Kendim kapalıyım yoldan geçerken açık kızlara bakıyor bugün arabayla giderken baya baktı süzdü bende onu izliyorum sinir oldum 😡😡madem öyle bende açılayim yok diyor bu ne pehriz bu ne lahana turşusu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden böyle bir şeye göz yumuyorsun kapanmak Allah için olur sen eşin kapan dediği için kapanmışsın böyle bir saçmalık olabilir mi zaten bunu yaparak kendini onun gözünde bir hiç olarak göstermişsin senin yerine kararları o veriyor bak mesela yanımda açık kızlara bakıyor diyorsun bunu fark edip hala devam ediyorsun evliliğine tüm bunları yapıp mutlu olmayı bekleme eşin seni takmıyor bile gözü de dışarı kaymış.
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarliktan beri kapalıyım o dedi diye kapanmadim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegin tesetturu de gözleridir. Ama ne yazik ki namus ve tesettur ulkemizde bir tek kadinaymis gibi davranılır. Karsi taraf istedigi kadar acik giyinsin bakmak gerekmez. O onun gunahi. Sen kendine hakim olup bakmayacaksin. herkes kendi bacagindan asılıyor sonucta. Gelipte ben bakarim abi, oyle giyinmeseydi diye bir olay yok. Oyle giyinen kadinlarin hesabi ayri, senin gozlerinin zinasinin hesabi ayrı. Sonra o gozlere sahip cikamayip kizlara bakip duruyorlar evdekini de beğenmiyorlar. Diger kadinlarda şu şu var sende neden yok diye. Goz tesetturunu korumaz fıldır fildir bakarsan elbet evdekini bir sure sonra begenmez, eksiklerini görür durursun, cirkin gelmeye baslar. Sonra evdekini degil disardakini arzulamaya başlarsın. Erkeklerde kendi goz tesetturlerine dikkat etseler iyi olacak yani. Hadi denk gelirsin karsina bir anda çıkar illaki bakmak zorunda kalirsin. Ama bundan sonraki bakmalar irade, zihniyet ve ahlak meselesi. Ya kafasini cevirir goz tesetturunu ve hormonlarini korumak amaciyla baska yere bakarlar ya da süz babam süz. Zevk alarak süz hemde. Yaptıkları igrencligi de guzele bakmak sevaptir tarzi şeylerle normallestirmiyorlar mi bu da ayri igrenc bir zihniyet. Önce bunlari Allah affetsin. Ama sonrasinda eş olarak, kadin olarak affedip affetmemek, devam edip etmeme karari siz kadinlarin elinde. Kadin nasil kendi tesetturune dikkat ediyorsa erkekte kendi goz tesetturune dikkat edecek. Goz zinasi yapmayacak. Dinimizde erkek yapar, erkektir ona her sey mübahtır diye bir sey yok. Ben muslumanim diyenler icin söylüyorum.
714 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzına sağlık be hatun
Evli misin peki sen
Merak ettim bu şuurlu kadını
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz demek istedigimi anlamamissin. Senin gibi anlamayan zihniyet cok var. Yine anlamayacagini dusunsem de yazıyorum. Gunahlar kişisel. Herkes kendi bacagindan asılıyor. Sen onlar acik giyinmis diye bakmak zorunda degilsin. Bu senin günahın. O onun günahı. O tesetture uymadigi icin gunahı olur ama seninde ona baktigin icin gunahin olur. Cunku senin aklın var ve bakip bakmama iradesi senin elinde. Herkes kendi iradesine, kendi sevap gunahini çiziyor. Hani derler ya arkadaslarin camdan atlasa sen de mi atlayacaksin diye o hesap. Onlar oyle giyiniyor diye bakmak zorunda degilsin. Senin iraden ve aklin var. Ahlaki degerlerin var, seni hayvanlardan ayiran farkin dusunme yetin var. Sen dersen ki onlar oyle giyinmis ama benim tesetturumde gozlerim. Bu devirde imtihanim agir, cogu kisi ciplak ama bu ahir zamanda ne kadar kendimi korursam, bu gunahlara, diger insanlarin beni sokmaya calistigi gunahlara karsi kendi önlemimi alirsam o kadar iyi olur dusuncesiyle hareket edersen/erkekler olarak ederseniz daha iyi olur. Sen butun kadinlari tesetture sokamazsin oyle degil mi? Kadinlari kontrol etmeye calismak yerine kisi kendini kontrol etmeli ve bakip bakmamaya, bunun goz zinasina kendisi karar vermeli cevre degil. Cunku kendimizden sorumluyuz. Kendi gunahlarimiz ve sevaplarimiz var. Ilk tesettur de erkeklerin gozlerine inmiştir. Onlarin gunahina ortak olmak zorunda degilsin anlatabiliyor muyum?
