağını düşünüyorum.
Mizacı öyle olabilir bende öyle bir insanım her zaman gülüyorum özelikle böyle durumlarda
Bilemiyorum, ama ben onunla bakışırken, henüz masada arkadaşlarıyla birlikte otururken, benim kendisine baktığımı fark ettiğinde de gülerek arkadaşlarıyla konuşmaya başladı. Sonrasında da hiç istifini bozmadan oturmaya devam etti ve yanıma geldiklerinde de " Neden bana baktın? " demedi, " Resmimizi mi çektin? " dedi. Yani yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, ama şahsen kızın kendisine bakmamdan rahatsız olmadığını düşündüm.
Bir kız olarak her bahsine varım rahatsız olmuş, arkadaşlarıyla gülüşmesi kendini daha rahat hissetmek içindir muhtemelen ayrıca sizi yadırgamıyorum ama kızın çorabına kadar baktığınız için muhtemelen sizden oldukça rahatsız olmuştur çünkü kızlar kendine bakıldığında hemen fark ediyor
Ben kızın çorabına kadar bakmadım. Kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve bacak bacak üstüne atıp oturmuştu. Bir ara eteği tamamen sıyrıldı ve bacakları tamamen açığa çıktı.
Aslında öyle bir niyetim yoktu, ama kendimce kızın da bundan rahatsız olmadığını düşünüp uzun bir süre kızın bacaklarını kestim. Sonra ders arasında kızın yanındaki arkadaşı sınıfın ortasında, hocanın karşısında bana yüksek sesle " Kardeşim, sen sapık mısın? Sınıfa girdiğinden beri kızın bacaklarını kesiyorsun, çok rahatsız oldu. Lütfen bir daha olmasın " dedi ve kendimce çok rahatsız oldum.
Ayrıca kızın bacaklarına bakmamın en büyük sebebi de şuydu: Ben sene başında bizzat kendim o sınıftaki öğrencilere bana " Abi " demelerini söylemiştim ve o zamandan beri neredeyse hepsi bana " Abi " diyor. Geçenlerde o sınıftan sene başından beri hoşlandığım bir kıza açıldım ve kız bana " Ben sana " Abi " diyorum, benim hakkımda nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsun? " dedi. Ben de öncelikle dün sınıf WhatsApp grubuna " Sene başında sırf şaka amaçlı " Ben sizin arkadaşınız değilim, abinizim. Bana " Abi " deyin " demiştim, ama gördüğüm kadarıyla sırf yaptığım bir şakadan dolayı birçoğunuz beni öz abisi bellemiş. Kendi sınıfımdakiler de sizden en fazla 2 yaş büyüktür, ama hiçbiri bana " Abi " demiyor. Lütfen siz de bana artık " Abi " demeyin " dedim. Ama sanırım pek ciddiye alınmadım. Öyle olunca kendi kendime " Siz misiniz bana ısrarla " Abi " diyen? Şimdi görürsünüz " Abi "nizin sizi nasıl sevdiğini " diye düşünüp öyle bir davranışta bulundum. 😂
İsterse çıplak gelir bakma hakkınız yok sapık mısın diye sorulmakda haklı
Anladım.
Ama şu da var ki; bazı kızlar bilinçli olarak, sırf dikkat çekmek için öyle giyiniyormuş.
Bunu gelip direk ben dikkat çekmek için böyle giyiniyorum diye ifade etmediğine göre bakma hakkın yok herkes haddini bilmek zorunda