AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Sen daha boşanmadın mı ondan
ağzınla kuş tutsan yine yapar yapacağını
Onun için mi kapandın ki onun için açılacaksın 🤦🏻♀️ o her şekilde bakacak sen ne yaparsan yap
evde açıl nasıl olsa özel hayat dışarıda kapanırsın
Kocanız için mi tesettüre girdiniz yoksa inancınız için mi?
Acilsan bile farketmez O alışmış bir kere kendini tutmadığı sürece değişmez
Sen ne istiyorsun?
Bu kadar ezik olma, kocan ölmeni istese ölecek misin?
Bence kapalı fantezisi yap. Gel burada bulursun çakal.
Kocanla konusmlisin o istedugi icin onun kalibina kendini sokmak zorund degilsin.
boynuzu takmış hâlâ ona yaranmaya mı çalışıyon zamane kadınları da iyice geniş olmaya başladı
Sen soyunup gezsen fayda etmez abla kusura bakma, kocan karaktersiz biriymiş
Abla sence tek sorun afedersin ama başörtülü olman mı gerçekten
Sen yatakta kötü olduğun için başkasına bakıyor biliyorsun dimi
Kocan sevmiyor seni ya da tat alamıyorum bunu üzülerek söylüyorum
Bilmem beden senin sonuçta. Kapalı kızlar öcü gibi eskiden tapardim şimdi anlamam bile
Samimi bir cevap istiyorum senden o adamla neyi için evlendin? Kariyer, para, tip?…
seni cepte görüyor uğraşmaya değmez gözü dışarda sen ne yaparsan yap değişen bir şey olmayacak ama sınırlarını korursan ve uzaklaşırsan belki geri döner
Yine aynen devam eder o. İnşan alıştığı gibi devam eder. Evlenmek değiştirmez.
Sen çok konuştun suanda dışarı da acık gezsen erkekler bu sefer sana bakacak orana burana bu sefer kocan senden ayrılacak istemeyecek bi de sen haşa kocanı Allahın emrinden üstün mü görüyorsun Allah herkesten üstündür şu kalbinde Allahı tut kocanı degıl Allah sana kapan demiş ve kocanı memnun etmek ıstıyorsan evin içinde o zaman ona karsı acık giyin süslen gözü dışarıda olmasın bunu düşünemiyor musun?
Abla bilemedin mi kocanın açık kızlara baktığını evlenmeden yazık sana
Tanışma sürecinde konuşmadınız mı böyle şeyleri
Burdan söyle bisey cikiyor acilip acilmamak sana kalmis bu konuda akil vermek kimsenin haddi degil birçok kisi seni yerden yere vurmus ayip etmisler. O zaman sende kocanin yaninda erkeklere bak diyalog kur bakalım o nasil hissediyor hersey karsilikli kadin erkek eşit madem akademisyen ne kadar geniş dene tepki ne olacak 😅
Açılmana gerek yok seni öyle beğenmiş
Ama kendi isteğinle açılmak istiyorsan o başka konu
Sen kocan için mi kapandın da kocan için açılıyorsun?
Asla sen bu adam için tesettüre girmedin sen bu adam için tesettürlü değilsin oysa saçmalama
Eğer istiyorsan açıl ama sen açıldıktan sonra yine aynı olursa ne olacak
Açılmaktan ziyade susup izlemek yerine gerekirse kavga etmelisin
Hayır ya neden açılıyorsun. Kocan için mi kapandım kocan için sçılacaksın. Allah için kapansın unutma. Ayrıca kocana bakma de öyle şeylere. Bakan yapar da aldatır da. Onu bu konuda kısıtla
Açılsan nolacak? Evde açıl işte. Ayrıca aç gözlü erkeğe ne yaparsan yap doymaz. Tesettürlü hastası erkek de çok.
Şaka olmalı, sen Allah için kapandın kocan için değil. Kocan karaktersiz diye onun yaşantısına kendini enjekte etmeye neden çalışıyorsun?