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz Ki sadece disari meselesi degil bu. Bircogunuz erkekler olarak bile isteye sosyal medya da ya da internette acik ciplak kadinlara kendi isteginizle bakiyorsunuz zaten. Illak cevrenin, disarinin acik giyinmesine gerek yok. Millet acik giyiniyor diye bakmak zorunda degilsin. Ilk basta gozune carpar yanlisklikla ama sonra dan bakip bakmamak tamamen kisiyle ilgili. Ya daha da bakar ve suzer sehvetini artirirsin ya da bakmamaya calisarak otekini dunyani kurtarmaya calisirsin. Bu donemde her iki cinsiyet icinde gunaha girmemek cok zor farkindayim. Ama kendi sorumluluklarimizi baskasina atmayalim. Kendi sevap ve gunahlarimizi biz koruyalim, baskasinin korumasini beklemeyelim. Bunlari baskasindan beklersek olmaz, dogru bir ilerleme olmaz. Onlar kapali giyinsin bende bakmayayim demek dogru degil. Sen bakmayacaksin. O da eger inancliysa zaten oyle giyinmez. Ama burasi dünya. Suanda ahir zaman. Imtihan daha da zor dedigim gibi. Bunlari onlar yapsin, etsin, onlar giyinsin diyerek kendimizi bos here gunaha sokmayalim. Onlar oyleyse biz kendimizi koruyalim. Bizim sorumlulugumuzda olan bu cunku. Cevreyi degistiremeyiz. imkansiz olan seylerin peşinde kosmayin. Imkaniniz olan seyleri tercih edin ve yapın. Hayirli bayramlar.
- +1 yıl
Soruma cevap vermedin ama...
Cevap sahibi+1 yıl@dasherz inancli olupta gidip seks yapan yani zina yapan erkekler de var. Bunlar 11 ay sanal yaparlar, sevgilileriyle seks yaparlar ya da parayla seks yaparlar. Ama bakarsin ki ramazan ayinda dindar olmuslar birden bire. Seksi 1 ay boyunca birakir. Orucunu tutar ama ramazan bittiginde devam eder. Hala hatayi karsi tarafta ve karsi cinste aramaya devam ediyorsunuz. Kendinize ve kendi cinsiyetinize bakmadan. Kadinlari surekli gunah kecisi ilan etmeyi birakin. Baskasinin gunahi sevabını dusunmeyi birakin. Kendinizi düşünün. Bunu anlatmaya çalışıyorum kac saattie anlamamakta israr ediyorsunuz.
Siz ve sizin hemcinsleriniz ne gunahlar işliyor keske bunlari da gorup yazabilseniz. Ama bu ulkede surekli olarak ve erkekler olarak kadinlarin ustune gitme, kadinlarin yaptiklarini duvara civiyle asma gibi huylariniz var. Erkekse yapar deyip halinin altina supuruyor ve kendi cinsinizin yaptigi gunahlari ve pislikleri gormuyorsunuz bile. Ama kadin yapınca bas bas bagiriyorsunuz. En basta yorumumda dedigim gibi dinimizde erkektir yapar, ona her sey mubahtir diye bir sey yok. Her iki cins icinde kurallar bellidir ve zina her cinsiyete haram.
Kendi cinsinizin ve kendinizin tesetturune bakmayip karsi cinsin tesetturune bakınca olmuyor ve sorun da cozulmuyor. Kendi cinsinizin muslumanim diyerek yaptiklarini da goz ardi etmeyin lutfen. Objektif bakin olaya. Siz erkeklerden de guya inancli olup ne haltlar yiyenler var. Ramazanda orucunu tutar, cuma ve bayram namazlarina falan gider ama cumadan sonra kiza gider seyinin zevkini yasamak icin. Bir seyler soyluyorsaniz kendi cinsinizi de dahil edin bir zahmet. Boyle objektif olmuyor.
Inancli olupta buyuk gunahlar isleyen musluman turk erkekleri cok var...- +1 yıl
Bir şey sordum hatun
İletişim özürlü dedirtme kendine
İyi niyetle bir şey sordum
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 evli degilim. Diger arkadasa cevap yazmaktan fırsat mi kaldi sana yazmaya.
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 yorumun icinde teselkur ederim. En azindan beyniyle dusunebilen erkekler gormek ve beni anlayan karsi cins gormek guzel
- +1 yıl
Kimsin sen peki
Bu şuurlu kadını tanımak istiyorum
Şuurlu, bilgili ve bilge kadını...
