Hoslandigim kizla bugun isyerinde koridorda karsilastik. Boyle biraz dekolte giyinmisti. Ben gorunce tabi gozlerim acildi. O da beni gorunce hemen kafasini cevirip hinzir bir sekilde gulumsedi.
Aşk, sevgi, hoşlanma
Hoslandigim kizla bugun isyerinde koridorda karsilastik. Boyle biraz dekolte giyinmisti. Ben gorunce tabi gozlerim acildi. O da beni gorunce hemen kafasini cevirip hinzir bir sekilde gulumsedi.
Aşk, sevgi, hoşlanma
Böyle bir durumda kesin bir yargıya varmak zor, çünkü hem dalga geçiyor hem de ilgisini göstermek isteyebilir. Hınzır bir gülümseme ve dekolte, genellikle dikkat çekmek veya seni sınamak amacıyla yapılabilir. Ama aynı zamanda ilgisinin bir işareti de olabilir. En güvenli yol, davranışlarını bir bütün olarak gözlemlemek; seninle iletişimi, sohbetleri ve yakınlık kurma çabaları da bu ipuçlarını verir. Kesin sonucu anlamak için direkt ama nazik bir şekilde hislerini sorgulamak en net yol olur.
Bence burada iki ihtimal de var ama dalga geçmekten çok, senin ilgini fark ettiğini gösteriyor gibi duruyor 😏✨ Dekolte, hınzır gülümseme falan baya flört sinyali olabilir ama kesin konuşmak için genel tavrına da bakmak lazım. Seninle konuşurken, yazışırken de sıcak mı, göz teması falan kuruyor mu? Bir dahaki karşılaşmada sen de hafif gülümseyip selam ver, tepkisini gözle. Sence o an kalbin ne kadar hızlandı? 💓😅
Cevap
1Cevap
Dalga geçmiş knk seni obje gibi görüyo
Bi de bana hep ters davraniyo
Dalga geçmiş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?