Bunun kararını sen vermelisin fakat sırf o bakıyor diye değil kendin istiyorsan açılmalısın
Bazı şeyler kızla çıplakken yaşanmıyor mu
Eşinin bu davranışı önce sapıklıktan sonra da sana değer vermediğinden kaynaklı
Merhaba bende böyle biriyle evliydim. Sorunu kökten hallettim. İkinci evlilik yaptim şimdilik sorun yok ama bakalim.
Hayır hayır sakın açılma ama ona açılmayarakda ne kadar güzel giyindiğini süslendiğini göster evlendin diye kendini salma eğer çalışmak istiyorsan da çalış sen her istediğini yapıyorsun diye bu kadar rahat
Sen kocan icin mi yasiyorsun onun icin mi tesetturlusun yoksa Allah icin mi?
Zeka seviyen yerlerde zaten senin. Keskin kararların bir ağırlığın falan yok
Açılsan yine bakcakki karakterle alakalı durum bu huy değişmez
Bu konuda gerçekten sana yardımcı olmak istiyorum. Bana yazarsan sadece bu konu hakkinda konuşup çözüm bulabiliriz. hemde çok basit bir şekilde
Bence aksine.. kapalı vücudunu hazineni ona yatak odanizda bir cömert ve seksi şekilde göster.. ilgilen emin ol kimseyle işi olmaz
Seni sevmiyor. Azcik aklın varsa bosanmalisin. Eğer isteyerek evlendiyseniz muhtemelen sadık ama kullanması kolay bir eş istediği için seninle evlendi.
Senin tesettürün koca için mi ona göre açık mi olucaksin sen doğru yolda Allah rızası için kapalı değil misin. kocan açıklardwn hoşlaniyorsa seni ne için almış evde hizmetçi mi lazimiş
acilma kaninda varsa sen ne yaparsan yap engel olamazsin
Butun erkekler bakiyor bakar bunu degistiremezsin zaten
Kendini değiştirmek yerine ezik olmayıp kocanı değiş d
Sen kocana gore mi acilip kapaniyon. Allah icin degilse zaten ne diyim…
Tövbe yarabbim, sakın açılma bunlar hep nefsinizi zorluyor
Adam in gözü doyumsuz detaylı konuşmak. lazim bu konuda
Açılmanız işe yarayabilir. Bence çok doğru akıllıca düşünmüşsünüz.
Biri için kendini degistirmemelisin sonuçta evlenmeden önce senin nasıl olduğunu biliyordu öyle sevdi evlendi biraz fazla yoruyorsun gibi geldi bana kendini rahat bırak kafandaki düşünceleri
Ama evlenirken seni böyle begenmemis miydi, sorun sende değil bence esinde
Hayır. Bu yüzden günah işleyebilirsin. Sırf kocan için kapalıyken açılmanı saçma buluyorum.
Adam çapkın belli ister acil ister kapan fark etmez onun için
Ya manyakmisin saçmalama kocan çapkın demekki sen açıkta olsan o yine senden güzeline bakicak sorun senin tesettürün değil onun göz tessetturu
şuursuz bir kapalı. senin için kocanın rızasını kazanmak Allah’ın rızasını kazanmaktan daha önemli demek ki
Bacım sorun senin başörtün mü? Başörtünü çıkardıktan sonra kocan bakmaktan vazgeçecek mi bi düşün bakalim
Açılmayı teklif edebilirsin. Seksi olmak seksi giyinmek istiyorum de. Bazı kadınlar benim etrafımda yok
Kesinlikle yapma Allah sana hesabını soracaktır
Sorun sende değil onun için neden açılacakmışsın boşa gitsin
Sen kac yasındasın. Kocanı kıskandır baska erkeklerin sana bakmasını sagla
acik olsanda kapali olsanda icinde varsa bakar bir de oldugun gibi kabul etmiyosa zaten
Tasması senin elinde istesen her türlü gözünü kör edersin. Aklınla hareket et yol bulursun