Kimsin cidden sen? - +1 yıl
Kimsin hatun sen
Cidden çok merak ettim bu şuurlu kadını
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
33Cevap
- Aile & Toplum konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılın o zaman karaktersizler bunlar
00 Yorumla adil yıldırım izle lütfen o bile yola getiremezse bırak gitsin senin yanına başkasına bakandan hayır gelmez
20 Yorumla
+1 yılE kendi millete bakiyiru sana da bakılsın ne istemiyor onun için hayır diyor... Sen bak erkeklere bakalım ne diyecek
10 Yorumlabu yüzde yüz aldatır boşken daha muhafazakar birini bul onlar böyle yapmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılAldattı açık biri ile
+1 yılHaklısın buna iyi bir ders vermelisin ki bırakmalı bu huyunu bakıyorsa başka şeylerde yapmaya müsaittir her şey bakmakla başlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsanlar kendinde olmayana ilgi duyarlar. Açıl bir gün! İyice saçıl. Bir daha bakarsan böyle gezerim de, bakalım ne yapacak :)))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. Gözü kayıyor demekki en azından evde o şekilde giyinmeyi açık giyinin dinimizcede bir sakıncası yok zaten
00 Yorumla
+1 yılİster istemez bakabilir bu Doğaldır at gözlüğü takamaz ama bir seferden sonra isteyerek bakıyorsa hala o zaman yaptığı yanlış tabi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat etmesi lazım senin yanında kadılar buna çok sinir olur. bakilmivam. gibi de değil ortlaik bı taraf fan oda haklı 😀
00 Yorumla
+1 yılBir de bunu senin yanında yapması gerçekten gurur kırıcı
03 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl önceden de açık biriyle aldatmisti zaten
- +1 yıl
Durum vahimmiş baya
- +1 yıl
Aldattıysa niye boşanmadın
+1 yılAllah muhafaza böyle bir şey yaşanmaz çünkü açık beğenen adam kapalı almaz
20 YorumlaAç o zaman tabi ki de. Sen varken bakıyor, sen yokken kim bilir nasıl?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefi yok sonradan sen ekleyemezsin maalesef. ya ayrıl ya da kabul et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakmamak mümkün değil ki be abla ben bile bakıyorum cınıldak dolaşıyorlar neredeyse
45 Yorumla- +1 yıl
en güzel yorum dışarısı et but dolu heryerlerini açmışlar bakan mı kaabaahatli açan mi😄
Cevap sahibi+1 yıl@jcjfdgsyxy ahan demin bana otospu diyen adam bu
- +1 yıl
Demedim sana be 😄hayırlı bayramlar takistik biraz kusura bakma canım benm bak bu yorumun iyi tuttum seni😄
Cevap sahibi+1 yıl@jcjfdgsyxy eğeğeğrğe lafı çevirirken ağzın yamulacak
- +1 yıl
😄😄 ağzıma kurban ol sen her iyi dostluk kavga ile başlarmış 😄
Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Tesettür herkese emir olarak gönderilmiştir.
00 Yorumla
+1 yılKocan, kadına aç maymun iştahlı bir it. Eğitilemez böylesi itler...
01 Yorumla- 1 yıl
Eşiniz kapalı mı
+1 yılCimciklee eve gidince ağzına geleni saydır bakayim ne yapacak
00 Yorumla
+1 yılEvdeki cepte otursun tapulu mal muamelesi resmen kendine bunu layık görme sınırlarını koy
00 YorumlaBöyle adamlara diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Siz kendinize bakın hayatınızı düzgünce yaşayın derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu demişsin. Gözü dışarıda. Bence al karşına konuş.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Aynarım dökülmesin g. tüm s. kilmesin resmen onunki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler alık gibi her kıza bakıyor ya ahaha
014 Yorumla- +1 yıl
Erkekler değil “BAZI” erkekler
Sen cırılcıplak giyineceksin heryerini teşhir edeceksin iç çamaşırınla sokakta gezeceksin sonra erkek bakma diyeceksin ha? Kusura bakmayın mesela ben yolda giderken sağı solu izliyorum bakıyorum göğüsü kalçası herşeyi ortada utanmasa cıplak çıkacak görmek zorunda mıyım? Tatil beldesine gidiyorsun hadii ben neden basımı öne eğerek gezmek zorundayım 4 gündür kamp tatilindeydim yani kamp yeri dışında gezmekten keyif alamadım ben niye basımı öne eğiyorum deli gibi kafamı sağa sola çevirmek zorunda mıyım? Keşke bizlerde cırıpcıplak gezebilsek ya tüh - +1 yıl
Yürümek zorundayım değil günah olduğu için öyle yürüyorum çünkü nereye bakarsan bak teşhircilikte çağ atlamış arkadaşlar var cıplak olsa o kadar dikkat çekmez
- +1 yıl
Ben zaten bakmıyorum arkadaşım bir kez basını kaldırdığın zaman YANLIŞLIKLA da olsa görüyorsun ben görmek zorunda mıyım? Onu diyorum sen başka yere çekiyorsun
Hayır oh ne güzel hanımefendiler iç çamaşırları ile gezecek bende huzurlu bir gezme tozmak varken her yer cıplak kaynıyo diye bakamayacam “ETRAFA” - +1 yıl
İşte hanımefendiler yüzünden ben niye Arabistan’a gidiyorum benim ülkem?
İç çamasırları ile dışarı Çıkmayı kesip biraz daha mütavazi gezebilirler değil mi? Ne güzelmiş arkadaşım ya kimsenin giyimine karışmazsın ama bu nedir her şey ortada inadına yapar gibi diyecem zaten isteyerek bilerek yapıyorlar aynanın karşısında gözleri kör olmadığına göre biliyorlar bütün erkeklerin bakacağını bakmasını istediklerini değil mi? Çok yazık - +1 yıl
Ben mesela diyorum ki sabah bugün bakmak yok hastaneye gidene kadar başını kaldırmak yok diyorum ama işte olmuyor maalesef mutlaka denk geliyor mutlaka mutlaka nefsin de var ister istemez bakıyorsun maalesef
- +1 yıl
Bakmamak tabiki de
- +1 yıl
Ya sizin benim yorumumun altında ne işiniz var dkfj
- +1 yıl
@GatoKitty kb siz bizden peygamber sabrı bekliyorsunuz ama bu kadar çok açık saçık kız olunca bizde bakıyoruz
+1 yılSende erkeklere bak madem öyle işte böyle şekli
00 Yorumla
1 yılSeni de kapatmaya çalışıyordur bı kafana çuval geçirmediği kaliyordur kesin benimki gibi o da öyle ama bana belli etmiyor kızarım diye utanıyor da gizliden ilgisini çekiyor
00 Yorumlaya adamı kendi dışarıdaki kadınlar için ne düşünüyorsa senin için de erkeklerin öyle düşüneceğine inanıyor. Bu adamların tenhada yapmayacağı iş yok ben sana dıyeyım bacım. Sana kolaylık versin Allah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama kocan tam bir aşağılık kompleksli özgüvensiz ortadoğu erkeği
10 Yorumla
+1 yılBen karı kıza bakayım gözümü doyurayim , evde otur sen uslu dur gbi. Bu erkekler niye bu kdr ahlaksiz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir insanın helal dairesine çok dikkat etmesi gerekir.. Karşısındaki dikkat etmese dahi...
00 Yorumla
+1 yılBen bakmadigim halde bakiyorsun diyen ese sahiptim bak ayrildik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılHem ayranım dökülmesin hemde tatsız olaylar yaşanmasın modunda kaçan
00 Yorumla Bence kocanı iyi bir şekilde etkileyemiyosun detaya giremiyorum pardon
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı. Karaktersiz kocan var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Açılmalısın bence eşinin zevki bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bırakmıyor 😡😡😡zevki o zaten
- Aile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onun yanında yakışıklı erkeklere bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra öyle
- +1 yıl
Yani seni kapatıyor ama kendi bakıyor Peki sen dışarıda kapalısın ama evde seks kıyafetler giyip Onun önünde dolanıyor musun
+1 yılboş ver herkes kendine yakışanı yapar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aa ne kadar ayip gül gibi karisi dururken
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de açık erkeklere bak durum eşitlensin
00 Yorumla Hshshhhsh gözü kaymış ne yapsın hsbs
00 YorumlaAcil valla o yapınca hoş sen yapınca mi kötü
00 Yorumlakeşke zorunlu yaz okulları olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kimseye böyle eş vermesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu troll soruların cıvkını çıkardınız ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke trol olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kızman ve kıskanman hoşuna gidiyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBence gitmiyor çünkü öyle deyince sinirleniyor😡
Cevap sahibi+1 yılSeni Ve suçunu bastırmaya çalışıyor
+1 yılYatakta yeteri kadar doyurabiliyormusun kocanı
00 Yorumlasen açılmak mı istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Açılma sakın bende kapalı biriyim ama asla bir erkek için açmam o örtüyü eş için değil Allah için kapatalım
Soran+1 yılAdam açık seviyor yanımda ciplaklara bakıyor😡aklıma tek gelen fikir bu
+1 yılSevildiĝinden hiç bir zaman emin olamazsın
10 Yorumla
+1 yılOnu ikna et
00 YorumlaSeni kıskandırmak için yapıyordur
00 Yorumla
+1 yılÜzücü durumlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan mal
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılPis herif
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanliş yapiyo
00 Yorumla
+1 yılErkek var Adam var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Kısasa kısas yap
00 YorumlaHaklı bir tepki 👍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerelere bakıyor 😡
02 Yorumla
Soran+1 yılKalçasina bakıyor göğüs dekoltesi yani baştan aşağı süzüyor
Cevap sahibi+1 yılOf of
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçılmona sorma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonucta sende evde acksn
00 Yorumla
+1 yılErkekler..
02 Yorumla